بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اینجا کی از شاتل اینترنت داره ؟! این مسخره بازی جدیدشونه ؟ یعنی چی ؟ اونایی که دارن یه توضیحی در این باره بدن .....

این پول اضافی رو علاوه بر هزینه ترافیک دوره و هزینه خط دارن میگیرن !!! ضمن اینکه سیستم مزخرف بن کردن کاربرا رو هم هنوز بر نداشتن ! یعنی هر کی دانلودش زیاد باشه ، بن میشه !!!! حالا دارن پول اضافی هم میگیرن که دیگه ملت عملا دانلود نکنن !!! واقعا مسخره هست .

يعني اگه يه نفر به كار اينا نظارت داشته باشه چي ميشه
خدا وكيلي هر كاري دلشون ميخواد ميكنن
آخه يه قانون كلي بايد براي همه باشه ديگه

اینجا کی از شاتل اینترنت داره ؟! این مسخره بازی جدیدشونه ؟ یعنی چی ؟ اونایی که دارن یه توضیحی در این باره بدن .....

این پول اضافی رو علاوه بر هزینه ترافیک دوره و هزینه خط دارن میگیرن !!! ضمن اینکه سیستم مزخرف بن کردن کاربرا رو هم هنوز بر نداشتن ! یعنی هر کی دانلودش زیاد باشه ، بن میشه !!!! حالا دارن پول اضافی هم میگیرن که دیگه ملت عملا دانلود نکنن !!! واقعا مسخره هست .

تو مشهد خود مخابرات آشغال هم همین کارو کرده میخواستی بقیه نکنن :( اینا هدفشون اینه که مردم قید اینترنت رو بزنن تا راحت هر شعری که خواستن رو بگن و همه هم باور کنن و جایی نباشه معلوم شه راسته یا دروغ واسه همین هرکاری میکنن ، خلاصه براشون معامله برد برد هست یا مردم نت نخرن بازم اینا بردن یا نت میخرن با قیمت فضایی و سرویس آشغالی بازم اینا میبرن . کار دیگه هم نمیشه کرد

آخرین ویرایش:
دوستان یکی‌ لطف کنه ی isp خوب تو شیراز به من معرفی‌ کنه که پینگش پائین باشه واسه بازی آنلاین .الان آسیاتک دارم اعصابم خورد شده پینگم خیلی‌ بالاست. ممنون میشم...

تخلیه کن
برو پارس انلاین بگیر من 512 -4g داشتم سرعتش 950 kb بود ولی الان مخابرات دارم سرعتش 17 الی 30 kb

نت من الان درست شده از ساعت 8 یعنی واقعاً نمیشه همینجوری بمونه؟؟ :( پینگ 200 بشه اشکال نداره فقط این packet loss لامصب بره...
دیروز:

23123457515273896040.jpg

امروز:

75755099593152283514.jpg

دوستان يكي يه شركت خوب تو تبريز معرفي كنه
مخابرات سرعت اپلودش تو توربو كمه و دانلودش هم ٣ مگ هس.
بهتر از اين اگه هست لطفا بگيد

Sent from my iPhone

آقا این مشکل که میگن از دم در تا خونه خط مشکل داره چی ؟؟ الان رو کار بکشم حل میشه ؟؟

من الان شاتل دارم ۱۰۰ تا ۲۰۰ کیلوبایت سرعتم هم ۲ مگه !!!

میگن خطط درست شه تا ۶۰۰-۷۰۰ سرعتت بالا میره !! راست واقعا ؟؟

ديروز داشتم كال بازي ميكردم هرچي تير ميزدم طرف جاخالي ميداد ياد فيلم هندی افتادم
پينگ ما كي ميخواد درست شه
اين آرزو رو چند بار بايد تكرار كنيم

آقا این مشکل که میگن از دم در تا خونه خط مشکل داره چی ؟؟ الان رو کار بکشم حل میشه ؟؟

من الان شاتل دارم ۱۰۰ تا ۲۰۰ کیلوبایت سرعتم هم ۲ مگه !!!

میگن خطط درست شه تا ۶۰۰-۷۰۰ سرعتت بالا میره !! راست واقعا ؟؟
اگه خط 2 مگ بسته شده باشه حدود سرعتت 250 باشه خوبه. توی مودم ببین داون استریم رو چند بستن برات.
کابل های داخلی هیچ مشکلی ندارن ، چرت میگن. هزینه اضافی نکنی که هیچ تاثیری نداره!

اگه خط 2 مگ بسته شده باشه حدود سرعتت 250 باشه خوبه. توی مودم ببین داون استریم رو چند بستن برات.
کابل های داخلی هیچ مشکلی ندارن ، چرت میگن. هزینه اضافی نکنی که هیچ تاثیری نداره!

آخه سیگنالم ۶ و کلی نویز داره

صد بار هم از مخابرات چم کردن مشکل نداشته

آخه سیگنالم ۶ و کلی نویز داره

صد بار هم از مخابرات چم کردن مشکل نداشته

اگر سیم کشی خونه سیم تلفن باشه مشکلی نداره. مگر اینکه مث خونه های قدیمی از سیم برق ضعیف برای تلفن استفاده میکردن. اگه اونطور باشه اره مشکل داره! باز هم قبل از سیم کشی جدید یه بار از وردوی سیم تلفن اصلی( همون که جلوی درب اصلی خونه هاست) چک کنید!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or