بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

مشکل اینجاست که انتی ویروس هم ندارم!دیفندر وین ۸ هم خاموشه!برای دانلود از اینجور سایتا باید از پروگسی استفاده کنم

عجيبه ولي من معمولا از اين مشکلات با آنتي ويروس پيدا ميكنم به غير از اون فكر نميكنم
راستي اروري كه بهت ميده چي هست?

پینگ صبانت چنده؟
اين از تست من
nepe5udu.jpg

البته بگم ايده آل نيست ولي كار راه بندازه منم تا به حال باهاش مشكلي نداشتم

اون موقع تحریم بودیم حالا هم اینا دارن یکی یکی سرور های بازی های انلاین رو میبندن اینجا درست نمیشه بچه ها باد یواش یواش به فکر رفتن باشیم نه فقط به خاطر اینترنت بخاطر همه چی

کسی تو مرکز مخابراتی توحید از شاتل ، اسیاتک یا صبانت نت گرفته ؟ قبلا پارس انلاین داشتم ، خوب بود . الان رو این خطم سرویس نمیتونن بدن ، موندم از کجا بگیرم ؟ دانلودم حداکثر 10گیگ در ماهه ( سرویس محدود میگیرم ) ولی سرعت دانلود خیلی واسم مهمه . any idea ؟

8 مگ شاتل ؟ 10 مگ اسیاتک ؟ 16 های وب :دی ؟

آقا یه هو رفت فضا نت ما ! با گوگل و xbox.com و 4.2.2.4 پینگم بین 140 تا 150 شده. تایم اوتا هم کم! سرعت نتمم رفته بالا ! میترسم خواب باشم یکی بیدارم کنه!!!

پ.ن: چه جور اسکرین شات بذارم؟

شاتل بعد از اینکه 3 هفته پیش پینگش بشدت بالا زده بود و 400-500 بود حدود 2 هفته است پینگش بشدت پایین اومده و با اروپا من تا پینگ 170 و حتی بعضی مواقع 130 هم داشتم.

3178811511.png

3182404400.png

3174507360.png

3182411370.png

بعضی از دوستام هم که مخابرات یا ISP های دیگه ای داشتن میگن پینگشون خیلی بهتر از هفته های قبل شده.
امیدوارم این وضعیت بهبودی هرچه سریعتر ادامه پیدا کنه و همه وضعشون خوب بشه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or