بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اخه فقط تو بازی LOL مشکل دارم که اونم تازه دیشب نصب کردم و شرع کردم به بازی.....البه diablo 3 و dota 2 هم اینجوری بودن اما دوباره راحت وصل میشد فقط 3 بار اینجوری شدن

مشکل قطعی مکرر اینترنت با IP خاص

با عرض سلام خدمت دوستان عزیز و سربازان گمنام همیشه در صحنه ی زیرساخت که کارشون در گندکاری کردن توی اینترنت رد خور ندارد.

این مشکلی که 2 هفته ی اخیر در اینترنت به وجود اومده رو بنده و چند تا از دوستان به صورت ویژه برسی کردیم و به نتایج جالبی هم رسیدیم...اول اینکه این مشکل روی پورت های UDP به وجود میاد نه TCP که لیست همه ی پورت ها در این لینک هست میتونید برسی کنید.

این مشکل رو من تو DOTA 2 و Battlefiled 3 و Battlefield 4 و GameRanger و Kerio V*P*N و سرور های TeamSpeak داشتم به این صورت که بعد از 5 تا 30 دقیقه اتصال (رندوم زمان بندی میشد مثلا یه بار 5 دقیقه بعدش قطع می شد یه بار هم مثلا 25 دقیقه) ارتباط یکدفعه قطع می شد.
تحقیقی که کردم این بود که تمام سرویس های مذکور روی پورت های پروتکل UDP هستند نه TCP بنابراین نتیجه به دست اومده این بود که با توجه به اعلام قبلی مبنی بر جدیت کمیته فیل ترین گ بر بستن فیل تر شکن هایی مثل سایفون و کریو و pm9 و غیره ماه گذشته سایفون بسته شد در کنارش دیدید که مدتی ORigin EA از دسترس خارج شده بود به دلیل خرابکاری روی پورت ها حالا قصدشون جدی هست برای بستن kerio ها ولی هنوز نتونستن ببندن حالا تاثیر منفی این خرابکاری جدید این شده که شما روی پورت های UDP در زمان های نامشخص از طول روز و با اتصال مدتی مشخص به اون سرور از اون پورت ها اتصالتون به کل با IP قطع میشه.
فعلا هیچ کاری هم نمیشه کرد جز استفاده از وی پی ان های داخلی مثل سرویس پینگ و غیره که ممکنه روی اون ها این اختلال نباشه.
اگر اون ها موفق بشن که کریو رو ببندن قدمی بزرگ در بستن راه فیل تر شکن ها برداشتند و آینده ی اینترنت بشدت مورد تهدید قرار خواهد گرفت...
@};-@};-@};-

با عرض سلام خدمت دوستان عزیز و سربازان گمنام همیشه در صحنه ی زیرساخت که کارشون در گندکاری کردن توی اینترنت رد خور ندارد.

این مشکلی که 2 هفته ی اخیر در اینترنت به وجود اومده رو بنده و چند تا از دوستان به صورت ویژه برسی کردیم و به نتایج جالبی هم رسیدیم...اول اینکه این مشکل روی پورت های UDP به وجود میاد نه TCP که لیست همه ی پورت ها در این لینک هست میتونید برسی کنید.

این مشکل رو من تو DOTA 2 و Battlefiled 3 و Battlefield 4 و GameRanger و Kerio V*P*N و سرور های TeamSpeak داشتم به این صورت که بعد از 5 تا 30 دقیقه اتصال (رندوم زمان بندی میشد مثلا یه بار 5 دقیقه بعدش قطع می شد یه بار هم مثلا 25 دقیقه) ارتباط یکدفعه قطع می شد.
تحقیقی که کردم این بود که تمام سرویس های مذکور روی پورت های پروتکل UDP هستند نه TCP بنابراین نتیجه به دست اومده این بود که با توجه به اعلام قبلی مبنی بر جدیت کمیته فیل ترین گ بر بستن فیل تر شکن هایی مثل سایفون و کریو و pm9 و غیره ماه گذشته سایفون بسته شد در کنارش دیدید که مدتی ORigin EA از دسترس خارج شده بود به دلیل خرابکاری روی پورت ها حالا قصدشون جدی هست برای بستن kerio ها ولی هنوز نتونستن ببندن حالا تاثیر منفی این خرابکاری جدید این شده که شما روی پورت های UDP در زمان های نامشخص از طول روز و با اتصال مدتی مشخص به اون سرور از اون پورت ها اتصالتون به کل با IP قطع میشه.
فعلا هیچ کاری هم نمیشه کرد جز استفاده از وی پی ان های داخلی مثل سرویس پینگ و غیره که ممکنه روی اون ها این اختلال نباشه.
اگر اون ها موفق بشن که کریو رو ببندن قدمی بزرگ در بستن راه فیل تر شکن ها برداشتند و آینده ی اینترنت بشدت مورد تهدید قرار خواهد گرفت...
@};-@};-@};-

