بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

مگه قبلا" چند بود سرعتت؟
من یه مگ نامحدود دارم ثابت رو 60 هست:| ماهی 45 با مخلفات

1 مگ رو من 46 تومان با سرعت 130 ( قبلا ) می گرفتم :|

باید به فکر جای دیگری برای اینترنتم باشم , البته اگر جایی مونده باشه 8-|

ای بابا ، تف تو این شانس . من قبلا نامحدود 256 مخابرات داشتم سرعتم 30 بود الان که ارتقا به 2 مگ دادم شده 50-60 . چه وضعشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به نظرتون امیدی به بهبود هست ؟؟؟؟

مگه زیرساخت مخابراتو منع نکرد که دیگه مشترک نگیره؟ این چرا هنوز داره مشترک میگیره!؟
فک کنم همین نتای مشترکای قبلیشو که قبلا 1 به 10 بود 4 5 قسمت میکنه و میفروشه!!! نخرید ازش! این کلاه‌برداره!!

عاغا منم از مخابرات اشتراک دارم تا 1 ماه پیش به ps3 میزدم ساین این میشد اما الان اصلان ساین این نمیشه سرعت 2 مگ اینبار دیگه هنگیدم نمیدونم مشکل از چیه پینگ که 260 شده میگن به خاطر افزایش پهنا بانده جون عمشون ولی نمیدونم چی کار کنم با وایمکس ساین این میشم اون پینگش 300 بدتره ولی ساین این میشه راه حلی اگر بفرمایید ما از هنگی دربیایم :( تا حالا با انواع مشکلات برخورد کردم و حلشون کردم این یکی دیگه از توانم خارجه نمیدونم چرا

ای خدا لعنت کنه این بی شرفای مخابراتو تف تو روحشون با این سرویس دادناشون
سرویس من ساعتی شده صبح ساعت 9 قطعه تا 10:30 3قطعه تا 4:30 7قطعه تا 5:50 خداییش یک هفتس رو همین ساعتا قطع میشه
خدا لعنتشون کنه

برام از مبین نت sms اومده مشترک گرامی ، با توجه به اینکه مصرف بیش از حد شما در ساعات رایگان کماکان ادامه دارد خواهشمندیم در مصرف شبانه خود تجدید نظر فرمایید . یعنی چی ؟!!
:|

برام از مبین نت sms اومده مشترک گرامی ، با توجه به اینکه مصرف بیش از حد شما در ساعات رایگان کماکان ادامه دارد خواهشمندیم در مصرف شبانه خود تجدید نظر فرمایید . یعنی چی ؟!!

غلت کردن :-oاستفاده کن باو بعدشم چیزی شد افت کردی یا قطع کردن برو سرشون داد بزن نزار ضلم کنن این اشغالا
خدا همشونو لعنت کنه حرام خورهای لاش خور

برای منم اومده
من سرعتم 2 مگ هست و شبی 1.8 گیگ دانلود میکنم اون وقت پیام اومده مصرف بیش از حد
لابد مصرف استاندارد از نظر اینا هم سه گیگ حجمی هست که روزانه میتونی استفاده کنی

آخه اصلا مسخرس پس اینترنت رایگان شبانه دکوریه جیزه نباید استفاده کرد اونم با این محدودیت های حجمی که گذاشتن حالا تازه خوبه در چندین مورد شب که تو همون ساعات رایگان مشخص شده دانلود کرده بودم ازم حجم هم کم کرده بودن !

ای خدا.........!!! این دیگه چه جورشه؟؟؟ اصلا باورم نمیشه کارمون به اینجا رسیده باشه:-o:-o:-&

من صبانت دارم.سرعت دانلودم 260 هست.نامحدوده. ماهی 42 تومن...
چه مدت از این شرکت استفاده میکنی؟
مدوام سرعتش اینقدره؟
256 یا 512یا 1مگ؟
تا الان چند گیگ دان کردی؟سقف دانلود نذاشتن که بعدا" برات سرعت رو محدود کنند؟
پینگت چنده؟
ممنون

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or