king of north
کاربر سایت

isp هست که نامحدود واقعی داشته باشه ؟

! وایرلس بگیرم از خیر این سیم های مسی 50 سال پیش ازاد شم ! 
یه مطلبی میخوام بگم شاید خنده دار باشه .هر موقع اینترنت مخابرات خوزستان یا استان دیگه دچار اختلال میشه اینترنت اصفهان برعکس بهتر میشه.نمونش همین دیروز و دوروز پیش که میگفتن اینترنت مخابرات از ساعت 4 قطع شده اینترنت من که پینگم 1 ماه بود روی 200 ثابت اومد روی 30 - 40 و وقتی گفتین وصل شد باز پینگم به حالت داغونش برگشت.تنها این نیست و قبلا هم همینطور شد و میگفتن پارس آنلاین و مخابرات استان های دیگه داغون شده اون موقع هم نت من به بهترین حالتش برگشته بود![]()
شما از کدوم isp اینترنت گرفتی؟ isp شما انگار وصله به بقیه شرکتها...:d
مخابرات ! 10 مگ یا 5 مگ نامحدود بگیر حالشو ببر ! هر چقد میخوای دانلود کن سرعتشم پایین نمیاد :disp هست که نامحدود واقعی داشته باشه ؟
دوستان من از شرکت کاملا مزخرف مکس نت اینترنت گرفتم. قبلا از شرکت همارا سیستم اینترنت داشتم. الان تقریبا 1 ماهه که پینگ شرکت مکس نت کاملا افتضلح شده. پینگم با سرور های ایرانی دورو بره 250 هست در صورتی که قبلا 50 و زیر 50 بود.
وقتی هم با شرکت تماس گرفتم گفتن که ما به شما اینترنت فروختیم نه پینگ تایم و مسیولیتی در موردش نداریم!!! - این دیگه چه جور حرف مزخرفیه؟ دوستان از لحاظ قانونی این درسته که شرکت های ما مسیولیتی در مورد پینگ تایم ندارند؟ اگه غلط مدرکی چیزی از مخابرات هست که بتونم به این نفهم ها ثابت کنم دارن چرند میگن؟
بله ظاهرا با این شرکت هم کاری به جایی نخواهم برد و باید به فکر شرکت جدیدی باشم- پیشنهادی دارید؟بدبختانه هیچ حرفی از پینگ توی قوانین تنظیم مقررات نیست و ملاکشون سرعت دانلود و آپلوده.یعنی تو در اصل نت میخری که ففط دانلود و آپلود کنی.حالا چه پینگت 1000 باشه یا 20 .البته پینگ سرور های داخلی که باید پایین باشه چون روی سرعت دانلود و آپ خیلی تاثیر میزاره ولی سرورای خارج حتی 1% هم براشون ارزشی نداره .فک کنم بدونی که اینترنت ایران زیاد دوست نداره ما با سایتای خارجی ارتباط برقرار کنیم کاملا هم مشخصه پینگ تایم بالا , روز به روز کلی سایت خارجی شیلتر میشه, کلی پورت خارجی بسته میشه...