بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

نه حاجی واسه من سریع باز می کنه

مخابرات نامحدود
سرعت:512Kbps
Down:60KBps
Up:امتحان نکردم :دی

شبا هم با همّت متعالی 1 گیگ دانلود می کنیم(البته نیازم بیشتر از یه گیگ تو هر شب نیست وگرنه سابقه می گه بیشترم دانلود می کنه
خلاصه من از سرعت راضیم ولی خط با هر تماس تلفنی،5 دقیقه قطع میشه(اگه بدونید چقدر رو اعصابه!؟؟:( )

مال منم اینطوریه . از اسپلیتر هم استفاده میکنم ولی بازم قطع میشه . البته اسپلیتر رو فقط به تلفن وصل کردم و به مودم وصل نکردم . اخه اگه بخوام یک اسپلیتر رو هم به مودممون وصل کنم هم به تلفن باید کلی سیم کشی اضافه بکنم که واقعا دردسر داره !

اگر زیاد دانلود کنیم مخابرات سرعتو کم میکنه؟ تا چقدر میشه دانلود کرد؟
به هیچ وجه :دی کوچیکترین افت سرعت هم نمیاد سراغت هر چی دانلود کنی!
خودت حساب کن من از پارسال تا الان یک سره هر شب 1-2.5 گیگ داشتم میگرفتم شاید 15 روزم نشه که من خاموش کنم کامپیوترو مگه اینکه برم مسافرتی جایی ولی سرعتمو پایین نیاورد!
منم که قبلا شاتل داشتم عقده ی دانلود شبانه :| شاتلم که میدونید هنوز یکم دانلود میکنی Share ـت میکنه سرعتت میشه 5 ولی مخابرات این مشکل رو نداره!

مخابرات عالیه ولی حیف گند زد به طرحاش! الان یک ماه دیگه طرحم تموم میشه هیچ طرح خوبی نداره واسه گرفتن! مجبورم برم آسیاتک!

دوستان آسیاتک توی مشهد بگن وضع سرعت دانلود شبانه چجوریه؟؟؟؟

کسی وایمکس ایرانسل 2مگ داره؟ پینگش خوبه؟ سرعت دانلودش چجوریه؟

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

من 1 مگ نامحدود دارم سرعت دانلود رو 100 ایناس! محدودیت دانلود هم داره دقیقا نمیدونم چند گیگ
پینگش خوبه آما دائم تایم اوت و پکت لاس داره که به درد بازی نمیخوره

یکی نیست به من بدبخت جواب بده؟ :(
یعنی هیچ کس اینجا توی مشهد آسیا تک محدود با شبانه رایگان نداره بگه چقدره سرعت شبانش؟ :| یک ماه دیگه طرحم تموم میشه نمیدونم چی بگیرم :|

مخابراتم که گرون کرده وحشتناک! الان همین طرح پاییزه طلاییش که 2 گیگ در ماه هست سرعت شبانش چقدره؟

پارس آنلاین مشکل پهنای باند داره امیدوارم سریعتر برطرفش کنن. امروز به PSN وصل می شدم ولی اصلا نمی تونم به سرور های EA وصل شم. کسی از بچه ها مشکل عدم اتصال به سرور های EA رو به خصوص برای FIFA در این هفته ی اخیر داشته؟! چند روزه براش برطرف شده؟! ممنون میشم پاسخ بدین.
با خود ISP و پشتیبانی که تماس گرفتم گفتن از دیروز مشکل پهنای باند پیش اومده از طرف مخابراته و بخاطر همینه که یکم سرعت ها افتضاح شده و تا چند روز دیگه درست میشه. فقط خدا کنه درست شه.

پارس آنلاین مشکل پهنای باند داره امیدوارم سریعتر برطرفش کنن. امروز به PSN وصل می شدم ولی اصلا نمی تونم به سرور های EA وصل شم. کسی از بچه ها مشکل عدم اتصال به سرور های EA رو به خصوص برای FIFA در این هفته ی اخیر داشته؟! چند روزه براش برطرف شده؟! ممنون میشم پاسخ بدین.
با خود ISP و پشتیبانی که تماس گرفتم گفتن از دیروز مشکل پهنای باند پیش اومده از طرف مخابراته و بخاطر همینه که یکم سرعت ها افتضاح شده و تا چند روز دیگه درست میشه. فقط خدا کنه درست شه.

منم با petiak همین مشکل رو دارم یه سری isp ها با مشکل پهنای باند شدیدی درگیر هستن.

مخابرات سرعت دانلودش خوبه
من ديروز 5 گيگ دانلود كردم سرعت متوسط ٢٥٠ بود البته تا ٣٥٠ هم ميرسيد بعضي موقع ها
اما پينگش خرابه و بين ١٩٠ - ٢٥٠ هست
( ٢ مگ محدود دارم )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or