بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

امشب سایت Welcome to Steam استیم برای من راحت باز میشه بدون هیچ ضد هیتلری حتی خود نرم افزار استیم راحت لود میشه همه بخش هاش.
سایت imdb هم همه چیزش راحت لود میشه.
داستان چیه ؟!
درست میشه به زودی (:-" :d) از این اختلالات گاهی پیش میاد :d

یکی از شرکت های تهران توافقی هر کی خواست پ.خ بده
نامحدود

07497189249447387834.jpg

آقایون من داتک دارم چند روزه همه جارو بسته حتی گوشیم رو نمیتونم با گوگل سینک کنم و انتی ویروس رو هم نمیتونم اپدیت کنم کسی به این مشکل بر خورده؟

منم ایرانسل دارم یکی از مزخرف ترین شرکتهاست ماهی 135 تومان پول 2 مگ نامحدود میدم سرعتم روی 20 کیلو. هر چی هم زنگ میزنم هیچ جوابی نمیدن.)x

آقایون من داتک دارم چند روزه همه جارو بسته حتی گوشیم رو نمیتونم با گوگل سینک کنم و انتی ویروس رو هم نمیتونم اپدیت کنم کسی به این مشکل بر خورده؟

ببین زنگ بزن سرعتتو بیشتر اپ کنن برات رو 3 مگ ببندن تا بتونی با حداقل سرعت 400 کیلو دان کنی

- - -ویرایش - - -

منم ایرانسل دارم یکی از مزخرف ترین شرکتهاست ماهی 135 تومان پول 2 مگ نامحدود میدم سرعتم روی 20 کیلو. هر چی هم زنگ میزنم هیچ جوابی نمیدن.)x

ایرانسل تو وایمکس نمیذاره مک ادرس تغییر بدی دستکاری کرده ثابت کردن بعد مشکلش این هست دیگه شما میتونی با یه دستکاری و نفوذ ساده از مودم فری استفاده کنی بدون پردا خت هزینه

دوستان فن آوا کسی استفاده کرده ؟ خوبه آیا ؟ پارس آنلاین چطوره ؟
من یه چیزی میخام سرعت دانلودش بالای صد باشه شبا هم تا صبح بتونم راحت باش چار پنج تا فیلم دانلود کنم

دوستان فن آوا کسی استفاده کرده ؟ خوبه آیا ؟ پارس آنلاین چطوره ؟
من یه چیزی میخام سرعت دانلودش بالای صد باشه شبا هم تا صبح بتونم راحت باش چار پنج تا فیلم دانلود کنم
اینا چرتو پرتن :دی
اگه پول داری و تهرانی, پتیاک, اگه نداری یا تهران نیستی مخابرات

من تهرانم ولی این پتیاک منطقه ی مارو پوشش نمیده.
من زیاد کاره خاصی نمیخام بکنم آنلاین هم نمیخام بازی کنم . فقط شبا که رایگان میشه چنتا فیلم و آلبوم دانلود کنم همین.
به غیر از این شرکتای خوب دیگه چی هست در حال حاظر.

آخرین ویرایش:
من تهرانم ولی این پتیاک منطقه ی مارو پوشش نمیده.
من زیاد کاره خاصی نمیخام بکنم آنلاین هم نمیخام بازی کنم . فقط شبا که رایگان میشه چنتا فیلم و آلبوم دانلود کنم همین.
به غیر از این شرکتای خوب دیگه چی هست در حال حاظر.
یه مدت فن اوا داشتم صبح ها روی 4 مگ بود شب ها سرعتش بر میگشت به سرویسی که گرفته بودم !

یه مدت فن اوا داشتم صبح ها روی 4 مگ بود شب ها سرعتش بر میگشت به سرویسی که گرفته بودم !
شب ها سرعت رو چند بود مثلا ؟ یادتونه ؟
کلا سرویس رو تو تهران نمیشناسید که سرعت دانلود شباش خوب باشه ؟ صد به بالا هم باشه خوبه

آخرین ویرایش:
شب ها سرعت رو چند بود مثلا ؟ یادتونه ؟
کلا سرویس رو تو تهران نمیشناسید که سرعت دانلود شباش خوب باشه ؟ صد به بالا هم باشه خوبه
سرویسی که گرفته بودم 1 مگ بود سرعت دانلودش هم از 110-120 متغیر بود !
ماهی 32 تومن میدادم اگه اشتب نکنم !

دوستان عزیز، اگه کسی جائی رو میشناسه که سرعت دانلود شبانه خوبی بده و از قانون های مسخره شاتل که بعد چند شب دانلود مدام، محدود کنه سرعتو، نداشته باشه به ما معرفی کنه.
البته پتیاک هم وضعش مثل شاتل هست و سرعت دانلودش رو محدود میکنه.

بله دیگه مخابرات هم دیگه کم کم بصورت کامل داره ملی میشه امروز از حدودای ساعت 3 تا الان بیشتر ساعات ملی بود هر شب هم از یه ساعتی به بعد ملی میشه ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or