بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من الان از دیروز تا الان میرم تو یاهو ایمیل چک کنم وقتی انلاین میشه یه صفحه عجیب باز میشه مثل همیشه انلاین نمیشه و نمی تونم ایمیل هامو چک کنم . دوستان خواستم ببینم مشکل از isp منه یا مشکل از pc . اگه کسی میدونه راهنمایی کنه منو
من چند روز پیش اینجوری شد که بعد از چند بار قطع و وصل کردن اینترنت خودش درست شد !

من الان از دیروز تا الان میرم تو یاهو ایمیل چک کنم وقتی انلاین میشه یه صفحه عجیب باز میشه مثل همیشه انلاین نمیشه و نمی تونم ایمیل هامو چک کنم . دوستان خواستم ببینم مشکل از isp منه یا مشکل از pc . اگه کسی میدونه راهنمایی کنه منو
اینجوری که بوش میاد برای مخابراتی ها فقط اینجوریه صفه پیش منم گفتم همین مشکلو

مخابرات اهواز هم یک ماه شده که همش time out میده نمیشه بازی کرد ... :( سایر دوستان اهوازی هم این مشکل رو دارند؟ isp رو عوض کنم؟

منم مخابرات اهواز دارم همینجوریه !1 مگ مثلا نامحدود رو 49 هزار تومن میده پرداخت اینترنتی هم نداره فقط باید 2 تا نیم ساعت تو صف وایسی تا قراردادت رو تمدید کنی !

من مال اهوازم
اینترنتت سرعتش چنده حجمت چه قدره کجای اهوازی
اینترنت مخابرات دارم
اینترنت مخابرات ای پی دینامیک داره یعنی اگر مودمتو خاموش و روشن کنی پینگت تغییر می کنه ولی من چند روز پیش زنگ می زدم پشتیبانی خودشون پینگمو می وردن پایین ولی الان دیگه نمی یارن پینگ من 250ms در حال حاضر هر چه قدر هم خاموش و روشن می کنم نمی یاد پایین همون 250ms می مونه فقط صبح ها می یاد 130ms می خواستم ببینم مشخصات اینترنتت چی که منم مثل تو بگیرم که پینگ پایین باشه
و این که من timed out دادن مشکلی تو بازی ایجاد نمی کنه منم این مشکلو دارم
اما قبلا که پینگمو با خاموش و روشن کردن می وردم 130-140ms تایمد اوت داشتم ولی روی بازیم تاثیر نداشت خوب بود

من مال اهوازم
اینترنتت سرعتش چنده حجمت چه قدره کجای اهوازی
اینترنت مخابرات دارم
اینترنت مخابرات ای پی دینامیک داره یعنی اگر مودمتو خاموش و روشن کنی پینگت تغییر می کنه ولی من چند روز پیش زنگ می زدم پشتیبانی خودشون پینگمو می وردن پایین ولی الان دیگه نمی یارن پینگ من 250ms در حال حاضر هر چه قدر هم خاموش و روشن می کنم نمی یاد پایین همون 250ms می مونه فقط صبح ها می یاد 130ms می خواستم ببینم مشخصات اینترنتت چی که منم مثل تو بگیرم که پینگ پایین باشه
و این که من timed out دادن مشکلی تو بازی ایجاد نمی کنه منم این مشکلو دارم
اما قبلا که پینگمو با خاموش و روشن کردن می وردم 130-140ms تایمد اوت داشتم ولی روی بازیم تاثیر نداشت خوب بود
کیانپارس 2مگ 8گیگ دارم..هر بار مودم خاموش بشه باید 100 بار دیسکانکت، کانکت کنم تا پینگ 130-140 بشه.. اما تایم اوت زیاده نمیشه bf4 بازی کرد.. سابق اینجور نبود..

دوستان این نت ما سرویسمون کرد از بس قطع و وصل میشه بعضی وقتا هر 1 دقیقه یه بار قطع میشه فقط بعضی وقت ها درست میشه بنظرتون از یه شرکت دیگه بگیرم یا وضعیت همه همینطوریه( من تو ماهشهر هستم)

دوستان این نت ما سرویسمون کرد از بس قطع و وصل میشه بعضی وقتا هر 1 دقیقه یه بار قطع میشه فقط بعضی وقت ها درست میشه بنظرتون از یه شرکت دیگه بگیرم یا وضعیت همه همینطوریه( من تو ماهشهر هستم)
مخابراتی؟ شاید خطت نویز داره! چون برای من که اینطوری نبود! فقط نت همش تایم اوت شدید داشت!
ببین کسه دیگه ای هم میشناسی تو همون منطقه مخابراتی که هستی که نتش مثل تو باشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or