بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

آمار انصراف مشترکان از سرویس ADSL

معاون شرکت مخابرات استان تهران آمار تخلیه خطوط تلفن ثابت سلب امتیاز شده در تهران را 250 هزار شماره و آمار تخلیه و انصراف خطوط اینترنت پرسرعت ADSL را 270 هزار پورت عنوان و دلایل تخلیه این خطوط را اعلام کرد.

محمدرضا بیدخام با بیان اینکه بالغ بر 250 هزار خط تلفن ثابت در تهران به دلیل بدهی تخلیه شده است، اظهار داشت: تخلیه خطوط تلفن ثابت از زمان قطع بدهی تا جمع آوری خط حدود یک سال به طول می انجامد و در چندین مرحله به مشترک برای تسویه حساب بدهی اخطار قطع داده می شود.

وی با بیان اینکه سلب امتیاز خطوط تلفن ثابت در صورتی که مشترک بدهکار مخابرات باشد و طی یک سال بدهی خود را پرداخت نکند، صورت می گیرد ادامه داد: قطع بدهی از مبلغ 3 هزار تومان آغاز می شود و تا سقف مبلغ ودیعه نیز ادامه خواهد داشت؛ این در صورتی است که مشترک طی چند دوره، بدهی خود را به مخابرات پرداخت نکند. با این حال براساس دستورالعمل مخابرات، حتی در صورت سلب امتیاز خط، مخابرات ملزم به بازگرداندن خط مشترک در صورت درخواست و پرداخت بدهی خواهد بود؛ البته این امر مستلزم آن است که تلفن سلب امتیاز شده به مشترک دیگری فروخته نشده باشد.

معاون شرکت مخابرات استان تهران، بیشترین دلیل تخلیه خطوط تلفن ثابت را مربوط به بدهی مشترکان و عدم استفاده برخی از مشترکان از خطوط تلفن عنوان کرد و در مورد وضعیت خطوط اینترنت پرسرعت گفت: تا 25 دی ماه امسال 520 هزار پورت ADSL توسط شرکت مخابرات استان تهران دایر شده است.

وی شمار خطوط اینترنت پرسرعت تخلیه شده در تهران را 270 هزار پورت اینترنت اعلام کرد و گفت: این آمار تقریبا یک دوم رقم دایری خطوط اینترنت پرسرعت است.

بیدخام دلیل انصراف مشترکان ADSL از دریافت این سرویس را قیمت فعلی سرویس اینترنت، عدم نیاز مشترک به سرویس، نارضایتی از کیفیت و عدم پشتیبانی پهنای باند برشمرد و اظهار داشت: طبق بررسی های صورت گرفته مشترکانی که نسبت به دریافت سرویس ADSL انصراف می دهند به دلیل موارد اعلام شده به سمت تکنولوژی وایمکس می روند و از ADSL استقبال نمی کنند.

معاون بازاریابی شرکت مخابرات استان تهران رفتار مشترکان در استفاده و عدم استفاده از سرویس ADSL را در مناطق مخابراتی تهران متفاوت دانست و اظهار داشت: متوسط درامد مخابرات از محل تلفن ثابت و اینترنت به ازای هر مشترک در مناطق 2 و 8 تهران بیشتر از سایر مناطق است اما آمار تخلیه خطوط در مناطق مختلف مخابراتی براساس رفتار مشترک، متفاوت ارزیابی می شود.

به گفته وی انصراف مشترکان در دریافت سرویس ADSL در سرویس سایر اپراتورهای ارائه دهنده خدمات اینترنت به همین میزان دیده می شود که با توجه به قدیمی بودن تکنولوژی ADSL دور از ذهن نیست.

