بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

یه عیدیه وقت داشتیم گفتین میشینیم پای مولتی پلیر بتلفید یه دل سیر بازی میکنیم که اونم اینطوری شد...دوستان این مشکل بتلفید که از سرورا دی سی میشی هیچ راه حلی نداره؟؟؟
تنها راه حلش سرویس وی پی ان گیمینگ ها هستند اونم روی هر اینترنت و هر سرویسی نتیجه متفاوت دارند ممکنه خود وی پی ان ها هم مشکل قطعی داشته باشند شایدم نداشته باشند ولی مشخص نیست.
برای بتلفیلد فعلا همین راه است.
دوستان شرمنده سوالمو اینجا می پرسم خواهش ج بدین من روی لبتاپم local area connection پاک شده چه جوری وصل کنم دو باره cd motherboeard هم ندارم تورو خدا ج بدین
باید برید سایت سازنده لپتاپ درایور LAN رو دانلود کنید دوباره نصب کنید.

تنها راه حلش سرویس وی پی ان گیمینگ ها هستند اونم روی هر اینترنت و هر سرویسی نتیجه متفاوت دارند ممکنه خود وی پی ان ها هم مشکل قطعی داشته باشند شایدم نداشته باشند ولی مشخص نیست.
برای بتلفیلد فعلا همین راه است.

راه دیگشم سرور هک بتل 3ـه! هیچ مشکلی نداره!

هی آقا با حرف زدن من و شما که چیزی درست نمیشه. تقصیر وزارت ارتباطات هم نیست همونطوری که یه دوست عزیزی گفت. من حرفی دیگه نمی زنم اما تا وقتی بشینیم دست رو دست بذاریم همینه. تا چند روز دیگه حتی خودشونم فی لت میکنن!!!

هی آقا با حرف زدن من و شما که چیزی درست نمیشه. تقصیر وزارت ارتباطات هم نیست همونطوری که یه دوست عزیزی گفت. من حرفی دیگه نمی زنم اما تا وقتی بشینیم دست رو دست بذاریم همینه. تا چند روز دیگه حتی خودشونم فی لت میکنن!!!

عزیز من زیاد داغ نکن مشکل نت تپ کشور ما همیشه بوده و چند روز دیگه درست میشه یه دلیل اصلی هم میتونه تعطیلات باشه

جدیدا دانلود شبانه ی ما رو هم محدود به هاست های داخلی کردن :| با خارج سرعت رو 20 :|
مملکتی که سرعت اینترنتش از سومالی و اتیوپی کمتره آدم بره به همین کشور ها پناهنده شه بهتره :|

متاسفانه اوضاع نت خیلی داغونه ...من خودم هر 15-20 دقیقه یه بار کلا از سرورهای COD دیسکانکت میشم و دوباره باید وصل شم و هر یک ساعت هم کلا از x live دیسی میشم که این خیلی رو اعصابه

راه دیگشم سرور هک بتل 3ـه! هیچ مشکلی نداره!
سرورهای داخلی که مشکلی ندارن عمو، همه ی خارجی ها تحت مرحمت برادرا قرار گرفتن
عزیز من زیاد داغ نکن مشکل نت تپ کشور ما همیشه بوده و چند روز دیگه درست میشه یه دلیل اصلی هم میتونه تعطیلات باشه
بسیار دلیل فنی و کارشناسی و علمی و از جمله دلایل اصلی بود مرسی البته هم که در مملکت گل و بلبل چاره ای جز مثل ماست نشستن و منتظر موندن نداریم

متاسفانه وضعیت ما شده یک بام و لنگ در هوایی !!! :)) الان که مشکل دیسکانکت شدن داریم پینگ مون اینطوری شده :

91517445370108699870.jpg

تا 2 هفته پیش که همه چیز خوب بود و قطعی نبود پینگ 250-300 با کلی نوسان و تایم اوت و پکت لاست.
وضع ما بسیار خنده دار است چیزی رو بهمون میدن چیز دیگر رو میگیرن دوباره تعویض می کنند یه چیز دیگه میدند و یه چیز دیگه میگیرند. قضیه کاهش 20% قیمت هم بهتون بگم جور دیگه به زودی جبران میشه و بر میگرده به همون حالت اول اینکه مالیات بر ارزش افزوده امسال از 6% به 8% رسید دوم اینکه بعضی شرکت ها به جای کاهش دادن قیمت سرویس ترافیک اضافه کردن و (مثلا 1 یا 2 گیگ) و قیمت رو همون قیمت قبلی نگاه داشتند و این یعنی دزدی مجدد.
یا اینکه سرعت شبانه رو بشدت محدود می کنند یا از طریق های دیگه ای باز همون پول رو از مردم می دزدند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or