بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

شركت‌هاي مخابرات چند استان از فروش اینترنت منع شدند

ایتنا - به گفته معاون رگولاتوری، اين شركت‌ها تا زماني كه پهناي باند خود را ترميم نكنند و كيفيت سرويس خود را به سطح مطلوب نرسانند اجازه فروش نخواهند داشت.

در صورتي كه سطح كيفيت سرويس پايين‌تر از سطح كيفيت مقرر شده در SLA باشد، اپراتور ملزم به پرداخت خسارت خواهد بود اما براين اساس اپراتور نمي‌واند به طور مكرر سطح كيفيت سرويس را پايين آورده و خسارت پرداخت كند.

به گزارش ایتنا از روابط عمومي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي، رضواني معاون نظارت و اعمال مقررات با اشاره به اين امر كه پهناي باند فروخته شده به صورت اختصاصي (Dedicated) به مشتركين توسط شركت‌هاي ارائه كننده سرويس بايد به صورت شبانه روزي در اختيار آنها باشد اظهار داشت: اگر پهناي باند به صورت اشتراكي به مشتركين فروخته شود بايد بر مبناي نرخ اشتراك توافق شده در قرارداد بين مشترك و شركت ارائه دهنده سرويس، به مشترك ارائه شود.

رضواني گفت: در صورت تكرار وضعيت فوق‌الذكر، ارائه سرويس توسط اپراتور تا زماني كه سطح كيفيت سرويس را به سطح مطلوب برگرداند متوقف خواهد شد.

وي افزود: شركت‌هاي مخابرات استان آذربايجان غربي، قزوين و خوزستان به دليل عدم تناسب پهناي باند خريداري شده و پهناي باند فروخته شده، از فروش سرويس‌هاي اينترنتي منع شده‌اند و ارائه سرويس از سوي اين شركت‌ها تخلف محسوب مي‌شود و چنانچه كساني اقدام به دريافت سرويس از آنها نمايند نمي‌توانند انتظار كيفيت مطلوب را داشته باشند.

معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوري در خصوص شركت‌هاي فوق بيان كرد: اين شركت‌ها تا زماني كه پهناي باند خود را ترميم نكنند و كيفيت سرويس خود را به سطح مطلوب نرسانند اجازه فروش نخواهند داشت.

ايتنا - شركت‌هاي مخابرات چند استان از فروش اینترنت منع شدند

خدا وکیل تصمیم گرفتم دیگه اینترنتمو شارژ نکنم برم از یکی از این شرکت های وایرلس خصوصی سرویس بگیرم تا این مخابرات خوزستان حال کنه تا کیفیت خوب نشده خدایی دوستان بیاین برین یه شرکت دیگه....

شركت‌هاي مخابرات چند استان از فروش اینترنت منع شدند

ایتنا - به گفته معاون رگولاتوری، اين شركت‌ها تا زماني كه پهناي باند خود را ترميم نكنند و كيفيت سرويس خود را به سطح مطلوب نرسانند اجازه فروش نخواهند داشت.

در صورتي كه سطح كيفيت سرويس پايين‌تر از سطح كيفيت مقرر شده در SLA باشد، اپراتور ملزم به پرداخت خسارت خواهد بود اما براين اساس اپراتور نمي‌واند به طور مكرر سطح كيفيت سرويس را پايين آورده و خسارت پرداخت كند.

به گزارش ایتنا از روابط عمومي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي، رضواني معاون نظارت و اعمال مقررات با اشاره به اين امر كه پهناي باند فروخته شده به صورت اختصاصي (Dedicated) به مشتركين توسط شركت‌هاي ارائه كننده سرويس بايد به صورت شبانه روزي در اختيار آنها باشد اظهار داشت: اگر پهناي باند به صورت اشتراكي به مشتركين فروخته شود بايد بر مبناي نرخ اشتراك توافق شده در قرارداد بين مشترك و شركت ارائه دهنده سرويس، به مشترك ارائه شود.

رضواني گفت: در صورت تكرار وضعيت فوق‌الذكر، ارائه سرويس توسط اپراتور تا زماني كه سطح كيفيت سرويس را به سطح مطلوب برگرداند متوقف خواهد شد.

وي افزود: شركت‌هاي مخابرات استان آذربايجان غربي، قزوين و خوزستان به دليل عدم تناسب پهناي باند خريداري شده و پهناي باند فروخته شده، از فروش سرويس‌هاي اينترنتي منع شده‌اند و ارائه سرويس از سوي اين شركت‌ها تخلف محسوب مي‌شود و چنانچه كساني اقدام به دريافت سرويس از آنها نمايند نمي‌توانند انتظار كيفيت مطلوب را داشته باشند.

معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوري در خصوص شركت‌هاي فوق بيان كرد: اين شركت‌ها تا زماني كه پهناي باند خود را ترميم نكنند و كيفيت سرويس خود را به سطح مطلوب نرسانند اجازه فروش نخواهند داشت.