آخرین ویرایش:
یه مطلبی میخوام بگم شاید خنده دار باشه .هر موقع اینترنت مخابرات خوزستان یا استان دیگه دچار اختلال میشه اینترنت اصفهان برعکس بهتر میشه.نمونش همین دیروز و دوروز پیش که میگفتن اینترنت مخابرات از ساعت 4 قطع شده اینترنت من که پینگم 1 ماه بود روی 200 ثابت اومد روی 30 - 40 و وقتی گفتین وصل شد باز پینگم به حالت داغونش برگشت.تنها این نیست و قبلا هم همینطور شد و میگفتن پارس آنلاین و مخابرات استان های دیگه داغون شده اون موقع هم نت من به بهترین حالتش برگشته بود:|

کسی تو اصفهان هست وایرلس داشته باشه ؟؟ چه شرکتی خوبه ؟؟
انتن نانو و ... همش چند میشه ؟؟

...

ADSL خیر سرمون رفتیم عوض کنیم . 1 ماه تول کشید از رانژه این در بیاد بره رانژه اون . بعدش اون یکی هم اصلا خوب نبود :| ! وایرلس بگیرم از خیر این سیم های مسی 50 سال پیش ازاد شم ! :|

یه مطلبی میخوام بگم شاید خنده دار باشه .هر موقع اینترنت مخابرات خوزستان یا استان دیگه دچار اختلال میشه اینترنت اصفهان برعکس بهتر میشه.نمونش همین دیروز و دوروز پیش که میگفتن اینترنت مخابرات از ساعت 4 قطع شده اینترنت من که پینگم 1 ماه بود روی 200 ثابت اومد روی 30 - 40 و وقتی گفتین وصل شد باز پینگم به حالت داغونش برگشت.تنها این نیست و قبلا هم همینطور شد و میگفتن پارس آنلاین و مخابرات استان های دیگه داغون شده اون موقع هم نت من به بهترین حالتش برگشته بود:|

شما از کدوم isp اینترنت گرفتی؟ isp شما انگار وصله به بقیه شرکتها...:d

آغاز فاز اجرایی شبکه فیبرنوری منازل/ شهرهای در اولویت اجرای پروژه

پراتور شبکه فیبرنوری منازل، اعلام کرد: فاز مطالعاتی، امکان سنجی و طراحی شبکه فیبرنوری تا درب منازل با همکاری مشاور خارجی مراحل پایانی خود را طی می‌کند و اپراتور چهارم به زودی وارد فاز اجرایی در نقاطی از کشور که به عنوان پایلوت انتخاب شده‌اند خواهد شد.

مدیرعامل شرکت خدمات ارتباطی و الکترونیکی ایرانیان نت، اولویت اپراتور چهارم دراجرای پروژه‌های «شبکه فیبرنوری تا درب منازل» را استفاده حداکثری از توان داخلی اعلام کرد و اظهار داشت: به منظور استفاده هر چه بیشتر از توان داخلی کشور و شناسایی منابع تخصصی، از کلیه شرکت‌های فعال و توانمند در حوزه FTTX که تجربه مفیدی دراین زمینه دارند و علاقمند به همکاری با این اپراتور هستند دعوت به همکاری می‌شود.

محمدعلی رحماندوست افزود: طبق برنامه اجرایی پروژه FTTx درایران، اپراتور چهارم باید در پایان سال ۹۳ حداقل یک میلیون پورت منصوبه درشهرهای با اولویت اول داشته باشد که این میزان درمقابل پتانسیل‌های داخلی، کار مشکلی نخواهد بود.مدیرعامل اپراتور چهارم، شهرهای اولویت اول اجرای شبکه فیبرنوری تا درب منازل را هفت شهر تهران، کرج، مشهد، قم، اصفهان، شیراز و تبریز اعلام کرد.

وی گفت: هدف از اجرای شبکه فیبرنوری تا درب منازل شهروندان، ایجاد دسترسی کاربران به پهنای باند بالا از طریق فناوری فیبرنوری است که در پروانه صادره از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به عنوان ماموریت اپراتور چهارم دیده شده است.
مدیرعامل ایرانیان نت افزود: در شرایط کنونی هیچ فناوری دیگری نمی‌تواند در ارائه سرویس‌های نیازمند باند وسیع از قبیل پزشکی از راه دور، آموزش از راه دور و خدمات مورد نظر دولت الکترونیک با فناوری فیبرنوری برابری کند؛ این رقابت شامل قیمت مناسب برای سرویس‌های مورد استفاده نیز می‌شود.

