سرعت دانلود با پینگش خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟چون میخوام وقتی سرویسم تموم شد 6مگ بگیرم
قیمتش چنده؟؟؟؟؟؟
تا حالا از دانلود شبانش استفاده نکردم:d
کجای مشهدی؟؟؟؟؟
من حاظرم پینگم 200 باشه ولی حول حوش 200 205 بچرخه نه یه دفعه از 119 بیاد رو 184 :d این خودش باعث لگ میشه تو بازی چونکه یه Packet loss روی اینترنتت هست که باعث اینکار میشه و یه درصدی از بسته به ... رفتهمردک تو یه شهرستان کوچیک این طوریهشیراز رو دیگه خودت حساب کن:d
البته این اینترنت خونست
![]()
اگرچه از ما که گذشت بزار ببینم 5 6 سال دیگه اینترنت مملکت چطوریه شاید برگشتم به سمت آنلاین گیمینگ
.قیمت و سرعتش خوبه فقط پینگش +200 هست همیشه :d .آقايون شيرازي ، مخابرات شيراز چطوره نـتـش ؟؟
من ميخوام يك مگ سفارش بدم ، يكي دو نفر از رفقام دارن خيلي راضي هستن ..
من كه اهل بازي انلاين نيستم واسم مهم نيست :ديمن حاظرم پینگم 200 باشه ولی حول حوش 200 205 بچرخه نه یه دفعه از 119 بیاد رو 184 :d این خودش باعث لگ میشه تو بازی چونکه یه Packet loss روی اینترنتت هست که باعث اینکار میشه و یه درصدی از بسته به ... رفتهاگرچه از ما که گذشت بزار ببینم 5 6 سال دیگه اینترنت مملکت چطوریه شاید برگشتم به سمت آنلاین گیمینگ
.
- - -ویرایش - - -
قیمت و سرعتش خوبه فقط پینگش +200 هست همیشه :d .

من تعجب میکنم چرا بچه ها اینقدر اعتراض دارن من نت مخابرات رو دارم و روزی هم 6 7 ساعت لایو هستم مشکل خاصی هم ندارم

اینم از بازی سنتر که هیچ کس به دیگیری اهمیت نمیده...

من تعجب میکنم چرا بچه ها اینقدر اعتراض دارن من نت مخابرات رو دارم و روزی هم 6 7 ساعت لایو هستم مشکل خاصی هم ندارم

بچه ها من شهراد دارم ولی بعضی سایتای ایرانی که ***** نیست روش بستس!مثلا downloadha رو باز میکنه ولی دانلود نمیکنه!کلا زیادن سایتایی که اینجور میشن!
بچه ها من شهراد دارم ولی بعضی سایتای ایرانی که ***** نیست روش بستس!مثلا downloadha رو باز میکنه ولی دانلود نمیکنه!کلا زیادن سایتایی که اینجور میشن!