بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من نامحدود دارم ولی این تقسیم بندیا رو ندارم!! 128ـه که سرعت صد و خورده ای میده!!! حتی یه بار واسه سه چار ثانیه شد یه مگ!!!:دی

اين درسته شايد هنوز تو منطقه شما اونقدر كاربر زياد نشده تا شير بشه ولي مطمئن باش به محض اينكه كاربر زياد بشه سرعت دانلود به شدت مياد پايين

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

چند وقتی هست که نت بدجوری خراب شده :

منی که سرعت دانلودم 260 بود الان به زور به 60 میرسه
سرعت ویدیو استریم کردن داغون شده . ( E3 و اینا رو 480p بدون بافرینگ استریم میکردم الان تو 360p های Ytube میمونه و بافرینگ میده)
سرعت باز کردن صفحه هات هم کمتر شده.
زنگ بزنم پشتیبانی هم حرفی برا گفتن ندارم میگم سرعتم کم شده میگه سرعت مجازتون 16 هست الان باید کلاتم بندازی بالا با 60 میگیری.
کسی میتونه کمکم کنه؟ اصلا راهی هست؟زنگ بزنم برا اینکه این حرفا رو نشنوم چی بگم ؟
راستی شاتل ART1 هست سرویسم.

اگه سرويست نامحدود باشه نميشه اعتراض كرد

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

با سلام .
از دوستان شیرازی ی راهنمایی دارم. یک سرویس خوب adsl میخوام بگیرم ولی نمیدونم از کجا .. همشون بدرد نخوره.. اگه میشه تجربه خودتون در اختیارم بزارید. اولویت ها ارزون باشه سرویس رایگان دانلود یعنی حداقل بتونم 2-3 گیگ بزنم دانلود شبانه.. پینگ برای بازی انلاین. از این همه isp از کدومش سرویس بگیرم بهتره.؟
این سرویس شبانه مجانی همه شرکت ها فقط تو شب هست isp هست که مثلا تو روز بده مثلا 8 تا 10 صبح مجانی باشه؟

چند وقتی هست که نت بدجوری خراب شده :

منی که سرعت دانلودم 260 بود الان به زور به 60 میرسه
سرعت ویدیو استریم کردن داغون شده . ( E3 و اینا رو 480p بدون بافرینگ استریم میکردم الان تو 360p های Ytube میمونه و بافرینگ میده)
سرعت باز کردن صفحه هات هم کمتر شده.
زنگ بزنم پشتیبانی هم حرفی برا گفتن ندارم میگم سرعتم کم شده میگه سرعت مجازتون 16 هست الان باید کلاتم بندازی بالا با 60 میگیری.
کسی میتونه کمکم کنه؟ اصلا راهی هست؟زنگ بزنم برا اینکه این حرفا رو نشنوم چی بگم ؟
راستی شاتل ART1 هست سرویسم.
مرد حسابی :d سرویس Art1 شاتل سرعت آپلود و دانلود رو 128 کیلوبیت می بنده اونوقت شما با حدود 1 مگابیت داری حال می کنی ناراضی هم هستی ؟!

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: tdbox even align-c, bgcolor: #F7F7F7, align: center"]ART1[/TD]
[TD="class: tdbox even align-c, bgcolor: #F7F7F7, align: center"]128 کیلوبیت بر ثانیه[/TD]
[TD="class: tdbox even align-c, bgcolor: #F7F7F7, align: center"]128 کیلوبیت بر ثانیه[/TD]
[TD="class: tdbox even align-c, bgcolor: #F7F7F7, align: center"]نامحدود[/TD]
[TD="class: tdbox even align-c, bgcolor: #F7F7F7, align: center"]۹[/TD]
[TD="class: tdbox even align-c, bgcolor: #F7F7F7, align: center"]۲۸٫۰۰۰[/TD]
[TD="class: tdbox even align-c lcol, bgcolor: #F7F7F7, align: center"]Valid[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

واقعا باید از خدات هم باشه که اینقدر برات سرعت باز گذاشتن و الان داری بیش ار 5 برابر سرعت قانونی دانلود می کنی :)):d تازه اونم باسرویس نامحدود !!!

بگذریم.
اینم پینگ من الان با شاتل: !!!:-o

91367034.png

پیش خودمون بمونه ولی تمام لینک هایی که به آلمان و خصوصا فرانکفورت وصل میشه برای من پینگشون شده بین 130-140 این نشون میده اون لینک ارتباطی فرانکفورت که با فیبرنوری پرسرعت تر ایران رو وصل میکرد به آلمان واقعا داره کم کم جواب میده.

آخرین ویرایش:
سلام نمىدونم جاش هست ىا نه ولى اگه جاش نبود به بزرگى خودتون ببخشىن
ىه سوال داشتم اىنه که چطورى مىتونم ىک نفر که از واى فاى استفاده مىکنه رو بلاک ىا از بلاک بودن درش بىارم ؟ ىا اىنکه ىک نفر با pc به مودم وصله. مىخوام بلاکش کنم ىا از بلاک درش ببارم باىد چىکار کنم ؟ لطفا جواب بدىن مسله امنىتى هست

سلام
512 مخابرات دارم
کلا تا الان پینگم عالی بوده همیشه زیر 150 بازی می کنم (دوتا 2 و بتلفیلد )
الان پینگم با گوگل 136 و 4.2.2.4 120 هست
سرعت هم تا الان همون 64 بوده ثابت
یه مدته تو لاگین شدن بعضی نرمافزارا مشکل دارم : مثل اسکایپ ، اوریجین
مشکل سراسریه یا من مشکل دارم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or