بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

شاید دوستان در این مدت فعالیت من از بنده زیاد تعریف شاتل رو شنیده باشند ولی برای اینکه ثابت کنم من طرف حق رو می گیرم این پست رو میزارم و باید بگم هر طرف رو که مطمئن باشم حقیقت هست از گفتنش اکراهی ندارم.
من الان 2 روز میشه از دانشگاه برگشتم و توی این 2 روز وضعیت اینترنت به حدی افتضاح بود که فقط 15 هزار تومان پول وی پی ان گیمینگ و غیره دادم تا بتونم 2 ساعت بازی کنم با همین شاتل که طی 4 ماه قبل فوقولاده عالی بود هم از نظر پینگ و هم از نظر کیفیت کانکشن.
امروز این وضعیت به بدترین حالت خودش رسید طوری که بعضی ساعت ها ارتباط با خارج به حد 10KB/s رسیده بود و پینگ به 400 !!!

سرعت من امشب با خارج:

3366392708.png

و همون دقایق با داخل کشور:

3366394593.png

پینگ من در روز گذشته:

3365127168.png

پکت لاست هم که ماشاالله به بالاترین حد خودش رسیده بود و 40-50 درصد رو پر کرده بود طوری که بازی DOTA 2 بشدت لگ و تیک داشت...
اینم تست ماه گذشته با فرانکفورت:

3317855250.png

واقعا دلیل این همه اختلال و افت شدید کیفیت ظرف یک شب رو متوجه نمی شم هرچی هم با پشتیبانی صحبت کردم می گفتن زیرساخت دچار اختلال شده به هر حال امیدوارم مارو چندی قبل از سال نو با این مشکلات مسخره و پیش پا افتاده در کشور هایی حتی نظیر عراق با میانگین سرعت 5 مگابیت ، بیش از این مستفیذ نفرمایند و شیر اینترنت رو مجدد باز کنند تا پول دریافتی شون حلال تر باشد.

دوستان امروز رفتم مخابرات و پیش رئیس مخابرات رفتم و مشکل رو گفتم و گفت برو پیش مسئول شبکه ببین میتونن خطتو برگردونن رو مس یا نه که من رفتم و هنوز حرف از دهنم بیرون نیومده طرف گفت نه خطها پره و نمیشه و حتی اجازه نداد من بگم در کدام منطقه هستیم و فهمیدم که تقریبا مارو ضعیف دیده و خیلی راحت و بدون در نظر گرفتن هیچ شرایطی جواب سر بالا میده راحت.مجبور شدم دنبال دوست یا آشنایی بگردم که حداقل کاری کنه و امیدوارم کارم حل بشه.
آخه منم چیز زیادی نمیخوام یه نت با سرعت تقریبا 500 کیلوبایت بر ثانیه سرعت دانلود که مثل خیلی از ایرانیهای دیگه بشم آخه با این خط فیبری که الان دارم حس میکنم حتی از هموطناهم کمتر هستم.
تنها 2 کار میتونیم بکنیم یا اینکه ماهی 45 تومن پول وایمکس بدیم واسه 4 گیگش که پینگش بالای 300 هست یا با همین نت مضخرف روی خطمون بسازیم.یه راه سومی هم هست که به امید خدا به اون دل بستیم و اون هم مس کردن خطمون هست8-|
این از تهران عزیز:

اینم آن فرانکفورت لعنتی:

لندن طاعون زده:

میلان تنها:

واقعا من مستحق دعاتون نیستم:((:((:((

دوستان امروز رفتم مخابرات و پیش رئیس مخابرات رفتم و مشکل رو گفتم و گفت برو پیش مسئول شبکه ببین میتونن خطتو برگردونن رو مس یا نه که من رفتم و هنوز حرف از دهنم بیرون نیومده طرف گفت نه خطها پره و نمیشه و حتی اجازه نداد من بگم در کدام منطقه هستیم و فهمیدم که تقریبا مارو ضعیف دیده و خیلی راحت و بدون در نظر گرفتن هیچ شرایطی جواب سر بالا میده راحت.مجبور شدم دنبال دوست یا آشنایی بگردم که حداقل کاری کنه و امیدوارم کارم حل بشه.
آخه منم چیز زیادی نمیخوام یه نت با سرعت تقریبا 500 کیلوبایت بر ثانیه سرعت دانلود که مثل خیلی از ایرانیهای دیگه بشم آخه با این خط فیبری که الان دارم حس میکنم حتی از هموطناهم کمتر هستم.
تنها 2 کار میتونیم بکنیم یا اینکه ماهی 45 تومن پول وایمکس بدیم واسه 4 گیگش که پینگش بالای 300 هست یا با همین نت مضخرف روی خطمون بسازیم.یه راه سومی هم هست که به امید خدا به اون دل بستیم و اون هم مس کردن خطمون هست8-|
این از تهران عزیز:

اینم آن فرانکفورت لعنتی:

لندن طاعون زده:

میلان تنها:

واقعا من مستحق دعاتون نیستم:((:((:((
خب چرا از سیستک وایرلس نمی گیری؟پینگش که خوبه نامحدود واقعی هم هست...فقط باید از خودشون مودم بگیری که یکم گرون میدن(بین 250 تا 500).نیاز به خط تلفن هم نداره.البته من سیستک نداشتم ولی دوستان که دارن راضین

64275392643341947902.png

43932155080938068770.png

بچه میگین وضع نت و خطم چطوریه ؟؟

شاتل ۲ مگ محدود دارم ، میگه خط خیلی افتضاحه وگرنه خیلی سرعت و پینگت خوب میشد ، درسته یا داره چرت و پرت میگه ؟؟

با یه سیم کشی از ساختمون تا اتاق حل میشه ؟؟

الان با سرعت ۲۰۰-۲۵۰ با سرور های درست و حسابی دانلود میکنم

چیکار کنم مشکل حل شه ؟؟

ممنون ;)

بهترین سرعت دانلود شبانه رو توی رشت چه ISPی داره؟ آسیاتک، صبانت، شاتل...؟
مخابرات که افتضاح میشه، 2 مگ 8 گیگ دارم، شب ها با سرور های خارجی سرعتش حتی به نصف هم نمیرسه! اندیشه هم که 256 نامحدود تقریبا نصف میشه!
هست ISPی که سرعت خوب با سرور های خارجی بده شب ها؟ پینگ خیلی مهم نیست.
بالای 2 مگ هم ندیدم توی رشت، هست؟

شاتل چه مرگش شده؟
dota 2 که کانکت نمیشه.battle.net هم همینطور
پینگ میگیرم همش time out

چه جالب...الان بعد از 20 دقیقه خطشون ازاد شد و وقتی بخش پیشتیبانی رو میگیرم بصورت اتوماتیک میگه به علی مشکلات مخابراتی در استان خراسان تا 4 ساعت آینده استفاده از اینترنت امکان پذیر نیست. حالا کی 4 ساعت تموم میشه خدا داند

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or