دوست عزیز مشکل 100 درصد از کم فروشی ISP هست و باید سریع پیگیری کنید و مشکل رو حل کنید در غیر اینصورت فورا خط رو خالی کنید و ISP رو عوض کنید چون شما 4 مگ دارید شرکت حق نداره سرعت رو در ساعات روزانه بیاره پایین.![]()
اینترنت ۴ مگ نامحدود آسیاتک:bighug:
اسپید تست F داد
کسی تاحالا F گرفته؟
Asiatech:gunner:
عزیز فکر کنم یا خط مخابرات منطقه ـت ایراد داره یا یه چیز دیگه!![]()
اینترنت ۴ مگ نامحدود آسیاتک:bighug:
اسپید تست F داد
کسی تاحالا F گرفته؟
Asiatech:gunner:
عزیز فکر کنم یا خط مخابرات منطقه ـت ایراد داره یا یه چیز دیگه!
من الان 1 مگ نامحدود آسیاتک دارم، سرعت دانلود توی اون 20 گیگ (تقریبا روزی 600 مگ) حدود 120 هست بعد از اون بین 50 تا 60 متغییره!

پینگ من با 4.2.2.4 الان دقیقا 275 ـه!خودمم ۳ ۴ باری به مخابرات زنگ زدم میگن مشکلی اینجا نیست.پس اگر به آسیاتک مربوط نمیشه شکایت از مخابرات و به کجا اطلاع بدم؟ سایتی یا شماره ای هست در این خصوص؟سایت تنظیم مقررات هم که فقط به isp ها مربوط میشه.بنظرت وظیفه آسیاتک نیست که پیگیری کنه؟ حتی پشتیبانی آسیاتک هم میگه اینترنتت مشکلی نداره.پینگ ۴.۲.۲.۴ روی ۵۰۰
پینگ داخلی هم ۲۵۰.سرعت دانلود روی ۳۰kb و پشتیبانی بگه همه ی اینا نرماله واقعا نمیدونم چی بگم![]()

پینگ من با 4.2.2.4 الان دقیقا 275 ـه!
ساکن کجا هستی شما؟!
منی که شلوغ ترین منطقه مخابراتی (تهران، جنت آباد جنوبی) هستم وضعیتم چندان هم بد نیست پس![]()
اصفهان هستم.یک ماه و نیمی میشه اینطور شده قبلا پینگ ۴.۲.۲.۴ ۲۵۰ بود الان فقط صبح از ساعت ۷ تا ۱۰:۳۰ همه چیز نرماله و از اون ساعت به بعد سرعت دانلود داغون میشه پینگ شدیدا میره بالا کلا همه چیز داغون میشه![]()
چطوری با سرعت 882 کیلو 18 min طول میکشه دانلود 100 مگ؟؟؟؟؟؟؟سلام !!
:d![]()