بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان من اینترنتی رو دارم که واقعا داره زجرم میده!
هی چراغ های ای دی اس ال و اینترنتش خاموش میشه و بعد دقایقی روشن میشه ودوباره خاموش میشه!
الان هم زدم تلفن رو از شاخه کشیدم یک ماهه اما باز هم بعضی وقت ها اینطوری میشه که جدیدا خیلی زیاد شده!
چند روز دیگه هم کنسول میگیرم و اپدیت های گیگابایتی اون دمار از روزگارم در میاره شما راه حلی برای من ندارین؟
راستی که میکرو فــــیلتر این چیزها هم خیلی وقته قیدشو زدم!

آخرین ویرایش:
دوستان من اینترنتی رو دارم که واقعا داره زجرم میده!
هی چراغ های ای دی اس ال و اینترنتش خاموش میشه و بعد دقایقی روشن میشه ودوباره خاموش میشه!
الان هم زدم تلفن رو از شاخه کشیدم یک ماهه اما باز هم بعضی وقت ها اینطوری میشه که جدیدا خیلی زیاد شده!
چند روز دیگه هم کنسول میگیرم و اپدیت های گیگابایتی اون دمار از روزگارم در میاره شما راه حلی برای من ندارین؟
راستی که میکرو فــــیلتر این چیزها هم خیلی وقته قیدشو زدم!

با مدم ديگه روي نت خودتون تست بگيرين از نرم افزار هاي تست سرعت استفاده كنيد تا سرعت و پينگ واقعي خودتون رو بدست بياريد
و در نهايت اگر ومودم وايفاي داره از يك دستگاه وايفاي استفاده كنيد براي تست و شرایط رو با لن مقايسه كنيد

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

با امریکا هم تست کردم اما بازم 48ms

پینگ ایران با امریکا به هیچ وجه امکان نداره که 48 باشه :) حتی اگه ایران پرسرعت ترین و با کیفیت ترین اینترنت رو ارائه بده بازهم پینگش با امریکا زیر 120-150 نمیاد مگه اینکه ایران پاشه بره در همسایگی امریکا. بُعد مسافت در رابطه با پینگ نسبت مستقیم داره.

با این وضع داغون نت توی کشور بازم دوستان همیشه در صحنه میان و حجم دانلود شون رو به رخ میکشن!!!حتی اسم isp و نوع اشتراک رو هم نمیگن که اسپمشون ربطی به تاپیک داشته باشه!

اونوقت هیچکیی نیس در مورد سوال من که میگم جایی که pcm هست خط چه خاکی باس ریخت رو سرمون!

خوبه سرعت نداریم اینجوریه جای دیگه بودن چیکار میکردن!!!

فرستاده شده از C5303ِ من با Tapatalk

با این وضع داغون نت توی کشور بازم دوستان همیشه در صحنه میان و حجم دانلود شون رو به رخ میکشن!!!حتی اسم isp و نوع اشتراک رو هم نمیگن که اسپمشون ربطی به تاپیک داشته باشه!

اونوقت هیچکیی نیس در مورد سوال من که میگم جایی که pcm هست خط چه خاکی باس ریخت رو سرمون!

منم قبلا یه همچین چیزی گفته بودم که دوستان فرمودن واسه اون یه تاپیک دیگه هست!!! شما هم میتونی اسپم بدی!!!

باید خونه تو عوض کنی!!! راه دیگه نمیشناسم!!:دی

تو ایران باید همه شرکت ها رو امتحان کنی.....آسیاتک و مخابرات pcm رو ساپورت میکنن
یکی آسیاتک داره ازش راضیه یکی همون شهر ازش راضی نیست
شما خودت همین فردا صبح ساعت 9 پاشو شروع کن به زنگ زدن به شرکت ها ببین کدوم pcm رو ساپورت میکنن ...سرعت دانلودشون روی pcm چجوریه؟
چون بیشتر شرکت ها جشنواره دارن قیمتاشون خیلی خوبه

دوستان دیگه واقعا از مخابرات خسته شدم ....

یک ISP میخوام پینگ عالی داشته باشه . قیمت خوب سرعت یکمی هم کم بود اشکال نداره .
تا ماهی 25 هم میتونم بدم .

تو رو خدا یکی معرفی کنید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or