بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

یعنی isp عوض کردیم بهتر بشه از چاله افتادیم تو چاه :((

3177450085.png

isp خوب تو اصفهان سراغ ندارید؟

سرعت دانلود با پینگش خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟چون میخوام وقتی سرویسم تموم شد 6مگ بگیرم
قیمتش چنده؟؟؟؟؟؟
تا حالا از دانلود شبانش استفاده نکردم:d
کجای مشهدی؟؟؟؟؟

سرعت دانلودش اول روی 4 مگ بسته بودن زنگ زدم درستش کردن تقریبا چه روز چه شب 600 تا دانلود میکنم
پینگش معمولیه چون فقط dota 2 بازی میکنم مشکلی ندارم
طرح جشنواره هست 6 مگ با 3 گیگ 3 ماهه هزینه کل 37 تومن
دانشجو مرکز اسقلال

مردک تو یه شهرستان کوچیک این طوریه:| شیراز رو دیگه خودت حساب کن:d
البته این اینترنت خونست:>
19171416836620633020.jpg
من حاظرم پینگم 200 باشه ولی حول حوش 200 205 بچرخه نه یه دفعه از 119 بیاد رو 184 :d این خودش باعث لگ میشه تو بازی چونکه یه Packet loss روی اینترنتت هست که باعث اینکار میشه و یه درصدی از بسته به ... رفته :> اگرچه از ما که گذشت بزار ببینم 5 6 سال دیگه اینترنت مملکت چطوریه شاید برگشتم به سمت آنلاین گیمینگ 8-| .

- - -ویرایش - - -

آقايون شيرازي ، مخابرات شيراز چطوره نـتـش ؟؟
من ميخوام يك مگ سفارش بدم ، يكي دو نفر از رفقام دارن خيلي راضي هستن ..
قیمت و سرعتش خوبه فقط پینگش +200 هست همیشه :d .

من حاظرم پینگم 200 باشه ولی حول حوش 200 205 بچرخه نه یه دفعه از 119 بیاد رو 184 :d این خودش باعث لگ میشه تو بازی چونکه یه Packet loss روی اینترنتت هست که باعث اینکار میشه و یه درصدی از بسته به ... رفته :> اگرچه از ما که گذشت بزار ببینم 5 6 سال دیگه اینترنت مملکت چطوریه شاید برگشتم به سمت آنلاین گیمینگ 8-| .

- - -ویرایش - - -

قیمت و سرعتش خوبه فقط پینگش +200 هست همیشه :d .
من كه اهل بازي انلاين نيستم واسم مهم نيست :دي
ولي اون موقعي كه رو ps3 فيفا ميزدم مشكلي نبود.
در كل فك كنم داغ يه اينترنت درس و درمون رو دل هممون بمونه :(

من تعجب میکنم چرا بچه ها اینقدر اعتراض دارن من نت مخابرات رو دارم و روزی هم 6 7 ساعت لایو هستم مشکل خاصی هم ندارم

شما سیم نتت از ...یت میاد حتما . شایدم شیر نت رو واستون باز کردن . تحقیق کن ببین کدوم مورده ! :|

- - -ویرایش - - -

اینم از بازی سنتر که هیچ کس به دیگیری اهمیت نمیده...

دنبال نت خوبی هر جای کشور هستی برو سمت شرکت های خصوصی که وایرلس میدن . پینگت با آلمان زیر 80 هست به راحتی ولی قیمتش نسبت به سرویس ADSL بیشتره :|

من تعجب میکنم چرا بچه ها اینقدر اعتراض دارن من نت مخابرات رو دارم و روزی هم 6 7 ساعت لایو هستم مشکل خاصی هم ندارم

۲ حالت داره یا تو با لگ و تایم اوت بازی میکنی و برات عادت شده و شایدم این پینگ و لگ نمیدونی چیه یا نتت وصل به بیت ر...بری.حتما خبر بده کدوم حالتی:|

بچه ها من شهراد دارم ولی بعضی سایتای ایرانی که ***** نیست روش بستس!مثلا downloadha رو باز میکنه ولی دانلود نمیکنه!کلا زیادن سایتایی که اینجور میشن!

بچه ها من شهراد دارم ولی بعضی سایتای ایرانی که ***** نیست روش بستس!مثلا downloadha رو باز میکنه ولی دانلود نمیکنه!کلا زیادن سایتایی که اینجور میشن!

بعضي اوقات هم هواست باشه آنتي ويروس هم ميتونه جلوي دسترسي شما رو بگيره بايد در اين مواقع كنترل وي رو براي آنتي ويروس غير فعال كنيد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or