M Mocap کاربر سایت Dec 19, 2013 #23,401 ما که یه روز خوش هم از مخابرات ندیدیم بهشون می گیم پینگمونو بیارین پایین می گن سراسری ولی یه رفیق دارم تو تهران مخابرات تهران داره پینگش 32MS اما من 396MS باید باشه باید اینقدر خاموش روشن بکنم تا شاید بیاد پایین
ما که یه روز خوش هم از مخابرات ندیدیم بهشون می گیم پینگمونو بیارین پایین می گن سراسری ولی یه رفیق دارم تو تهران مخابرات تهران داره پینگش 32MS اما من 396MS باید باشه باید اینقدر خاموش روشن بکنم تا شاید بیاد پایین
Kiti Neko тесн теαм کاربر سایت Dec 19, 2013 #23,402 سلام دوستان؛ میخواستم ببینم با این وضعیت پینگ من امکان بازی کردن WOW هست؟ :d پینگم با Frankfurt هم تقریبا 300!
سلام دوستان؛ میخواستم ببینم با این وضعیت پینگ من امکان بازی کردن WOW هست؟ :d پینگم با Frankfurt هم تقریبا 300!
maxkill کاربر سایت Dec 19, 2013 #23,403 نوشته شده توسط ノーティーイヌ: سلام دوستان؛ میخواستم ببینم با این وضعیت پینگ من امکان بازی کردن WOW هست؟ :d پینگم با Frankfurt هم تقریبا 300! بیشتر... WOW رو نمیدونم ولی MMO های دیگرو نمیتونی ! یعنی نکنی بهتره :d ولی یادمه من قبلا با 250 هم بازی کردم wow رو (به زور) :d
نوشته شده توسط ノーティーイヌ: سلام دوستان؛ میخواستم ببینم با این وضعیت پینگ من امکان بازی کردن WOW هست؟ :d پینگم با Frankfurt هم تقریبا 300! بیشتر... WOW رو نمیدونم ولی MMO های دیگرو نمیتونی ! یعنی نکنی بهتره :d ولی یادمه من قبلا با 250 هم بازی کردم wow رو (به زور) :d
A AMIR KENWAY کاربر سایت Dec 19, 2013 #23,404 Speedtest.net by Ookla - My Results داره وضعیت نتم درست میشه(فقط قطعی های مدامش هم درست بشه عالی میشه) 2مگ صبانت
Speedtest.net by Ookla - My Results داره وضعیت نتم درست میشه(فقط قطعی های مدامش هم درست بشه عالی میشه) 2مگ صبانت
B Blaugrana کاربر سایت Dec 20, 2013 #23,405 آقايون شيرازي ، مخابرات شيراز چطوره نـتـش ؟؟ من ميخوام يك مگ سفارش بدم ، يكي دو نفر از رفقام دارن خيلي راضي هستن ..
آقايون شيرازي ، مخابرات شيراز چطوره نـتـش ؟؟ من ميخوام يك مگ سفارش بدم ، يكي دو نفر از رفقام دارن خيلي راضي هستن ..
saeidrezay کاربر سایت Dec 20, 2013 #23,406 دوستان نرم افزار یا سرویسی برای پایین آوردن پینگ هست? به درد میخوره?
nik 2011 کاربر سایت Dec 20, 2013 #23,407 Holy **** ! بدبختی چقدر باید از این ____ آشغال زجر بکشیم؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟
F FPS Dᴏug کاربر سایت Dec 20, 2013 #23,408 نوشته شده توسط Mohammad Ghost: "ویچت" شیلتر شد بیشتر... بهتر! چیز بوک کم نبود، این رو هم میخواستن اشغال کنن ایرانیا..
نوشته شده توسط Mohammad Ghost: "ویچت" شیلتر شد بیشتر... بهتر! چیز بوک کم نبود، این رو هم میخواستن اشغال کنن ایرانیا..
Fábio dá silva کاربر سایت Dec 20, 2013 #23,409 سرعتا چرا این قدر اشغال شده؟! از بقیه هم اینطوریه؟مخابرات تهران!
