بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

متاسفانه باید بین بد بدتر یکی رو انتخاب کنی شنیدم تو تهران شاتل بهتر سرویس میده ، یه بررسیش بکن ببین چه جورییاس
نه بابا شاتل تو تهران افتضاحه اینو دیگه خودم مطمئنم. شما تو اصفهان از کدوم یکی از سرویسای پارس آنلاین استفاده میکردی ؟

من نمیگم اینا خوبن و دو روز دیگه نت با سرعت عالی بهتون میدن میگم حداقل برای اینکه اینترنت ملی بشه این قطع شدن ها لازمه .
به نظر من شما زیادی بدبین هستین اخه کدوم دولتی با صراحت گفته سرعت اینترنت رو دو برابر میکنیم و کیفت پهنای باند رو میبریم بالا و ... ؟ حداقل اگه کار اساسی صورت نگیره بازم یه اینترنت ملی ای میاد که از هیچی بهتره .
سریال خارجی پر
فیلم خارجی پر
دانلود بازی پر
پ.ن: این دو سه روز روزی چند ساعت ارتباط با سرور های خارجی قطع میشه آدم احساس خفگی بهش دست میده، از این حرفا نزنید که اینترنت ملی خوبه :|

سریال خارجی پر
فیلم خارجی پر
دانلود بازی پر
پ.ن: این دو سه روز روزی چند ساعت ارتباط با سرور های خارجی قطع میشه آدم احساس خفگی بهش دست میده، از این حرفا نزنید که اینترنت ملی خوبه :|
تا اونجایی که من فهمیدم اینترنت ملی باعث نمیشه دسترسی به سایت های خارجی قطع بشه و فقط باعث افزایش سرعت سایت های ایرانی میشه .
شما سریال خارجی و فیلم خارجی و بازی رو از یک یه سایتی که هاستش تو ایران باشه با سرعت بالا و قیمت مفت دانلود میکنی این بده ؟ تازه میتونی همون هارو با سرعتی که درحال حاضر داری از یه سایت با هاست خارج دانلود کنی این بده ؟
البته اگه اینترنت ملی باعث قطع شدن دسترسی به سایت های خارجی بشه که مفت نمیارزه . ولی برای اشنایی بیشتر باید اقا مسعود بیان توضیح بدن .

اگه ارتباط با خارجو قطع کنن که دیگه اینترنت نیست! به اون میگن اینترانت!
اینجا که از بچه هایی که مخابرات دارن پرسیدم گفتن مشکلی نداشته!! مال خودمم که همین الان دارم از سرور خارج با سرعت 130 دانلود میکنم!
دو شب پیشم ویندوز 8 64 بیت(حدودا 5 گیگه!) دانلود کردم شب(ساعت 11 12) تا 6 صبح 4.5 گیگش دانلود شده بود! نتمم که 128ـه!

اگه ارتباط با خارجو قطع کنن که دیگه اینترنت نیست! به اون میگن اینترانت!
اینجا که از بچه هایی که مخابرات دارن پرسیدم گفتن مشکلی نداشته!! مال خودمم که همین الان دارم از سرور خارج با سرعت 130 دانلود میکنم!
دو شب پیشم ویندوز 8 64 بیت(حدودا 5 گیگه!) دانلود کردم شب(ساعت 11 12) تا 6 صبح 4.5 گیگش دانلود شده بود! نتمم که 128ـه!
با سرویس 128 مخابرات شما 130 تا سرعت دانلود داری ؟

نه بابا شاتل تو تهران افتضاحه اینو دیگه خودم مطمئنم. شما تو اصفهان از کدوم یکی از سرویسای پارس آنلاین استفاده میکردی ؟

راستش دقیقا یادم نیس ولی تا جایی که یادمه یه قانونی داشتن که یک ماه اول باید 128 استفاده میکردی بعد از ماه بعدش میتونسی سرویستو انتخاب کنی ! الان من از صبانت (نداگستر) استفاده میکنم یعنی بهترینش تو اصفهان همینه

مخابرات سرویساش شانسیه مثلا من الان 128 طرح زرین مخابرات اصفهان دارم 250 تا 300 سرعت می گیرم ولی چه فایده ترافیک رایگان نداره در عوض یه سرویس دیگه دارم 256 معمولی با ترافیک رایگان شبانه 80 تا بیشتر سرعت نمی گیرم ولی یکی از بچه ها رو میشناسم با همین سرویس 200 تا سرعت میگیره به پشتیبانی هم که زنگ میزنم میگه شما تازه سرعتتون نسبت به سرویستون زیاده برید خدا رو شکر کنید . در کل قانون تخم مرغ شانسی رو کامل رعایت میکنه !!!

