بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

شبانشو خیلی شیک و محلسی و بصورت کاملا زیر پوستی ورداشت!
این ایرانسل نامحدودش خیلی گرونه! ماهی 44000 تومن :|

درسته گرونه ولی از قدیم گفتن هرچی گرون بهتر هم کیفیت خوبی داره سرویس هاش نه قطع میشه نه سرعت افت میکنه پشتیبانی هم عالیه

درسته گرونه ولی از قدیم گفتن هرچی گرون بهتر هم کیفیت خوبی داره سسرویس هاش نه قطع میشه نه سرعت افت میکنه پشتیبانی هم عالیه
اینجا ایرانه این قضیه صدق نمیکنه مخصوصا اگه مبحثه اینترنت باشه :))
نمونش شاتل :))
----

دوستان این طرح یک ماهه 10 گیگ 256 کیلو 27 هزار تومن + شبانه رایگان آسیا تک چجوریه؟ سرعت دانلودش چجوریه؟
این طرح مخابراتم داره تموم میشه این مخابرات دزدم که اومده 2 گیگ در ماه میاد 20 هزار تومن میده دیگه صد سال سیاه نمیخوام ازش نت بگیرم :|

یکی از دوستان که از تنظیمات مودم ها سر در میاره یک پیغام به من بده ، من چراغ PPP مودمم خاموش شده این پشتیبانی مخابرات هم میگه بعدا زنگ میزنیم خودمون Lol

یکی از دوستان که از تنظیمات مودم ها سر در میاره یک پیغام به من بده ، من چراغ PPP مودمم خاموش شده این پشتیبانی مخابرات هم میگه بعدا زنگ میزنیم خودمون Lol

سلام 3 حالت داره
1- کلا قطع هست(از مرکز ماله من چند بار اینطوری میشد چراغ PPP کلا خاموش میشد)
2- خط تلفن رانژه نشده
3- تنظیمات به خوبی انجام نشده و باید دوباره تنظیم کنید

درسته گرونه ولی از قدیم گفتن هرچی گرون بهتر هم کیفیت خوبی داره سرویس هاش نه قطع میشه نه سرعت افت میکنه پشتیبانی هم عالیه
هر چی گرونتر بهتر :| ضرب المثل میسازید برا خودتون!
این اسمش گرون فروشیه دوست عزیز! قعطی نداشته ولی بعضی مواقع سرعت بشدت میاد پایین! کیفیت عالی نیس ولی خوبه.
ولی بالفرض هم کیفیتش عالی باشه، انصافا ماهی 44 تومن؟! پول زوره

هر چی گرونتر بهتر :| ضرب المثل میسازید برا خودتون!
این اسمش گرون فروشیه دوست عزیز! قعطی نداشته ولی بعضی مواقع سرعت بشدت میاد پایین! کیفیت عالی نیس ولی خوبه.
ولی بالفرض هم کیفیتش عالی باشه، انصافا ماهی 44 تومن؟! پول زوره

فعلا اره گرونه ولی خدایی مثل مخابرات ۴ دقیقه یک بار قطع میشه؟ پینگش میره بالای ۲۵۰ ؟ سرعتش از ۱۶۰ میاد روی ۲۵ ؟ دیگه چی بگم خوب درسته گرونه منم زورم میاد بدم بگیرم ولی خدایی پشتیبانی خیلی عالی دارن

کسایی که صبانت دارن الان سرعت دانلود شبانه شون چقدره ؟
سرعت شبانه من بالای 30 نمیره (میانگین 25) . در صورتی که قبلا قشنگ با 100 دانلود میکرد

دوستان این طرح یک ماهه 10 گیگ 256 کیلو 27 هزار تومن + شبانه رایگان آسیا تک چجوریه؟ سرعت دانلودش چجوریه؟
این طرح مخابراتم داره تموم میشه این مخابرات دزدم که اومده 2 گیگ در ماه میاد 20 هزار تومن میده دیگه صد سال سیاه نمیخوام ازش نت بگیرم :|
آقا یکی جواب بده! لطفا :(

حداقل کسایی که آسیا تک داشتن همینو بگن که شبانش محدودیت داره مثل شاتل؟ مثلا زیاد دانلود کنی بهت گیر میدن؟ جون ما یکی بجوابه :|

آقا یکی جواب بده! لطفا :(

حداقل کسایی که آسیا تک داشتن همینو بگن که شبانش محدودیت داره مثل شاتل؟ مثلا زیاد دانلود کنی بهت گیر میدن؟ جون ما یکی بجوابه :|

قبلن شنیده بودم که محدودیت حجمش 90 گیگه! نمیدونم الانم صحت داشته باشه یا نه!

قبلن شنیده بودم که محدودیت حجمش 90 گیگه! نمیدونم الانم صحت داشته باشه یا نه!
اگه 90 گیگم باشه بازم خیلی خوبه! شبی 3 گیگ دانلود کنی میشه ماهی 90 گیگ!

و اینکه سرعت دانلود تو شب نصف هم میشه مثل شاتل یا این طرح قبلی مخابرات؟

زنگ زدم اسیا تک میگم پینگ با سرورای خارجی +380 میگه تا 550 اوکی خب من الان چی بگم دوستان کسی اینجا هجرت(یا خود افسریه)از هر شرکتی سرویس داره؟تست بزاره ببینم مشکل از منطقس یا چیز دیگس

زنگ زدم اسیا تک میگم پینگ با سرورای خارجی +380 میگه تا 550 اوکی خب من الان چی بگم دوستان کسی اینجا هجرت(یا خود افسریه)از هر شرکتی سرویس داره؟تست بزاره ببینم مشکل از منطقس یا چیز دیگس

منم آسیاتک دارم الان پینگم 380.
آره دیگه :) عقب مونده ترین ISP ایران ======> آسیاتک :) که میگه پینگ 500 عادیه (با کیا شدیم 73 میلیون نفر)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or