بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

بیخیال نامحدود ها شو...بخصوص اسیا تک و صبانت و شاتل.....چون محدودیت گذاشتن بیشتر لز اون دانلود کنی سرعتت میاد روی 10 کیلو

برا من که دانلودم زیاده باید نامحدود بگیرم . به نظرت کدوم isp الان بهتره . قیمتشم معقول باشه :d

سرعت دانلود 70 -80 هم بده کافیه :d

مخابرات. البته اگه پینگ بخوای به نظر من گنده. ولی قیمت خوبی داره!

- - -ویرایش - - -

مخابرات. البته اگه پینگ بخوای به نظر من گنده. ولی قیمت خوبی داره!

برا من که دانلودم زیاده باید نامحدود بگیرم . به نظرت کدوم isp الان بهتره . قیمتشم معقول باشه :d

سرعت دانلود 70 -80 هم بده کافیه :d

این آسیا تک و صبا نت قبلا 1 یال پیش عالی بودن.....اما الان افتضاحن
مثلا آسیاتک یا صبانت 2 مگ نقره ای فک کنم 120 گیگ مصرف منصانه گذاشتن یعنی تا 120 گیگ با سرعت 250 یا حتی بالاتر دانلود میکنی اما وقتی تموم شه سرعتت میاد روی 10 شایدم کمتر
من خودم مخابرات نداشتم اما میگن نامحدوداش خوبن مشهد که 2 مگ فقط 3 ماهه حدود 540 و 5 مگ ماهی 240 نامحدود میده .

رو حانی مچرکریم روحانی مچکریم : :|

مخابرات هر روز گند تر از دیروز تمام این گند کاریا یکماه قبل انتخابات تا الانه بازم میگم روحانی مچکریم :|
f04e8a120f9baa701.jpg

دوستان یه شرکتی که نامحدود کم بگیره داریم اصلا:d.الان داتک ماهی
150 میشه زیاده.میخوام بدونم جایی ارزونتر هست؟؟؟؟؟؟؟
کسی نیست جوابمونو بده؟

آخرین ویرایش:
دوستان یه شرکتی که نامحدود کم بگیره داریم اصلا:d.الان داتک ماهی
150 میشه زیاده.میخوام بدونم جایی ارزونتر هست؟؟؟؟؟؟؟
کسی نیست جوابمونو بده؟
بابک جان شما میتونی سرویس 512 نامحدود بگیری که تعرفش تقریبا تو همه شرکت ها یجوره و بین 80 تا 85 هزار تومنه . بعد شما باید توجه کنی با توجه به مشکلات اخیر که واسه وصل شدن به psn پیش اومده از جایی نت بگیری که راحت وصل شی:d
این ping 350 هم افتضاحه واسه بازی کردن باید از جایی بگیری که پینگش دور وبر 100 تا 150 باشه تا راحت بازی کنی;)

بابک جان شما میتونی سرویس 512 نامحدود بگیری که تعرفش تقریبا تو همه شرکت ها یجوره و بین 80 تا 85 هزار تومنه . بعد شما باید توجه کنی با توجه به مشکلات اخیر که واسه وصل شدن به psn پیش اومده از جایی نت بگیری که راحت وصل شی:d
این ping 350 هم افتضاحه واسه بازی کردن باید از جایی بگیری که پینگش دور وبر 100 تا 150 باشه تا راحت بازی کنی;)

خب شما کجارو پیشنهاد میکنی؟باز هشتاد تومن از صدو پنجاه تومن بهتره

فرستاده شده از C6903ِ من با Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or