دوستان من از شرکت کاملا مزخرف مکس نت اینترنت گرفتم. قبلا از شرکت همارا سیستم اینترنت داشتم. الان تقریبا 1 ماهه که پینگ شرکت مکس نت کاملا افتضلح شده. پینگم با سرور های ایرانی دورو بره 250 هست در صورتی که قبلا 50 و زیر 50 بود.
وقتی هم با شرکت تماس گرفتم گفتن که ما به شما اینترنت فروختیم نه پینگ تایم و مسیولیتی در موردش نداریم!!! - این دیگه چه جور حرف مزخرفیه؟ دوستان از لحاظ قانونی این درسته که شرکت های ما مسیولیتی در مورد پینگ تایم ندارند؟ اگه غلط مدرکی چیزی از مخابرات هست که بتونم به این نفهم ها ثابت کنم دارن چرند میگن؟

دوستان من از شرکت کاملا مزخرف مکس نت اینترنت گرفتم. قبلا از شرکت همارا سیستم اینترنت داشتم. الان تقریبا 1 ماهه که پینگ شرکت مکس نت کاملا افتضلح شده. پینگم با سرور های ایرانی دورو بره 250 هست در صورتی که قبلا 50 و زیر 50 بود.
وقتی هم با شرکت تماس گرفتم گفتن که ما به شما اینترنت فروختیم نه پینگ تایم و مسیولیتی در موردش نداریم!!! - این دیگه چه جور حرف مزخرفیه؟ دوستان از لحاظ قانونی این درسته که شرکت های ما مسیولیتی در مورد پینگ تایم ندارند؟ اگه غلط مدرکی چیزی از مخابرات هست که بتونم به این نفهم ها ثابت کنم دارن چرند میگن؟

بدبختانه هیچ حرفی از پینگ توی قوانین تنظیم مقررات نیست و ملاکشون سرعت دانلود و آپلوده.یعنی تو در اصل نت میخری که ففط دانلود و آپلود کنی.حالا چه پینگت 1000 باشه یا 20 .البته پینگ سرور های داخلی که باید پایین باشه چون روی سرعت دانلود و آپ خیلی تاثیر میزاره ولی سرورای خارج حتی 1% هم براشون ارزشی نداره .فک کنم بدونی که اینترنت ایران زیاد دوست نداره ما با سایتای خارجی ارتباط برقرار کنیم کاملا هم مشخصه پینگ تایم بالا , روز به روز کلی سایت خارجی شیلتر میشه, کلی پورت خارجی بسته میشه...

بدبختانه هیچ حرفی از پینگ توی قوانین تنظیم مقررات نیست و ملاکشون سرعت دانلود و آپلوده.یعنی تو در اصل نت میخری که ففط دانلود و آپلود کنی.حالا چه پینگت 1000 باشه یا 20 .البته پینگ سرور های داخلی که باید پایین باشه چون روی سرعت دانلود و آپ خیلی تاثیر میزاره ولی سرورای خارج حتی 1% هم براشون ارزشی نداره .فک کنم بدونی که اینترنت ایران زیاد دوست نداره ما با سایتای خارجی ارتباط برقرار کنیم کاملا هم مشخصه پینگ تایم بالا , روز به روز کلی سایت خارجی شیلتر میشه, کلی پورت خارجی بسته میشه...
بله ظاهرا با این شرکت هم کاری به جایی نخواهم برد و باید به فکر شرکت جدیدی باشم- پیشنهادی دارید؟
و در مورد این شرکت ها یه سوال! اینا فقط یه جورایی شرکت واسطه هستند که از مخابرات میگیرن و تحویل ما میدن؟ در اینصورت چه فرقی با هم دارند؟ یا برای خودشون دستگاه و تشکیلات مستقل دارند؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or