M mac man کاربر سایت Dec 20, 2013 #23,410 نوشته شده توسط AMIR KENWAY: Speedtest.net by Ookla - My Results داره وضعیت نتم درست میشه(فقط قطعی های مدامش هم درست بشه عالی میشه) 2مگ صبانت بیشتر... منم 6 مگ صبانت دارم مشهدم شما کدوم مرکز مخابراتی هستین؟ دانلود شبانه تون چنده؟
نوشته شده توسط AMIR KENWAY: Speedtest.net by Ookla - My Results داره وضعیت نتم درست میشه(فقط قطعی های مدامش هم درست بشه عالی میشه) 2مگ صبانت بیشتر... منم 6 مگ صبانت دارم مشهدم شما کدوم مرکز مخابراتی هستین؟ دانلود شبانه تون چنده؟
ZのMBiE کاربر سایت Dec 20, 2013 #23,411 نوشته شده توسط FPS Dᴏug: بهتر! چیز بوک کم نبود، این رو هم میخواستن اشغال کنن ایرانیا.. بیشتر... 2 روز ديگه كه Steam مثل Origin و PSN نابود كردن بازم از فييلترينگ خوشحال ميشي؟:d
نوشته شده توسط FPS Dᴏug: بهتر! چیز بوک کم نبود، این رو هم میخواستن اشغال کنن ایرانیا.. بیشتر... 2 روز ديگه كه Steam مثل Origin و PSN نابود كردن بازم از فييلترينگ خوشحال ميشي؟:d
L.o.s کاربر سایت Dec 20, 2013 #23,412 نوشته شده توسط ZのMBiE: 2 روز ديگه كه Steam مثل Origin و PSN نابود كردن بازم از فييلترينگ خوشحال ميشي؟:d بیشتر... استیمُ فیییییلتر کنن.میرم دایل آپ میگیرم.
نوشته شده توسط ZのMBiE: 2 روز ديگه كه Steam مثل Origin و PSN نابود كردن بازم از فييلترينگ خوشحال ميشي؟:d بیشتر... استیمُ فیییییلتر کنن.میرم دایل آپ میگیرم.
A AMIR KENWAY کاربر سایت Dec 20, 2013 #23,413 نوشته شده توسط mac man: منم 6 مگ صبانت دارم مشهدم شما کدوم مرکز مخابراتی هستین؟ دانلود شبانه تون چنده؟ بیشتر... سرعت دانلود با پینگش خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟چون میخوام وقتی سرویسم تموم شد 6مگ بگیرم قیمتش چنده؟؟؟؟؟؟ تا حالا از دانلود شبانش استفاده نکردم:d کجای مشهدی؟؟؟؟؟
نوشته شده توسط mac man: منم 6 مگ صبانت دارم مشهدم شما کدوم مرکز مخابراتی هستین؟ دانلود شبانه تون چنده؟ بیشتر... سرعت دانلود با پینگش خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟چون میخوام وقتی سرویسم تموم شد 6مگ بگیرم قیمتش چنده؟؟؟؟؟؟ تا حالا از دانلود شبانش استفاده نکردم:d کجای مشهدی؟؟؟؟؟
mgplayer کاربر سایت Dec 20, 2013 #23,414 دوستان من پارس آنلاین دارم بنظروتون های وب چطوره ؟ من فقط شب رایگان برام مهمه
AM!R HOS3!N کاربر سایت Dec 20, 2013 #23,415 نوشته شده توسط Good Guy Greg: الان تو شیرازی دیگه ؟ :d شهر تا شهر فرق میکنه بیشتر... مردک تو یه شهرستان کوچیک این طوریه شیراز رو دیگه خودت حساب کن:d البته این اینترنت خونست Spoiler: =))
نوشته شده توسط Good Guy Greg: الان تو شیرازی دیگه ؟ :d شهر تا شهر فرق میکنه بیشتر... مردک تو یه شهرستان کوچیک این طوریه شیراز رو دیگه خودت حساب کن:d البته این اینترنت خونست Spoiler: =))