بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

خبیث تر از مخابرات خوزستان ندیدم جایی! الان آخر ماه شده دوباره نت خوب شد تایم اوت و پکت لاس از بین رفت سرعت دانلود تک لینک عالی شده...این کارو میکنن ملت isp عوض نکنن قرارداد های ماهیانه رو دوباره تمدید کنن! پس معلومه که مشکلی نیست میتونند نت درست حسابی بدن ولی خودشون نمیخوان! چند روز دیگه منفجر میشه! )x
99282415012412789488.jpg

خوش بحال شماها من که پینگم با 4.2.2.4 همش 350 به بالاس ، خاک تو سر شاتل ، الان شبانه من چند شبی رو 5 گیگ دانلود میکردم الان دیگه اصلا کار نمیکنه نت از ساعت 1 به بعد از دیال آپ هم کمتره، اگه همینطوری باشه که میرم دوباره اینم عوض میکنم .

3235531962.png

اینترنت ۴ مگ نامحدود آسیاتک:bighug:
اسپید تست F داد =))
کسی تاحالا F گرفته؟

Asiatech:gunner:
دوست عزیز مشکل 100 درصد از کم فروشی ISP هست و باید سریع پیگیری کنید و مشکل رو حل کنید در غیر اینصورت فورا خط رو خالی کنید و ISP رو عوض کنید چون شما 4 مگ دارید شرکت حق نداره سرعت رو در ساعات روزانه بیاره پایین.

3235531962.png

اینترنت ۴ مگ نامحدود آسیاتک:bighug:
اسپید تست F داد =))
کسی تاحالا F گرفته؟

Asiatech:gunner:
عزیز فکر کنم یا خط مخابرات منطقه ـت ایراد داره یا یه چیز دیگه!
من الان 1 مگ نامحدود آسیاتک دارم، سرعت دانلود توی اون 20 گیگ (تقریبا روزی 600 مگ) حدود 120 هست بعد از اون بین 50 تا 60 متغییره!

عزیز فکر کنم یا خط مخابرات منطقه ـت ایراد داره یا یه چیز دیگه!
من الان 1 مگ نامحدود آسیاتک دارم، سرعت دانلود توی اون 20 گیگ (تقریبا روزی 600 مگ) حدود 120 هست بعد از اون بین 50 تا 60 متغییره!

خودمم ۳ ۴ باری به مخابرات زنگ زدم میگن مشکلی اینجا نیست.پس اگر به آسیاتک مربوط نمیشه شکایت از مخابرات و به کجا اطلاع بدم؟ سایتی یا شماره ای هست در این خصوص؟سایت تنظیم مقررات هم که فقط به isp ها مربوط میشه.بنظرت وظیفه آسیاتک نیست که پیگیری کنه؟ حتی پشتیبانی آسیاتک هم میگه اینترنتت مشکلی نداره.پینگ ۴.۲.۲.۴ روی ۵۰۰
پینگ داخلی هم ۲۵۰.سرعت دانلود روی ۳۰kb و پشتیبانی بگه همه ی اینا نرماله واقعا نمیدونم چی بگم:|

آخرین ویرایش:
خودمم ۳ ۴ باری به مخابرات زنگ زدم میگن مشکلی اینجا نیست.پس اگر به آسیاتک مربوط نمیشه شکایت از مخابرات و به کجا اطلاع بدم؟ سایتی یا شماره ای هست در این خصوص؟سایت تنظیم مقررات هم که فقط به isp ها مربوط میشه.بنظرت وظیفه آسیاتک نیست که پیگیری کنه؟ حتی پشتیبانی آسیاتک هم میگه اینترنتت مشکلی نداره.پینگ ۴.۲.۲.۴ روی ۵۰۰
پینگ داخلی هم ۲۵۰.سرعت دانلود روی ۳۰kb و پشتیبانی بگه همه ی اینا نرماله واقعا نمیدونم چی بگم:|
پینگ من با 4.2.2.4 الان دقیقا 275 ـه!
ساکن کجا هستی شما؟!
منی که شلوغ ترین منطقه مخابراتی (تهران، جنت آباد جنوبی) هستم وضعیتم چندان هم بد نیست پس :-?

پینگ من با 4.2.2.4 الان دقیقا 275 ـه!
ساکن کجا هستی شما؟!
منی که شلوغ ترین منطقه مخابراتی (تهران، جنت آباد جنوبی) هستم وضعیتم چندان هم بد نیست پس :-?

اصفهان هستم.یک ماه و نیمی میشه اینطور شده قبلا پینگ ۴.۲.۲.۴ ۲۵۰ بود الان فقط صبح از ساعت ۷ تا ۱۰:۳۰ همه چیز نرماله و از اون ساعت به بعد سرعت دانلود داغون میشه پینگ شدیدا میره بالا کلا همه چیز داغون میشه :)

اصفهان هستم.یک ماه و نیمی میشه اینطور شده قبلا پینگ ۴.۲.۲.۴ ۲۵۰ بود الان فقط صبح از ساعت ۷ تا ۱۰:۳۰ همه چیز نرماله و از اون ساعت به بعد سرعت دانلود داغون میشه پینگ شدیدا میره بالا کلا همه چیز داغون میشه :)

بدبختا میان کمبود سرعتتو با افزایش پینگ جبران میکنن!! باید دعاشونم کنی!!!!:دی(فقط کاش برعکسش میکردن!)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or