بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من دیروز مخابرات مازندران اینترنت 512 نامحدود گرفتم ولی پینگش خوب نیست سرعت دانلود هم که خیلی نوسان داره اصلا هم به 60 نمیرسه،گفته بودند از 60 پایین تر نمیاد

دوستانی که وایمکس ایرانسل دارند میگن چطوریاست نتشون؟
والا من دو ماهه اخیر روزهایی بودخ که آنتن کامل داشتم ولی همش تام اوت، خیلی داغونه کلا...

دوستانی که وایمکس ایرانسل دارند میگن چطوریاست نتشون؟
والا من دو ماهه اخیر روزهایی بودخ که آنتن کامل داشتم ولی همش تام اوت، خیلی داغونه کلا...
من یه مدت نداشتم دوباره گرفتم 2 مگ پایه پینگش چند وقتی خوب بود ولی این هفته رو 230-40 تا هست سرعت دانودشم تو روز 250-60 فیکسه ولی شبانه به قول خودشون به خاطر ترافیک شبکه ! متغییره از 2.5 تا 4.5 گیگ بستگی به سرعتت شبانه میتونی دانلود کنی
کلا دیگه امیدمو به یه نت درست حسابی از دست دادم این شرکتا یکی از یکی دزد تره ! :|

شاتل امروز صبح خیلی بهتر شده با آلمان 130 دارم الان.

3369669765.png

94629518.png

شاتل امروز صبح خیلی بهتر شده با آلمان 130 دارم الان.
رسمآ این شاتلو من این 5 روزی که گرفتم نابود کردم هر شب 10 گیگ میزارم دانلود .. از ماه بعد محدودم نکنه خوبه :d

همین شماها هستید دانلود بی رویه می کنید یه دفعه کل شبکه چند روز می خوابه دیگه !!! :d:d=))
دیگه از مبین نت یهو بیایی شاتل ندید بدید بازی هم میشه دیگه :d
شما تا به حال محدود شدی؟

خوب مبین نت هم به جمع اونایی که پهنای باندو محدود می کنن پیوسته. امروز هیچ مشکلی نداشتم که بعد از 6-7 گیگ دانلود، سرعت دان 24 و آپ هم زیر 10(کمتر از دایال آپ)
کسی ایرانسل نداره اینجا؟ چه سرویس و مودمی خوبه؟ تو منطقه ی بهار و شریعتی آنتن دهیش چجوریه؟
از شانس ما صاحب خط خارج از ایرانه و نمیشه adsl گرفت:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or