Mohammad Ghost
کاربر سایت
دقیقا 16 کیلوبایت بر ثانیه و با تقریب 14-18.درود آقایون ....یکی بهم میگه سرعت نرمال سرویس 128 Kbps نامحدود (طبیعی) چقدر باید باشه؟؟ این آی اس پی تز جدید در کرده![]()
دقیقا 16 کیلوبایت بر ثانیه و با تقریب 14-18.درود آقایون ....یکی بهم میگه سرعت نرمال سرویس 128 Kbps نامحدود (طبیعی) چقدر باید باشه؟؟ این آی اس پی تز جدید در کرده![]()
دوستان دیگه واقعا از مخابرات خسته شدم ....
یک ISP میخوام پینگ عالی داشته باشه . قیمت خوب سرعت یکمی هم کم بود اشکال نداره .
تا ماهی 25 هم میتونم بدم .
تو رو خدا یکی معرفی کنید .
دوستان دیگه واقعا از مخابرات خسته شدم ....
یک ISP میخوام پینگ عالی داشته باشه . قیمت خوب سرعت یکمی هم کم بود اشکال نداره .
تا ماهی 25 هم میتونم بدم .
تو رو خدا یکی معرفی کنید .
ذوستان اخیرا پینگ تایم بیشتر isp ها با سرور های داخلی رفته روی ۱۳۰-۱۸۰ (البته برای بعضی کاربرا) و فقط روزای پنجشنبه تا شنبه خوبه .میخوام بدونم این مشکلو کسی داره و دلیلش چیه؟
یكی از مطالب مهمی كه در كامنت های شما دیده می شود ونیار به پاسخ دارد مسئله سرعت اینترنت و نظارت بر شركتهای فروشنده اینترنت است
در اغلب كشورهای دنیا برای استفاده بهینه از پهنای باند یك پهنای باند مشخص را بین 8 نفر به اشتراك می گذارند و اصطلاحا این نسبت را sharing 1-8 می نامند.
متاسفانه در كشور ما به دلیل كمبود شدید پهنای باند این نسبت به 1-20 یا حتی 1-25 هم رسیده است كه یكی از دلایل اصلی كاهش سرعت اینترنت كاربر نهایی است.
از طریق سازمان تنظیم مقررات به همه شركتهای PAP اعلام كرده ایم كه این نسبت باید به 1-8 اصلاح شود و آمادگی واگذاری پهنای باند بیشتر را هم داریم.
امیدوارم با این تدابیر تا پایان سال مقداری از مشكلات سرعت اینترنت حل شود.

شما هر سرویسی که میگیرید مثلا اگر 128 مگابیت هست یعنی باید 16 کیلوبایت دانلود بده
این روش محاسبه هست. ولی روش جدید که در ایران توسط نخبه های وطنی کشف شده به این شکله که سرعت دانلود هر چقدر هست به همون میزان هر share شده مثلا 1مگ بین 128 نفره share شده 2 مگ بین 256 نفر share شده. وقتی 1 مگ طرف داره 2k دان میده معنیش یعنی همین.
شما اگه سرويس نامحدود بگيريد اين حرف درسته ولي تو سرويس محدود نبايد اينطور باشه
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
[/URL]مخابرات تهران دارم ولی نمیدونم چرا سرور رو تو اصفهان زده!!
بر منم اینجوریه اگه فهمیدی از چیه به منم اطلاع بده dawshمخابرات تهران دارم ولی نمیدونم چرا سرور رو تو اصفهان زده!!
[URL="http://www.speedtest.net/my-result/3207136431"][/URL]