عالیه!از دیشب تا صب 5گیگ دانلود شده!! سرعت نت شبانم چطوره؟ 128دارم!
باسرعت 400.من شاتل داشتم شبی 1.2 گیگ بزور دانلود میکرد 
با امریکا هم تست کردم اما بازم 48msعزیز توی سپید تست با سرور داخلی تست گرفتین برای همین پینگتون رو کم زده.
دوستان من اینترنتی رو دارم که واقعا داره زجرم میده!
هی چراغ های ای دی اس ال و اینترنتش خاموش میشه و بعد دقایقی روشن میشه ودوباره خاموش میشه!
الان هم زدم تلفن رو از شاخه کشیدم یک ماهه اما باز هم بعضی وقت ها اینطوری میشه که جدیدا خیلی زیاد شده!
چند روز دیگه هم کنسول میگیرم و اپدیت های گیگابایتی اون دمار از روزگارم در میاره شما راه حلی برای من ندارین؟
راستی که میکرو فــــیلتر این چیزها هم خیلی وقته قیدشو زدم!
با امریکا هم تست کردم اما بازم 48ms
با امریکا هم تست کردم اما بازم 48ms
با این وضع داغون نت توی کشور بازم دوستان همیشه در صحنه میان و حجم دانلود شون رو به رخ میکشن!!!حتی اسم isp و نوع اشتراک رو هم نمیگن که اسپمشون ربطی به تاپیک داشته باشه!
اونوقت هیچکیی نیس در مورد سوال من که میگم جایی که pcm هست خط چه خاکی باس ریخت رو سرمون!
خوبه سرعت نداریم اینجوریه جای دیگه بودن چیکار میکردن!!!
فرستاده شده از C5303ِ من با Tapatalk
با این وضع داغون نت توی کشور بازم دوستان همیشه در صحنه میان و حجم دانلود شون رو به رخ میکشن!!!حتی اسم isp و نوع اشتراک رو هم نمیگن که اسپمشون ربطی به تاپیک داشته باشه!
اونوقت هیچکیی نیس در مورد سوال من که میگم جایی که pcm هست خط چه خاکی باس ریخت رو سرمون!
خوبه سرعت نداریم اینجوریه جای دیگه بودن چیکار میکردن!!!
فرستاده شده از C5303ِ من با Tapatalk

درود آقایون ....یکی بهم میگه سرعت نرمال سرویس 128 Kbps نامحدود (طبیعی) چقدر باید باشه؟؟ این آی اس پی تز جدید در کرده![]()