ايتنا - شركت‌هاي مخابرات چند استان از فروش اینترنت منع شدند

یه نگاه به تاریخ خبر تو منبع بکن
تورو خدا بچه ها یه ذره از ظاهر بینی بیاید بیرون
هر کی هر حرفی زد زود قبول نکنیم
تاریخ این خبر برای 12 آذر سال 90 هست :|

یه نگاه به تاریخ خبر تو منبع بکن
تورو خدا بچه ها یه ذره از ظاهر بینی بیاید بیرون
هر کی هر حرفی زد زود قبول نکنیم
تاریخ این خبر برای 12 آذر سال 90 هست :|

اره الان که دیدم قدیمیه ولی یعنی اینکه من دارم ظاهر سازی میکنم و منی که دو مگ مخابرات اهواز دارم باید سرعتم به زور 20 کیلوبایت بر ثانیه باشه؟
ا

اره الان که دیدم قدیمیه ولی یعنی اینکه من دارم ظاهر سازی میکنم و منی که دو مگ مخابرات اهواز دارم باید سرعتم به زور 20 کیلوبایت بر ثانیه باشه؟
ا
100 % حق با شماست. منظورم از ظاهر بینی این بود که همیشه منبع خبرو رو که میشنویم یا میبینیم از درست بودنش مطمئن شیم همین .
ایشالله وضیعت نت کل ایران درست شه

صبانت خیلی خوبه فقط سرعت تک لینک روی 80 محدود کرده یعنی منی که 6 مگ دارم باید 5 یا 6 تا لینک همزمان بزارم برای دانلود تا حداکثر سرعت رو بهم بده(یعنی هر لینک رو با 80 تا دانلود میکنه)
یه بار زنگ زدم یا من بد توضیح دادم یا طرف نگرفت گفت ما که نمیتونیم محدود کنیم شاید اون سایتی که ازش دانلود میکنید اینکار رو میکنه(بعید میدونم من چند ساله دارم ازش دانلود میکنم)
حالا زنگ بزنم چی بگم؟

مشکل اصلی در درجه اول سرویس دهنده ها هستن که خیلی پر رو شدن و در درجه دوم ما کاربرا هم باید اطلاعاتمون رو بالا ببریم
خیلی ها هستن مثل پدر خود من تو خونه نت داره اصلا نمیدونه اسم سرویس دهنده اش چیه یا سرعت نتش چقدره
اگه ما اطلاعاتمون رو بالا ببریم و نزاریم سرمون کلاه بزارن حساب کار میاد دستشون

اینترنت 512 نامحدود مخابرات سرعت دانلودش چنده ( شنیدم 70 !و قیمتش هم انصافا مفته ...ماهی 24 تومن)؟؟ پینگش بدرد بازی می خوره ؟؟

من دارم سرعت دانلود 45 :||||||||||||| یعنی دارن پول میخورن. البته شاید مخابرات شهر شما چون مرکز اینترنت ایرانه رشت خوب باشه سرعت نتش.

چقد بی شرفن...خوزستان 60 % درآمد کشورو میده..این وضه مخابراتشه:| همه خطا pcm:| میگن بودجه ندارن کابل اختصاصی بزنن=))))....البته کل کشور اینطوریه

عزیزم
مخابرات خصوصیه! می خوای دولت بهش پول بده , بودجه مخابرات تامین کنه!.

باید یقه اونی رو بگیری که مخابرات خصوصی کرد کلهم همه امتیازات رو تقدیم خریدار اسمشو نبر کرد.!! حتی خطوط سیم مسی!

این مخابرات دیگه نمیخواد سرعت شبانشو درست کنه؟ دیگه باید ناامید شیم دیگه و با همین سر کنیم؟ :((
اون روزایی که شبا اونقدر سرعتم خوب بود قدرشو ندونستم حالا که میبینم عجب نتی داشتم قبلا :(( الان آرزومه دوباره همچین نتی داشته باشم :(
قشنگ ساعت از 1 که میگذره سرعت اینترنتو از وسط نصف میکنن :| تا قبلش سرعت درسته ها :| مخابرات یکی از خوبی هاش این بود که سرعت شبانه روزانش یکی بود ولی از 2 ماه پیش دیگه سرعت شبانه سرعت نصف شد :(

دیگه امیدی نیست درست بشه؟؟؟؟؟ خبری ندادن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این واعضی رو با اینکه اصلا قبول ندارم و حرف الکی زیاد میزنه چند روز پیش اومد گفت شرکت های ارائه دهنده اینترنت تا الان داشتن تخلف میکردن و بجای Share سرعت بین 8 نفر! داشتن بین 12 یا 16 (اگه اشتباه نکنم) Share میکردن و این خلافه و تا آخر سال رسیدگی میشه! اگه این درست بشه ...:(
دیگه اعصابم از این نت داغون بهم ریخته!

دوستان isp ی ( پارس آنلاین ) من نزدیک به دو هفته میشه که به شدت قطعی داره . گاهی کوتاه مدت هست و زود درست میشه ، گاهی هم طول میکشه .

آیا کسانی دیگه ایی هم این مشکلو دارن ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or