این پارس انلاین نامحددوش واقعا نامحدوده یا بعد از رسیدن به یه حجم مشخص میزنه جاده خاکی ؟!
مشکل اینترنت مخابرات خوزستان چیه؟ از دیروز ساعت 4 تا 11 شب قطع بود حالا که وصل شده سرعت افتضاح پایینه و از سایتهای خارجی سرعت دانلود کمه ولی از سایتهای ایرانی خوبه.
دوست عزیز این اسمش کلاهبرداری نیس، وقتی شما مثلا سرویس نامحدود 256 میگیرید نباید انتظار داشته باشید که سرعتتون بالاتر از 32 KB باشه.این که شما مثلا 20 گیگ بتونید باسرعت عالی دانلود کنید یه لطفه از طرف isp (که البته با توجه به پولی که میگیرن اصلا هم لطف نیس).دقیقا وارد جاده خاکی میشه دوست عزیز. تو سایتشون هم توضیح دادن.
کلا این ISP ها یه جور کلاهبرداری میکنن . منتهی اسماشون با هم فرق داره.
شاتل بهش میگه لیست سیاه , پارس انلاین هم اسمشو گذاشته مصرف منصفانه
are you kidding me?دوست عزیز این اسمش کلاهبرداری نیس، وقتی شما مثلا سرویس نامحدود 256 میگیرید نباید انتظار داشته باشید که سرعتتون بالاتر از 32 KB باشه.این که شما مثلا 20 گیگ بتونید باسرعت عالی دانلود کنید یه لطفه از طرف isp (که البته با توجه به پولی که میگیرن اصلا هم لطف نیس).
باز هم میگم مشکل اینترنت (البته فقط تو مقوله سرعت دانلود) هزینه سنگینه.اگه قیمتا متعارف بود چرا من و شما نریم یه سرویس 4مگ نامحدود بگیریم و منت هم رو سرمون نباشه که isp داره سرعت بالاتر از سرعتی که باید باشه میده
خب منم دارم همینو میگم برادر منare you kidding me?
دارن به قیمت خون آدمیزاد اینترنت آشغال دست ملت میدن بعد میگی منصفن؟الان کجای دنیا دیگه نت حجمی هست که ما هنوز نت حجمی داریم؟اصلا بیخیال دنیا همین ایران خودمون...من الان 90 تومن میدم واسه نامحدود اسمی که در اصل محدوده.مگه سرعت دانلود 512 به گفته خود ISP ها نباید 64 باشه؟؟پس چرا من هر روز بعد مصرف 1 گیگ (باسرعت 64)سرعتم میپکه.پینگم فضایی میشه دیگه اصلا کاملا بدون استفاده میشه...این چه نامحدودیه که در ماه بیشتر از 30 گیگ نمیشه دانلود کرد.این دوستمون که میگه کلاهبردارن داره کاملا درست میگه همه یه اسمی روش گذاشتن دارن سر ملت کلاه میزارن.تاحالا یه نگاه به سرعت آپلود خودت انداختی؟؟یعنی سرعت آپلود ازین محدود تر هم میشه؟...512 نامحدود آسیاتک بعد سرعت آپلود 1 KB...
وقتی میگی لطف میکنن یعنی چی؟یعنی منصفن دیگه.من الان فقط از این که میگی کلاهبردار نیستن ناراحتم.)x:dدارن سرمون کلاه میزارن بعد بهشون نگیم کلاه بردار؟:confused::dتقصیر مردمه اگه مردم دیگه سرویس حجمی نخرن یه سر و صابون حسابی پیدا می کنه این وضع نت.هر وقت میگیم سرعت نت کمه میان سرعت زیاد میکنن بعد از اونور حجم مصرفی رو کم.:dالان هم که شرایط رو برای نامحدود دارا سخت کردن که همه دیگه از حجمی استفاده کنن نمونش خوده منخب منم دارم همینو میگم برادر من
البته این که ispی داره با سرعت حتی کمتر از سرعت واقعی میده، بعله اون کم فروشیه
راستی من کی گفتم منصفن؟

میخوام بدونم اینترنت کلا واسه کشور اینقد گرون میوفته که به مصرف کننده این قیمتا میرسه یا کلا تغذیه در این زمینه بالاس؟؟؟