Al!reza
کاربر سایت
دلیلش اینکه تبدیل میشه به اینترانت یعنی فقط سایت های داخلی !!مخابرات ترکونده !!!
جز سایت دانشگاه و دانلودها هیچ سایتی رو باز نمیکرد!!!)x
دلیلش اینکه تبدیل میشه به اینترانت یعنی فقط سایت های داخلی !!مخابرات ترکونده !!!
جز سایت دانشگاه و دانلودها هیچ سایتی رو باز نمیکرد!!!)x
کلا سرویس رو تو تهران نمیشناسید که سرعت دانلود شباش خوب باشه ؟ صد به بالا هم باشه خوبه
دلیلش اینکه تبدیل میشه به اینترانت یعنی فقط سایت های داخلی !!
بله دیگه مخابرات هم دیگه کم کم بصورت کامل داره ملی میشه امروز از حدودای ساعت 3 تا الان بیشتر ساعات ملی بود هر شب هم از یه ساعتی به بعد ملی میشه ....
به نظرم برای اینکه یه تغییر اساسی بدن این قطع شدن ها لازمه .
در ضمن تا اونجایی که من فهمیدم اینترنت ملی باعث نمیشه دسترسی به خارج قطع بشه فقط باعث میشه دسترسی به سایت های ایرانی (هاستشون تو ایران باشه ) بهتر بشه . در کل فک میکنم چیز خوبیه .

بچه ها پارس آنلاین سرویس ها ی محدوده 1 مگ و 512 مگش سرعت شبانه ی خوبی دارن ؟ کسی استفاده کرده ؟ کلا پارس آنلاین خوبه اصلا ؟
من تهرانم در حال حاظر 512 مخابرات دارم که اشکمو درآورده. این مدتم از هرکی میپرسم برای تهران چی خوبه که سرعت دانلود شبانش خوب باشه هیچ کس چیزی نمیگه، در مورد یه آی اس پی به خصوص هم که میپرسم میگن به درد نمیخوره و آشغاله :dداداش من که اصفهانم تا چند ماه پیش آشغال بود رایگانش به زور سایت باز میکرد چه برسه به دانلود !!!
من نمیگم اینا خوبن و دو روز دیگه نت با سرعت عالی بهتون میدن میگم حداقل برای اینکه اینترنت ملی بشه این قطع شدن ها لازمه .هر چند وقت یکبار، یکی مثل تو پیداش میشه و جمله ای با همین مضمون میگه. دست بر قضا شما همگی چند روح در یک بدن نیستید!؟![]()
من تهرانم در حال حاظر 512 مخابرات دارم که اشکمو درآورده. این مدتم از هرکی میپرسم برای تهران چی خوبه که سرعت دانلود شبانش خوب باشه هیچ کس چیزی نمیگه، در مورد یه آی اس پی به خصوص هم که میپرسم میگن به درد نمیخوره و آشغاله :d