اره ماله منم همین طوره هر چند دقیقه یه بار قطع میشه بتل4 ps4
معلوم نیست واقعا دارن چیکار میکنن .

منم اینترنت مخابرات دارم، تو همین یکی دو هفته تو بازی titanfall به صورت رندوم dc میشم تو طول روز و دقیقا راس ساعت 1 شب زمان نامحدود شدن اینترنت کلا بازی توی لودینگ اول بازی میمونه حتی با کاهش دهنده پینگ هم جواب نمیده ،با اینکه اینترنت وصله معلوم نیست چه چیزی جلوش گرفته میشه که تو لودینگ بازی همینطور میمونه.دیگه حرفم نمیاد.

منم اینترنت مخابرات دارم، تو همین یکی دو هفته تو بازی titanfall به صورت رندوم dc میشم تو طول روز و دقیقا راس ساعت 1 شب زمان نامحدود شدن اینترنت کلا بازی توی لودینگ اول بازی میمونه حتی با کاهش دهنده پینگ هم جواب نمیده ،با اینکه اینترنت وصله معلوم نیست چه چیزی جلوش گرفته میشه که تو لودینگ بازی همینطور میمونه.دیگه حرفم نمیاد.

اون ربطی به مشکلات dc شدن و اینا نداره. ساعت دانلود رایگان که شروع میشه، سرعت شما کمتر میشه، Titanfall هم با سرعت پایین از اون Loading رد نمیشه اصلا!
مشخصات بازی هم گفته شده که به حداقل 512 (64) سرعت دانلود و اگر اشتباه نکنم 384 (48) سرعت آپلود احتیاج دارین برای بازی کردن.

اون ربطی به مشکلات dc شدن و اینا نداره. ساعت دانلود رایگان که شروع میشه، سرعت شما کمتر میشه، Titanfall هم با سرعت پایین از اون Loading رد نمیشه اصلا!
مشخصات بازی هم گفته شده که به حداقل 512 (64) سرعت دانلود و اگر اشتباه نکنم 384 (48) سرعت آپلود احتیاج دارین برای بازی کردن.

جالب اینجاست که با چیز پی ان رد میکنه لودینگو ولی خوب پینگ بالا میره و اینم بگم وقتی تو لودینگ میمونه 230 240 کیلو داره ریسیو میکنه.

برای dc هم تنها موقعی درست میشه که ip تون عوض بشه منم 4 تا شیلتر شکن اماده کردم و با هر بار قطع شدن یکی رو روشن میکردم و ادامه بازی میرسیدم.
شیلتر شکن داخلی گیر بیارین که مولتی سرور باشن یعنی با یه یوزر و پسورد به چندتا سرور بتونین وصل بشین.

جالب اینجاست که با چیز پی ان رد میکنه لودینگو ولی خوب پینگ بالا میره و اینم بگم وقتی تو لودینگ میمونه 230 240 کیلو داره ریسیو میکنه.
احتمالا اون چیز پی ان محدودیت سرعت رو بر طرف میکنه، یه دفعه موقع ساعات رایگان استفاده کن ببین سرعت چطوریه.
آره، منم توی بتا وقتی با نت 256 توی loading بودم، از حداکثر سرعت استفاده میکرد (45-50) ولی 10 دقیقه هم که صبر کردم، انگار نه انگار، معلوم نیست اون همه دیتا چیه که رد و بدل میشه ولی هیچ اتفاقی نمیوفته! چون اگر سرعت بالا داشته باشی اونقدر از حداکثر سرعت استفاده نمیکنه.

آخرین ویرایش:

@};-@};-@};-

من اومدم که همین مشکل رو بگم چند روزیه پیدا کردم شما فرمودید از قبل، آسیاتک هم هست نت من، توی BF3 وقتی از یه سرور DC میشی تا چندین دقیقه(مدتی زیاد) دیگه نمیتونی به اون دوباره وصل شی باس بری یه سرور دیگه که اونم بعد یه مدت همین جوری میشه، باس بین سرورها هی بچرخی!!!

