بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

نمیخوای این مسخره بازیا رو جمع کنی یه روز با یه اکانت میای میگی شاتل داری یه روز میگی پتیاک داری یه روز از سرور عکس میندازی میگی نت خودته جمع کن دیگه ای مسخره بازیا رو.

کدوم شاتل چی میگی شما؟پتیاک؟چی میگی اصلا

نمیخوای این مسخره بازیا رو جمع کنی یه روز با یه اکانت میای میگی شاتل داری یه روز میگی پتیاک داری یه روز از سرور عکس میندازی میگی نت خودته جمع کن دیگه ای مسخره بازیا رو.

بعضی ها توهم فانتزی دارند. مشکل دارند دست خودشون نیست.براشون دعا کنیید شاید فرجی شد:(

بعضی ها توهم فانتزی دارند. مشکل دارند دست خودشون نیست.براشون دعا کنیید شاید فرجی شد:(

من که میدونم کی این اک ها رو میسازه تو و بقیه کی هستید هی خودم چیزی نمیگم
:>
فرجی نیست هیچوقت کسی نمیاد منتظر نباش
تو خودت مشکل داری
اون پسره هم هی میاد میگه اه امروز مخابرات پینگش 200 شد دیروز 190 بود سرعت دان اینطوری شد همتون میبینم من

از صبح نت قطع بوده الانم که اومدم دیدم وصل شده، پینگ بالای 400 ! هر چند دقیقه یه بارم DC می‌شه و دوباره وصل می‌شه !

مخابرات، کرج.
I LoVe YoU BooBooSi :|

آخرین ویرایش:
از صبح ننت قطع بوده الانم که اومدم دیدم وصل شده، پینگ بالای 400 ! هر چند دقیقه یه بارم DC می‌شه و دوباره وصل می‌شه !

مخابرات، کرج.
I LoVe YoU BooBooSi :|
متاسفانه بخش غرب استان تهران (تهران سر به سمته کرج) اومده تحت پوشش مخابرات کرج معلوم نیست دارن چکار می کنن پینگ داخلی افتضاح بالای 100
پینگ با خارج نگو/////////400 به بالا با TIME OUT

512 محدود مخابرات! ساعات رایگانشم با این هیچ فرقی نداره! سرعت همین هست!
ولی 512 با 256 با 128 ـش حتی 1 کیلوبایتم فرق نداره این مخابرات :دی فقط اسم پهنای باند 512 میزارن روش! ملت جوگیرم فکر میکنن چه خبر شده 512 کیلو؟!!؟!؟!!؟ وای وای!!
ولی در اصل من 128 ـم داشتم حتی کوچیکترین فرقی نداشت با این! از آخرم زنگ زدم بهش زیر زبونشو کشیدم بیرون خود یارو اعتراف کرد میگه فقط اینا اسمش 512 هست و هیچ کدومش با هم فرقی نداره :| :| :| اینم نت ما داریم آخه؟ :|

با سرور تهران:

با سرور لندن:

با سرور فرانکفورت:

دوستان برای شما هم سرعت اینترنت با سرور های خارجی رو کم کردن ؟
برای من اینطوری شده ، البته نمیدونم موقتی هست یا نه ، الان تازه فهمیدم

بله مدتی هست این طور شده مثلا تو ایکس باکس یه اپدیت گیماکه100 مگ بود سریع دان میشد اما حالا کلی زمان میبره و موارد مشابه این......

دوستان این شرکت هایی که حجم نامحدود میدن تا چند گیگ اجازه دانلود هست و بعد از اون سرعت دانلود رو پایین میارن؟؟

نامحدوده . شرعا و قانونا نباید حد و مرزی داشته باشه .ولی شاتل میگن اگه زیاد دانلود کنی میندازدت تو لیست سیاه ( مراجعه شود به دل پر خون حسین بروسلی :d) . بقیه رو نمی دونم

دوستان این شرکت هایی که حجم نامحدود میدن تا چند گیگ اجازه دانلود هست و بعد از اون سرعت دانلود رو پایین میارن؟؟

نسبت به سرعتها فرق میکنه.مثلا فکر کنم شاتل 128 نامحدود 10 گیگ سرعت بالا بده بعد سرعت میشه سرعت واقعیت شاید هم کمتر

- - -ویرایش - - -

نامحدوده . شرعا و قانونا نباید حد و مرزی داشته باشه .ولی شاتل میگن اگه زیاد دانلود کنی میندازدت تو لیست سیاه ( مراجعه شود به دل پر خون حسین بروسلی :d) . بقیه رو نمی دونم

البته بعضی وقتا هم واقعا نامحدود میدن.مثلا خودم 256 نامحدود دارم 20 گیگ اولی سرعتم 260 بود حالا شده 190.

نسبت به سرعتها فرق میکنه.مثلا فکر کنم شاتل 128 نامحدود 10 گیگ سرعت بالا بده بعد سرعت میشه سرعت واقعیت شاید هم کمتر

- - -ویرایش - - -

البته بعضی وقتا هم واقعا نامحدود میدن.مثلا خودم 256 نامحدود دارم 20 گیگ اولی سرعتم 260 بود حالا شده 190.

از کدوم شرکت نامحدود گرفتی؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or