بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من از موقعی که adsl گرفتم این مشکلو داشتم !!
به نظر من اونا میخواستن یه جوری از قضیه پرتت کنن پون ایران کلا پینگش نابود الان پینگ من با سرور داخلی 500
راستی سرویست چیه ؟ولی اگه خودت میدونی واقعا مشکل از خط پس به مخابرات بگو پیگیری کنن و یا اگه نتیجه نداد برو یه خط جدا برای adsl بگیر که دیگه اصلا مشکلی نداشته باشه من دوستم این کارو کرد و انصافا نوسانات نت پایین اومد

آخرین ویرایش:
سلام من دوباره با یه پینگ دیگه پیش شما اومدم :l
3215909012.png

بتلفیلد 4 چی میتونم انلاین بزنم؟؟ :l
تهران پاسداران منطقه ی 3 مخابرات 512 نامحدود :l
دیگه چه خبر؟
شما یه سری نارنجک ببند به خودت برو تو مخابرات، هم خودت رو راحت کن هم افراد دیگه ای که از نت مخابرات استفاده می‌کنن :| :دی

سلام به همه
ممنون میشم جواب سوال منو بدید ؟؟
من الان اسیا تک دارم میخوام خطمو تخلیه کنم برم رویه مخابرات کرج
1 چند روز طول میکشه خط تخلیه شه ؟؟
2 چند روز طول میکشه مخابرات وصل کنه ؟؟
3 به نظرتون مخابرات کرج منطقه عظیمیه خوبه ؟؟ بیشتر واسه بازی انلاین میخوام که پینگ خیلی خوب باشه؟

ممنونتون میشم جواب بدید
کسی میدونه ؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام بچه ها من پینگ تا لندن گرفتم شد ۳۶۵ !!
زنگ زدم شاتل میگه خطت مشکل داره نویزش ۴۰ هست و سیگنال ۶

میگم چطوری میشه مشکلو برطرف کرد میگه باید مشکلو برطرف کنی :|

میدونین مشکل چیه نویز و .. انقدر بده‌ ؟؟

من خطم روش یه تلفن بی سیم بود اما جدا کردم الان باز هم فرقی نکرد !! اسپلیتر هم پشتش هست به سوکت وصله

مشکل از دم خونه تا خونست ؟؟ آخه مخابرات رو موقعی که صبانت بودم چک کرد مشکل نداشت انگار

کمک Plz

این پشتیبانش میگه تا مشکل خط برطرف نشه نمیشه طرحتو رو گیم بزارم پینگت بیاد پایین !!

کسی نمیدونه چی کار میشه کرد غیر خرید خط ؟؟

هم اکنون بعد از بارها رفرش موفق با باز کردن این صفحه و تایپ کردن این کلمات شده ام...این دستاورد و خودکفایی را که به همت مسئولان زحمتکش و دانشمندان بومی این مرز و بوم بدست آمده را به تک تک کاربران خدمات دایل آپ پرسرعت (مخصوصا شرکت مخابرات استان گیلان (ره) و شرکت اندیشه زرد خزر مدظله العالی ) تبریک عرض نموده.......من دایل آپ پرسرعت دارم شما چطور؟؟؟؟

برای بازی و دانلود شرکت رسانه تهران توصیه میشود
سرویس بنده 256kb unlimited هست
با سرعت دانلود 300 در بدترین حالت و 1200 در بهترین حالت
سروری که ازش دانلود میکنید اگر خیلی داغون باشد 100-150

در بازی هم 2 یا 3 بار میگیرید(پینگ 100-140)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or