بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام بچه ها من شیراز هستم دارن جلو خونمونو میکنن فیبر نوری کنن .مشکل این جاست که من انلاین بازی میکنم البته بتل و پینگ خارج یا همون 4.2.2.4 برام مهمه و حالا باید چی کار کنم چه شرکتی برم که هم پینگ 4.2.2.4 اش خوب باشه و هم فیبر نوری ساپورت کنه (مخابرات افتضاحه یه چی غیر مخابرات بگید) اسیا تک چطوره به نظرتون ؟

سلام
هاي وب كسي تجربه استفاده داره ؟
شنيدم سرعتش از بقيه بهتره .

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام دوست عزیز
من حدوده یکساله از های وب استفاده می کنم والا تو سرعت های 128 و 256 و 512 خیلی خوبه یعنی سرعت واقعی رو بهت میده
کلا خیلی کم اذیت می کنه پینگم حدود 250

سلام
هاي وب كسي تجربه استفاده داره ؟
شنيدم سرعتش از بقيه بهتره .

Sent from my iPhone using Tapatalk

شما باید ببینی تو مرکز مخابراتیتون های وب چه وضعیتی داره. مثلاً دوستی یا آشنایی که نزدیک شما باشه ازشون سوال کنید چون من هاوی وب دیدم بعضی جاها عالی بوده با پینگ 120ms ولی بعضی مناطق دیگه کیفیت پایین تری داشته.بستگی به منطقه ی خودتون داره.

سلام بچه ها من شیراز هستم دارن جلو خونمونو میکنن فیبر نوری کنن .مشکل این جاست که من انلاین بازی میکنم البته بتل و پینگ خارج یا همون 4.2.2.4 برام مهمه و حالا باید چی کار کنم چه شرکتی برم که هم پینگ 4.2.2.4 اش خوب باشه و هم فیبر نوری ساپورت کنه (مخابرات افتضاحه یه چی غیر مخابرات بگید) اسیا تک چطوره به نظرتون ؟
بابا یکی جواب بده بالاخره از کجا بگیرم ؟ :((

فاجعه ای به نام مبین نت :

2448411680.png

سلام به همه
ممنون میشم جواب سوال منو بدید ؟؟
من الان اسیا تک دارم میخوام خطمو تخلیه کنم برم رویه مخابرات کرج
1 چند روز طول میکشه خط تخلیه شه ؟؟
2 چند روز طول میکشه مخابرات وصل کنه ؟؟
3 به نظرتون مخابرات کرج منطقه عظیمیه خوبه ؟؟ بیشتر واسه بازی انلاین میخوام که پینگ خیلی خوب باشه؟

ممنونتون میشم جواب بدید

پینگش با مخابرات یکی هست . شما اگر خیلی به پینگ اهمیت میدین و کیفیت برید طرف شاتل . همین امروز پیش یکی از دوستام بودم کافی نت داشت شاتل پینگش 160 تکون نمیخورد نه نوسان و نه تایم اوت . پینگش تا سرور شاتل 60 و تا اروپا 160 . حتما بگیر که به دردت میخوره البته اگر فیبر نوری ساپورت کنن .
پ.ن : تو ایران رو فیبر نوری اینترنت نمیدن :| ! ولی همین ترکیه و مصر و ...

سلام من دوباره با یه پینگ دیگه پیش شما اومدم :l
3215909012.png

بتلفیلد 4 چی میتونم انلاین بزنم؟؟ :l
تهران پاسداران منطقه ی 3 مخابرات 512 نامحدود :l
دیگه چه خبر؟

سلام بچه ها من پینگ تا لندن گرفتم شد ۳۶۵ !!
زنگ زدم شاتل میگه خطت مشکل داره نویزش ۴۰ هست و سیگنال ۶

میگم چطوری میشه مشکلو برطرف کرد میگه باید مشکلو برطرف کنی :|

میدونین مشکل چیه نویز و .. انقدر بده‌ ؟؟

من خطم روش یه تلفن بی سیم بود اما جدا کردم الان باز هم فرقی نکرد !! اسپلیتر هم پشتش هست به سوکت وصله

مشکل از دم خونه تا خونست ؟؟ آخه مخابرات رو موقعی که صبانت بودم چک کرد مشکل نداشت انگار

کمک Plz

سلام بچه ها من پینگ تا لندن گرفتم شد ۳۶۵ !!
زنگ زدم شاتل میگه خطت مشکل داره نویزش ۴۰ هست و سیگنال ۶

میگم چطوری میشه مشکلو برطرف کرد میگه باید مشکلو برطرف کنی :|

میدونین مشکل چیه نویز و .. انقدر بده‌ ؟؟

من خطم روش یه تلفن بی سیم بود اما جدا کردم الان باز هم فرقی نکرد !! اسپلیتر هم پشتش هست به سوکت وصله

مشکل از دم خونه تا خونست ؟؟ آخه مخابرات رو موقعی که صبانت بودم چک کرد مشکل نداشت انگار

کمک Plz

منم این مشکل رو داشتم توی تابستان و نتم 5 دقیقه یکبار قطع و وصل میشد (چراغ adsl روشن بود) و پشتیبان همش طفره میرفت تا اخرش گفت مشکل از نویز خط و ما هم کاری از دستمون بر نمیاد ولی بعد 4 روز درست شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or