یکی یه راهنمایی بکنه به خدا کچل شدم هر 20 دقیقه یه بار مودم dc میشه یعنی چراغ adsl خاموش میشه دوباره روشن میشه قبلا ها هم اینجوری بود بعد یه مدت خوب شد دوباره به این حالت برگشته!
از سیم خط تلفن دم در خونه هم تست گرفتم بازم این مشکل رو داره نمیدونم چکار کنم!
مشکل از چیه امیدی به درست کردنش هست؟

مخابرات سرویساش شانسیه مثلا من الان 128 طرح زرین مخابرات اصفهان دارم 250 تا 300 سرعت می گیرم ولی چه فایده ترافیک رایگان نداره در عوض یه سرویس دیگه دارم 256 معمولی با ترافیک رایگان شبانه 80 تا بیشتر سرعت نمی گیرم ولی یکی از بچه ها رو میشناسم با همین سرویس 200 تا سرعت میگیره به پشتیبانی هم که زنگ میزنم میگه شما تازه سرعتتون نسبت به سرویستون زیاده برید خدا رو شکر کنید . در کل قانون تخم مرغ شانسی رو کامل رعایت میکنه !!!
پس قضیه ی شهرستان با تهران کلا فرق داره این جا مخابرات یه بلایی سره مردم درآورده که نگو و نپرس

سلام دوستان
من مشهدم و الان شاتل eco128 دارم ولی به دلیل اینکه تازگی دانلود رایگان شبانش پولی شده یعنی هر ماه علاوه بر پول شارژ باید یه مقدار اضافه بدم تا دانلود رایگان شبانش فعال باشه در غیر اینصورت فعال نیست حالا میخوام همین دورمو بدون رایگان بگزرونم و بعدش سرویسمو عوض کنم و یه نامحدود با سرعت معمولی مثلا 128 بگیرم از یه جای دیگه . میشه شما یجا رو بگید که هم قیمتش مناسب باشه هم اینترنتش خوب باشه و نامحدود باشه ؟
با تشکر

اصلا با عقل جور در میاد مخابرات با این سرعت!!!!!!!؟:|
isp استانی دارم که نمایندگی عصر تلکامه!

- - -ویرایش - - -

راستی دیشب اخبار اعلام کرد که مخابرات دیگه نمی تونه یوزر جدید بگیره!! فک کنم گفت به زیرساخت مقروضه!!(درست نوشتم!!؟)

من نمیگم اینا خوبن و دو روز دیگه نت با سرعت عالی بهتون میدن میگم حداقل برای اینکه اینترنت ملی بشه این قطع شدن ها لازمه .
به نظر من شما زیادی بدبین هستین اخه کدوم دولتی با صراحت گفته سرعت اینترنت رو دو برابر میکنیم و کیفت پهنای باند رو میبریم بالا و ... ؟ حداقل اگه کار اساسی صورت نگیره بازم یه اینترنت ملی ای میاد که از هیچی بهتره .
چطور میشه به افراد فاسد و مجرم و سیستم اونها بدبین بود، من هیچ ارزشی برای این افراد قائل نیستم. اینترنت ملی هم از همان دست کلماتی است که برای افراد سطح سواد پایین ( خیلی پایین ) و کیفیت هوش کم درست شده است و این کلمه ها همانقدر درست هستند که کلمه های جمهوری و اسلامی (یک تناقض مسلم). :))
پیشنهاد من بالا بردن و ارتقاء سطح دانش کامپیوتر است. چیزی به نام اینترنت ملی کاملاً نادرست است و چنین چیزی وجود خارجی ندارد و در بحث کامپیوتر اشتباه است. این نوع شبکه اینترانت نامیده میشه و یک شبکه محدود درونی است.
بیایید عاقلانه آن را اینترانت بنامیم و نه ........ اینترنت ملی ( :-& ) شاید که رستگار شویم.

چطور میشه به افراد فاسد و مجرم و سیستم اونها بدبین بود، من هیچ ارزشی برای این افراد قائل نیستم. اینترنت ملی هم از همان دست کلماتی است که برای افراد سطح سواد پایین ( خیلی پایین ) و کیفیت هوش کم درست شده است و این کلمه ها همانقدر درست هستند که کلمه های جمهوری و اسلامی (یک تناقض مسلم). :))
پیشنهاد من بالا بردن و ارتقاء سطح دانش کامپیوتر است. چیزی به نام اینترنت ملی کاملاً نادرست است و چنین چیزی وجود خارجی ندارد و در بحث کامپیوتر اشتباه است. این نوع شبکه اینترانت نامیده میشه و یک شبکه محدود درونی است.
بیایید عاقلانه آن را اینترانت بنامیم و نه ........ اینترنت ملی ( :-& ) شاید که رستگار شویم.
من خودم از خیلی ها شنیدم محدود نیست یعنی هر وقت بخوای میتونی بینش سویچ کنی وگرنه اگر محدود باشه هر آدمی میتونه بفهمه به درد نمیخوره . در ضمن فکر میکنم سطح سواد دولت جدید با قدیم خیلی فرق میکنه (البته من نمیخوام طرفداری کنم و وارد سیاست بشم ) اخه اون دولت قدیمی که میگفت اینترنت بیشتر از 128 مگابایت باعث خلاف میشه و FB باید همیشه *****ینگ باشه و ... کجا و این دولت کجا .
شما خودت اگه اطلاعات کاملی دارید و خودتون رو یک فرد باسواد در رمینه ی کامپیوتر میدونید بفرمایید این قضیه رو به طور کامل با دلیل روشن کنید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or