بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

مگه دست شماست که بگین پورت ها رو باز کنن

راستش من از پورت زیاد نمی دونم و یک جا خوندم که گفتند باید درخواست بدیم تا برامون باز کننش , بعد دیدم برنامه هایی مثل PFconfig هستند که مربوط به پورت میشن و پولی هم هست ( منم نمی دونم چکار میشه باهاش کرد ) . این شد که این سوال رو کردم .

من مخابرات دارم این 2 هفته پینگم در بدترین حالت 200 هست و سرعت دانلودم 120 هست 1mg ماهانه 38 تومن واقعا راضیم مخصوصا با psn پینگم خیلی خوبه تهرانم البته تضمین نمیکنما چون بعضی دوستان مخابرات دارن پینگشون افتضاحه شانسیه دیگه:d

:((
1386943289681.jpg

یعنی چی؟ حالا هرچی بود! توی همه استاناس؟
یک VP n وطنی هست که سرورش توی دیتاسنتر پارس آنلاین و شاتل هست. مثلا برای من, مخابرات اومده اینترنت رو در روز محدود کرده یعنی سرعت هر کانکشن حدود 10 کیلوبایت میشه. اونوقت با این vp n از اینترنت پارس آنلاین استفاده میکنم که محدودیت نداره. کلا با 2 تا کانکشن 220 کیلوبایت دانلود میکنم.
فرقی نمی کنه تو کدوم شهر باشید, فقط اینترانت خوبی باید داشته باشید. دقیقا مثل همین اکانت کاهش پینگ هست که سیستک میفروشه.

دوستانی که از های وب نت دارن . کسی میدونه چرا پشتیبانیش جواب نمی ده ؟ الان 3 هفته جواب نمیدن انگار بمب ترکیده همشون رفتن رو هوا حتی دفاتر فروش هم جواب نمیدن . سرعت خیلی افتظاح شده هیچ وقت سرعتم به این بدی نبوده سرعت دان شده 10 20

یک VP n وطنی هست که سرورش توی دیتاسنتر پارس آنلاین و شاتل هست. مثلا برای من, مخابرات اومده اینترنت رو در روز محدود کرده یعنی سرعت هر کانکشن حدود 10 کیلوبایت میشه. اونوقت با این vp n از اینترنت پارس آنلاین استفاده میکنم که محدودیت نداره. کلا با 2 تا کانکشن 220 کیلوبایت دانلود میکنم.
فرقی نمی کنه تو کدوم شهر باشید, فقط اینترانت خوبی باید داشته باشید. دقیقا مثل همین اکانت کاهش پینگ هست که سیستک میفروشه.
دمت گرم . منم مخابرات دارم ، درکم میکنی که چی کشیدم ، کارمو راه انداختی :d

دوستانی که از های وب نت دارن . کسی میدونه چرا پشتیبانیش جواب نمی ده ؟ الان 3 هفته جواب نمیدن انگار بمب ترکیده همشون رفتن رو هوا حتی دفاتر فروش هم جواب نمیدن . سرعت خیلی افتظاح شده هیچ وقت سرعتم به این بدی نبوده سرعت دان شده 10 20

خب واسه همینه که جواب نمیدن :d
همه ISP ها همینجورین...هر وقت مشکل از خودشون باشه جواب نمیدن وقتی هم که درست شد تلفن ها رو جواب میدن و میگن همه چی خوبه ...اینترنت عالیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or