تنها راه حلش سرویس وی پی ان گیمینگ ها هستند اونم روی هر اینترنت و هر سرویسی نتیجه متفاوت دارند ممکنه خود وی پی ان ها هم مشکل قطعی داشته باشند شایدم نداشته باشند ولی مشخص نیست.یه عیدیه وقت داشتیم گفتین میشینیم پای مولتی پلیر بتلفید یه دل سیر بازی میکنیم که اونم اینطوری شد...دوستان این مشکل بتلفید که از سرورا دی سی میشی هیچ راه حلی نداره؟؟؟
باید برید سایت سازنده لپتاپ درایور LAN رو دانلود کنید دوباره نصب کنید.دوستان شرمنده سوالمو اینجا می پرسم خواهش ج بدین من روی لبتاپم local area connection پاک شده چه جوری وصل کنم دو باره cd motherboeard هم ندارم تورو خدا ج بدین
هی آقا با حرف زدن من و شما که چیزی درست نمیشه. تقصیر وزارت ارتباطات هم نیست همونطوری که یه دوست عزیزی گفت. من حرفی دیگه نمی زنم اما تا وقتی بشینیم دست رو دست بذاریم همینه. تا چند روز دیگه حتی خودشونم فی لت میکنن!!!
جوک جالبی بودعزیز من زیاد داغ نکن مشکل نت تپ کشور ما همیشه بوده و چند روز دیگه درست میشه یه دلیل اصلی هم میتونه تعطیلات باشه
جدیدا دانلود شبانه ی ما رو هم محدود به هاست های داخلی کردنبا خارج سرعت رو 20
مملکتی که سرعت اینترنتش از سومالی و اتیوپی کمتره آدم بره به همین کشور ها پناهنده شه بهتره![]()
سرورهای داخلی که مشکلی ندارن عمو، همه ی خارجی ها تحت مرحمت برادرا قرار گرفتنراه دیگشم سرور هک بتل 3ـه! هیچ مشکلی نداره!
بسیار دلیل فنی و کارشناسی و علمی و از جمله دلایل اصلی بود مرسی البته هم که در مملکت گل و بلبل چاره ای جز مثل ماست نشستن و منتظر موندن نداریمعزیز من زیاد داغ نکن مشکل نت تپ کشور ما همیشه بوده و چند روز دیگه درست میشه یه دلیل اصلی هم میتونه تعطیلات باشه
الان که مشکل دیسکانکت شدن داریم پینگ مون اینطوری شده :