XboxLiveVirus
کاربر سایت
من نامحدود دارم ولی این تقسیم بندیا رو ندارم!! 128ـه که سرعت صد و خورده ای میده!!! حتی یه بار واسه سه چار ثانیه شد یه مگ!!!![]()
چرا من نمی تونم از طریق دسک تاپ وارد اسکایپ شم؟مخابراط هم دارم.
چند وقتی هست که نت بدجوری خراب شده :
منی که سرعت دانلودم 260 بود الان به زور به 60 میرسه
سرعت ویدیو استریم کردن داغون شده . ( E3 و اینا رو 480p بدون بافرینگ استریم میکردم الان تو 360p های Ytube میمونه و بافرینگ میده)
سرعت باز کردن صفحه هات هم کمتر شده.
زنگ بزنم پشتیبانی هم حرفی برا گفتن ندارم میگم سرعتم کم شده میگه سرعت مجازتون 16 هست الان باید کلاتم بندازی بالا با 60 میگیری.
کسی میتونه کمکم کنه؟ اصلا راهی هست؟زنگ بزنم برا اینکه این حرفا رو نشنوم چی بگم ؟
راستی شاتل ART1 هست سرویسم.
مرد حسابی :d سرویس Art1 شاتل سرعت آپلود و دانلود رو 128 کیلوبیت می بنده اونوقت شما با حدود 1 مگابیت داری حال می کنی ناراضی هم هستی ؟!چند وقتی هست که نت بدجوری خراب شده :
منی که سرعت دانلودم 260 بود الان به زور به 60 میرسه
سرعت ویدیو استریم کردن داغون شده . ( E3 و اینا رو 480p بدون بافرینگ استریم میکردم الان تو 360p های Ytube میمونه و بافرینگ میده)
سرعت باز کردن صفحه هات هم کمتر شده.
زنگ بزنم پشتیبانی هم حرفی برا گفتن ندارم میگم سرعتم کم شده میگه سرعت مجازتون 16 هست الان باید کلاتم بندازی بالا با 60 میگیری.
کسی میتونه کمکم کنه؟ اصلا راهی هست؟زنگ بزنم برا اینکه این حرفا رو نشنوم چی بگم ؟
راستی شاتل ART1 هست سرویسم.
:d تازه اونم باسرویس نامحدود !!!
![]()
بچه ها دلتون بسوزه D:
بنظرتون میتونم بتلفیلد 3 بزنم؟؟؟؟
صبانت بخرم یا شاتل یا رایتل؟؟؟؟:bighug:
![]()
بچه ها دلتون بسوزه D:
بنظرتون میتونم بتلفیلد 3 بزنم؟؟؟؟
صبانت بخرم یا شاتل یا رایتل؟؟؟؟:bighug:
تستی که بخواد سرعت پینگ شما رو تو بازی نشون بده باید با سرور های خارج از کشور مخصوصا آمریکا گرفته بشه با داخل که معلومه پینگ پایینه