bthegame
کاربر سایت
1 مگ مخابرات نامحدود
- - -ویرایش - - -
داداش کدوم استانی که نامحدود داری
The Last Of Us . This Is The Game
1 مگ مخابرات نامحدود
- - -ویرایش - - -
داداش کدوم استانی که نامحدود داری
The Last Of Us . This Is The Game
خب معلومه اسیا تک با این مشخصات بهتره و بعدش یکی از دوستان اسیا تک داشت خیلیم راضی بود مخصوصا از سرعتکسی جوال نمیده آیا ؟![]()
شبانشو خیلی شیک و محلسی و بصورت کاملا زیر پوستی ورداشت!سلام دوستان میگم الان وایمکس شبا رایگانه یا نه؟

شبانشو خیلی شیک و محلسی و بصورت کاملا زیر پوستی ورداشت!
این ایرانسل نامحدودش خیلی گرونه! ماهی 44000 تومن![]()
اینجا ایرانه این قضیه صدق نمیکنه مخصوصا اگه مبحثه اینترنت باشهدرسته گرونه ولی از قدیم گفتن هرچی گرون بهتر هم کیفیت خوبی داره سسرویس هاش نه قطع میشه نه سرعت افت میکنه پشتیبانی هم عالیه

یکی از دوستان که از تنظیمات مودم ها سر در میاره یک پیغام به من بده ، من چراغ PPP مودمم خاموش شده این پشتیبانی مخابرات هم میگه بعدا زنگ میزنیم خودمون Lol
هر چی گرونتر بهتردرسته گرونه ولی از قدیم گفتن هرچی گرون بهتر هم کیفیت خوبی داره سرویس هاش نه قطع میشه نه سرعت افت میکنه پشتیبانی هم عالیه
ضرب المثل میسازید برا خودتون!هر چی گرونتر بهترضرب المثل میسازید برا خودتون!
این اسمش گرون فروشیه دوست عزیز! قعطی نداشته ولی بعضی مواقع سرعت بشدت میاد پایین! کیفیت عالی نیس ولی خوبه.
ولی بالفرض هم کیفیتش عالی باشه، انصافا ماهی 44 تومن؟! پول زوره
آقا یکی جواب بده! لطفادوستان این طرح یک ماهه 10 گیگ 256 کیلو 27 هزار تومن + شبانه رایگان آسیا تک چجوریه؟ سرعت دانلودش چجوریه؟
این طرح مخابراتم داره تموم میشه این مخابرات دزدم که اومده 2 گیگ در ماه میاد 20 هزار تومن میده دیگه صد سال سیاه نمیخوام ازش نت بگیرم![]()

آقا یکی جواب بده! لطفا
حداقل کسایی که آسیا تک داشتن همینو بگن که شبانش محدودیت داره مثل شاتل؟ مثلا زیاد دانلود کنی بهت گیر میدن؟ جون ما یکی بجوابه![]()
اگه 90 گیگم باشه بازم خیلی خوبه! شبی 3 گیگ دانلود کنی میشه ماهی 90 گیگ!قبلن شنیده بودم که محدودیت حجمش 90 گیگه! نمیدونم الانم صحت داشته باشه یا نه!
زنگ زدم اسیا تک میگم پینگ با سرورای خارجی +380 میگه تا 550 اوکی خب من الان چی بگم دوستان کسی اینجا هجرت(یا خود افسریه)از هر شرکتی سرویس داره؟تست بزاره ببینم مشکل از منطقس یا چیز دیگس