چرا اینترنتا اینطوری شدهنت من که هر 5 دقیقه قطع میشه یعنی سرویسمون کرد دیگه
من که به خاطر قطعی 3 هفتست لایو نرفتم
یعنی چی؟ حالا هرچی بود! توی همه استاناس؟2 مگ نامحدود مخابرات ماهی 74 تومن به اضافه 5 تومن اکانت رفع محدودیت که تو پرشین تولز می فروشن. سر جمع میشه 80 تومن که هنوز 70 تومن از سرویس 512 دزدتک جلوتری. :laughing:
اگر ما Port هامون رو بگیم برامون باز بکنند چه تاثیری در وضعیت پینگ و در کل در اینترنت به وجود میاد ؟!
مگه دست شماست که بگین پورت ها رو باز کنن
یک VP n وطنی هست که سرورش توی دیتاسنتر پارس آنلاین و شاتل هست. مثلا برای من, مخابرات اومده اینترنت رو در روز محدود کرده یعنی سرعت هر کانکشن حدود 10 کیلوبایت میشه. اونوقت با این vp n از اینترنت پارس آنلاین استفاده میکنم که محدودیت نداره. کلا با 2 تا کانکشن 220 کیلوبایت دانلود میکنم.یعنی چی؟ حالا هرچی بود! توی همه استاناس؟
دمت گرم . منم مخابرات دارم ، درکم میکنی که چی کشیدم ، کارمو راه انداختی :dیک VP n وطنی هست که سرورش توی دیتاسنتر پارس آنلاین و شاتل هست. مثلا برای من, مخابرات اومده اینترنت رو در روز محدود کرده یعنی سرعت هر کانکشن حدود 10 کیلوبایت میشه. اونوقت با این vp n از اینترنت پارس آنلاین استفاده میکنم که محدودیت نداره. کلا با 2 تا کانکشن 220 کیلوبایت دانلود میکنم.
فرقی نمی کنه تو کدوم شهر باشید, فقط اینترانت خوبی باید داشته باشید. دقیقا مثل همین اکانت کاهش پینگ هست که سیستک میفروشه.
دوستانی که از های وب نت دارن . کسی میدونه چرا پشتیبانیش جواب نمی ده ؟ الان 3 هفته جواب نمیدن انگار بمب ترکیده همشون رفتن رو هوا حتی دفاتر فروش هم جواب نمیدن . سرعت خیلی افتظاح شده هیچ وقت سرعتم به این بدی نبوده سرعت دان شده 10 20