بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان isp ی ( پارس آنلاین ) من نزدیک به دو هفته میشه که به شدت قطعی داره . گاهی کوتاه مدت هست و زود درست میشه ، گاهی هم طول میکشه .

آیا کسانی دیگه ایی هم این مشکلو دارن ؟
دیگه برای بازی کردن پارس انلاین بدرد نمیخوره!
پینگش خوشبختانه خب شده خیلی زیاد اما mtu که مهم ترین بخش بازی هستش در این شرکت افت کرده !
مثلا خود بنده وقتی ارور mtu از طرف ایکس باکس لایو بهم داد اقدام به تصحیح کردن ام تی یو به 1480 کردم که بعد چند مدتی متوجه شدم مودم بنده گریپاچ میکنه و کمتر از 5 دقیقه دچار قطع و وصلی در بخش adsl میشه اخرشم فهمیدم شرکت پهنای mtu خارج شده از مرز های کشور کاهش پیدا کرده ! و دیگه نمیشه از اون برای بازی استفاده کرد!

سلام عزیزان
نت من 2 مگ هست و مشکلی که دارم اینه که دانلودم با IDM از سرورهای داخلی عالیه با IDM از سرورهای خراجی هم نسبتا خوبه اما من بتازگی یه PS4 خریدم و از اونجایی که باید آپدیت بازیها رو با خود دستگاه دانلود کنم فوق العاده سرعت دانلود پایینه
نتایج تست من با SPEEDTEST اینا هست:

با سرور داخلی

با لندن

فقط هم با لندن اینطوری نیست با همه سرورهای خارجی همینطوره حتی دوبی و..
حالا نکته جالب اینه که دانلودم با مرورگرها مثل موزیلا و غیره هم سرعت پایینی داره مثل PS4
و جالبتر اینکه شبها از ساعت 2 نیمه شب تا 8 صبح سرعت دانلود با PS4 و نتایج SPEEDTEST با سرورهای خارجی خوب میشه مثل سرورهای داخلی..
با ISP تماس گرفتم میگن دست ما نیست و از بالاست دارن امنیت شبکه!!! رو میبرن بالا..حالا اینا چجوریه که نصف شبا امنیت شبکه یادشون میره؟؟؟
زیر ساخت اینترنتی که ازش سرویس میگیرم هم که اسمش تو عکسا معلومه..
کسی میدونه مشکل از کجاست و آیا امیدی به خوب شدن هست یا نه؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
سلام عزیزان
نت من 2 مگ هست و مشکلی که دارم اینه که دانلودم با IDM از سرورهای داخلی عالیه با IDM از سرورهای خراجی هم نسبتا خوبه اما من بتازگی یه PS4 خریدم و از اونجایی که باید آپدیت بازیها رو با خود دستگاه دانلود کنم فوق العاده سرعت دانلود پایینه
نتایج تست من با SPEEDTEST اینا هست:

با سرور داخلی

با لندن

فقط هم با لندن اینطوری نیست با همه سرورهای خارجی همینطوره حتی دوبی و..
حالا نکته جالب اینه که دانلودم با مرورگرها مثل موزیلا و غیره هم سرعت پایینی داره مثل PS4
و جالبتر اینکه شبها از ساعت 2 نیمه شب تا 8 صبح سرعت دانلود با PS4 و نتایج SPEEDTEST با سرورهای خارجی خوب میشه مثل سرورهای داخلی..
با ISP تماس گرفتم میگن دست ما نیست و از بالاست دارن امنیت شبکه!!! رو میبرن بالا..حالا اینا چجوریه که نصف شبا امنیت شبکه یادشون میره؟؟؟
زیر ساخت اینترنتی که ازش سرویس میگیرم هم که اسمش تو عکسا معلومه..
کسی میدونه مشکل از کجاست و آیا امیدی به خوب شدن هست یا نه؟؟؟؟

سرعت میخوای چیکار پینگت عالیه که :|

سرعت میخوای چیکار پینگت عالیه که :|

ایشون میگه مشکل سرعت داره ... بحث سر سرعته ن پینگ ...:|
منم مشکل شما رو دارم :((... قطعا ی کاری دارن میکنن ... منم با شرکت تماس گرفتم گفتن مشکل از بالاست ... :-/:-/
حالا اون بالایی که اونا میگن کجا ... خدا داند و خودشون ...:|

ببین چه ذهن خراب و فاسدی دارن که میگه قسمت Near By ایراد دارد و باید ف/یلتر شود . خب که چی مثلاََ دخترا و پسرای اطرافتو پیدا کن و دوستی های جدید ایجاد کنی اشکالش چیه ؟:|

ببین چه ذهن خراب و فاسدی دارن که میگه قسمت Near By ایراد دارد و باید ف/یلتر شود . خب که چی مثلاََ دخترا و پسرای اطرافتو پیدا کن و دوستی های جدید ایجاد کنی اشکالش چیه ؟:|

توقع تشکیل خوانواده و 10 تا بچه دارن:d:d
دوستان مخابراتی کسایی که 512 نامحدود دارن در طول روز با کاهش شدید سرعت مواجه شدند؟

دوستان نظرتون در مورد شرکت پیشگامان چیه ؟
اگر کسی از دوستان مشهد بوده و استفاده کرده نظرش رو در مورد پینگ و سرعت بگه که خیلی خوبه.

شاتل :

سرور فرانکفورت آلمان:

3225678445.png

91711377.png

سرور پاریس:

3225679961.png

91711567.png

دوستان نظرتون در مورد شرکت پیشگامان چیه ؟
اگر کسی از دوستان مشهد بوده و استفاده کرده نظرش رو در مورد پینگ و سرعت بگه که خیلی خوبه.

من پیشگامان داشتم 2 مگ ویژه 1 ماهه ....سرعت روز 200 شب(دانلود رایگان) حداکثر 100 زنگ میزدم میگفت طبیعی هست
پینگش بد نبود

مشهد محدوده استقلال

اسیا تک :
3226374435.png

512 حجمی

الان این بهتره یا نت مخابرات ؟؟؟؟ ...میخوام اینو عوض کنم ...
مخابرات 512 نامحدودش 50 تا 60 کیلوبایت سرعت داره ماهی 25هزار تومن با مالیات بر ارزش افزوده. حجمی اش رو نمی دونم چقدر سرعت میده.

حالا خودت مقایسه کن ببین میصرفه یا نه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or