این ها همه در حالی هست که دولت وعده افزایش و آزادی بیشتر در نت داده بود . برای وزیر ارتباطات باید تاسف خورد با وعده هایی که هر ماه بابت افزایش کیفیت و خدمات می داده و وضعیت اینه ... :|

شیلتر شکن داخلی‌ چیه؟ از کجا بیا تهیه کنیم؟
پینگ Hiweb بدون شیلترشکن هم لطف می‌کنید بگیرید؟ سرور لندن
من الان دارم از عصر تلکام میگیرم ۱۰۲۴ ماهی‌ ۳۰ گیگ ۸۴ تومن!

من تصمیم دارم از های وب ۵۱۲ نامحدود بگیرم به صرفه هست به نظرتون؟
شیلترشکن داخلی فقط سرعت دانلود از سرور های خارجی رو بیشتر میکنه یعنی برابر با سرور های داخلی میکنه و سایت های ***** رو باز نمیکنه

پینگش با لندن 176 بود
قبلا های وب خوب بود ولی از اول عید مشکلاتی بوجود اومده مانند کاهش سرعت دانلود و افزایش پینگ بنظر من صبر کنید ببینید چه اتفاقی خواهد افتاد با توجه به خبری که یکی از دوستان دادند

- - -ویرایش - - -

این ها همه در حالی هست که دولت وعده افزایش و آزادی بیشتر در نت داده بود . برای وزیر ارتباطات باید تاسف خورد با وعده هایی که هر ماه بابت افزایش کیفیت و خدمات می داده و وضعیت اینه ... :|

به قول یکی از دوستان اینا همش شعاره

من اومدم که همین مشکل رو بگم چند روزیه پیدا کردم شما فرمودید از قبل، آسیاتک هم هست نت من، توی BF3 وقتی از یه سرور DC میشی تا چندین دقیقه(مدتی زیاد) دیگه نمیتونی به اون دوباره وصل شی باس بری یه سرور دیگه که اونم بعد یه مدت همین جوری میشه، باس بین سرورها هی بچرخی!!!
بله دیگه تا زمانی که شما IP ایی رو دارید که باهاش کانکشن Time Out شده دیگه با اون IP وصل نمیشید مگر اینکه با وی پی ان یا هر چیز دیگه ای پی رو عوض کنید البته چون IP ها همه Dynamic هست بعد از ریست مودم و ... میشه IP رو تغییر داد و دوباره وصل شد.
این مشکل هم به شرکت ارتباطات زیرساخت که متولی فنی اجرای فیل تر ینگ هست بر میگرده برای همین همه ی شرکت ها مشکل خواهند داشت مگر موارد خاص مثل VPS ها و سرویس های پهنای باند اختصاصی که ممکنه مشکل نداشته باشند.

دوست عزیز وزارت ارتباطات در بسیاری از زمینه ها فقط عروسک خیمه شب بازی است و ارگان اصلی تصمیم گیرنده ی اینترنت ایران کمتیه ی مصادیق مجرمانه و شرکت ارتباطات زیرساخت و سازمان تنظیم مقررات هستند که اکثرا به طور مستقیم یا غیر مستقیم
زیر نظر سپاه پاسداران هستند یعنی یا سهام دار اصلی سپاه هست یا از نظر امنیتی باید کنترل داشته باشد
... حرف هایی هم که گفته میشه همش امید واهی هست و سوپاپ اطمینان. البته اینترنت ایران علاوه بر اون مواردی که در دو خط بالا گفتم گرفتار یک مافیای دزدی بزرگ هم هست که اجازه نمیدن اینترنت ارزان فروخته بشه یعنی به قیمت جهانی و الان میبینیم اینترنت به قیمت حداقل 5 تا 10 برابر بیشتر از قیمت جهای فروخته میشه.

آخرین ویرایش:
یه عیدیه وقت داشتیم گفتین میشینیم پای مولتی پلیر بتلفید یه دل سیر بازی میکنیم که اونم اینطوری شد...دوستان این مشکل بتلفید که از سرورا دی سی میشی هیچ راه حلی نداره؟؟؟

دوستان شرمنده سوالمو اینجا می پرسم خواهش ج بدین من روی لبتاپم local area connection پاک شده چه جوری وصل کنم دو باره cd motherboeard هم ندارم تورو خدا ج بدین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or