بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

حالا جالبه صبح خوبه تا ساعت 10 این ، بعدش سرعت میاد رو 50 !!

اینجوری که شما میگی مشکل کمبود پهنای باند مرکز مخابراتیته! (یوزر زیاد گرفتن)
خبر خوب اینه که متاسفانه دست شما به جایی بند نیست! :bighug: ولی میتونی زنگ بزنی 2020 واست گزارش خرابی رد کنن، بعدا خودشون بهت زنگ میزنن یه قصه هایی برات تعریف میکنن که از گوشات خون بیاد! :d

حالا جالبه صبح خوبه تا ساعت 10 این ، بعدش سرعت میاد رو 50 !!

منم 1 مگ نامحدود مخابرات دارم از ساعت 10 صبح تا 1 شب سرعتش میشه بین 20 _40 کیلوبایت ! در صورتی که پشتیبانی مخابرات گفته بود سرعتتون 100_120 کیلوبایته ! تازه به من گفتن اگر بیشتر از 30 گیگ دانلود کنی قطعت میکنیم !

منم 1 مگ نامحدود مخابرات دارم از ساعت 10 صبح تا 1 شب سرعتش میشه بین 20 _40 کیلوبایت ! در صورتی که پشتیبانی مخابرات گفته بود سرعتتون 100_120 کیلوبایته ! تازه به من گفتن اگر بیشتر از 30 گیگ دانلود کنی قطعت میکنیم !

نه من مشکل قطعی و افت سرعت با سرورای داخلی ندارم !! فک کنم ماهی 150 گیگ رو بگیرم ! :d
با سرورای داخلی ، 24 ساعت رو 130 قفله !! :d
فقط مشکلم سرورای خارجیه ! :|

سلام خسته نباشید
بهترین سرویس دهنده نامحدود کدوم شرکته به نظرتون؟(واقعا نامحدود باشه!و سرعتشم خوب باشه!)
من اصفهانم. مخابرات اینجا فک کنم نامحدود نداره :-/ پس باید از شرکت های دیگه بگیرم!
ممنون میشم راهنمایی کنید :x

آقایون یه سوال نامرتبط با تاپیک: سایتی رو میشناسین که لینک ی و ت ی وب رو مستقیم کنه واسه دانلود؟؟ مرسیییی

اون چیزی که میخای نیست ولی میشه باهاش بیشتر ویدیو های یـــــــــوتـــوبو دانلود کنی!(یه جور سیستم فــــــــیلـــــترینــــگ داخلی داره که فیلمای مشکل دارو نمیاره!! ولی بقیش هستن!)
فامن سرویس نمایش ویدیو

دوستان این رهانت چطوره؟ پینگش خوبه؟
من داتک داشتم میخوام عوض کنم! شاتل که اصلا نمیخرم! خودش تو هلپش گفته امکان داره دانلود شبانتون یه روز مجانی باشه یه روز نباشه:دی یعنی رسما دزدی تو روز روشن
پارس آنلاین هم که گفت پپورتمون پره:( یکیرو معرفی کنید که شبا پینگش افت نکنه! داتک شبا میره رو 800-900

دوستان تهرانی که اینترنت مخابرات دارند شب ها با مشکل باز نشدن صفحه و drop Pocket وحشتناک روبرو نیستند؟الان دو شب است که دقیقا اینترنت من از ساعت 7 عصر تا یک شب داغون میشه.یعنی اصلا صفحه باز نمی کنه انقدر drop pocket داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or