بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام دوست عزیز . آره با 512 اگه پینگ مشکل نداشته باشی راحت میشه بازی کرد . من نامحدود 256 دارم سرعت اکثرا رو 30 قفله .
خب سوال منم همینه با پینگ مخابرات و البته سرعت کمش میشه کال زد چون من خودم امتحان کردم اگه پینگ خوب باشه ولی سرعت کم نمیشه بازی کرد من فکر نمیکنم با سرعت زیر 100 بتونی بازی کنی کسی امتحان کرده

خب سوال منم همینه با پینگ مخابرات و البته سرعت کمش میشه کال زد چون من خودم امتحان کردم اگه پینگ خوب باشه ولی سرعت کم نمیشه بازی کرد من فکر نمیکنم با سرعت زیر 100 بتونی بازی کنی کسی امتحان کرده

داداش چه خبره من خودم کال زدم با پینگ خوب و سرعت کم(سرعتم 16تا 20)

دوست عزیز این عصر تلکام که به دوستمون معرفی کردی دانلود شبانش افتضاحه ها !
من دارم دانلود شبانه نهایتا 100 کیلوبایت میگیره ولی روز ها سرعت خوبه

خب از رسانه تهران بگیر
پتیاک هم خب میده
و غیره
بچه ها این 10 مگ نامحدود مخابرات چی شد پس؟
چی شد 10 مگ نامحدود من میخوام تو این صفحه مخابرات نزده کیا گرفتن بگن؟
مخابرات استان تهران - اینترنت پرسرعت (ADSL)
صفحه که فروش 10 مگ نامحدود مخابرات هست بدید​

دوست عزیز، شما خودتون از چه شرکتی سرویس میگیرید؟ آسیاتک؟ پس سرعت شبانه تون 1 به 8 میشه آره؟ اما انصافا 10 گیگ رو آسیاتک داره ارزون میده، میرزه!

Sent from my LT26ii using Tapatalk 4

از همون اسیاتک . اره قیمتش مناسبه. ولی به نظر من اگه میخوای شبانه بگیری سرعت 1 مگ بگیر که حداقل سرعت شبانه بشه 128 ! چون مثلا 256 شبانه میشد 32 و نهایتا تا صبح بتونی 1 گیگ دان بکنی !

دوست عزیز، شما خودتون از چه شرکتی سرویس میگیرید؟ آسیاتک؟ پس سرعت شبانه تون 1 به 8 میشه آره؟ اما انصافا 10 گیگ رو آسیاتک داره ارزون میده، میرزه!

منم آسیا تک دارم ...یه بار بهت گفتم ..اینا تمام سرویس هاشون رو چه محدود(تو ساعات رایگان)چه نامحدود 1 به 12 الی 15 میکنن یعنی اگر میخوای 2 مگ نامحدود بگیری 2048 رو تقسیم بر 12 کن سرعت دانلودت بدست میاد

منم آسیا تک دارم ...یه بار بهت گفتم ..اینا تمام سرویس هاشون رو چه محدود(تو ساعات رایگان)چه نامحدود 1 به 12 الی 15 میکنن یعنی اگر میخوای 2 مگ نامحدود بگیری 2048 رو تقسیم بر 12 کن سرعت دانلودت بدست میاد

دوستمون farhad-g که گفتن 1 به 8! 1 به 12 که خیلی افتضاحه!

دوستمون farhad-g که گفتن 1 به 8! 1 به 12 که خیلی افتضاحه!

خوب من الان 4 مگ محدود دارم شبا بجای اینکه سرعتم 512 باشه به 200 هم نمیرسه از خوده پشتیبانی هم پرسیدم گفت بیشتر از 1 به 15 هست

کلا از هر جا میخوای بگیری از شاتل و آسیاتک نگیر مگه اینکه بخوای پولتو دور بریزی
///////
حالا منکه میخوام برم از مخابرات بگیرم و تو مشهد فقط 3 مگ نامحدود داره اونم ماهی 180 منم که 100 دادم پای همچین چیز مضحکی 80 تومن بالاتر هم میدم مخابرات رو امتحان کنم.
////////////
کسی از عصر تلکام و پیشگامان داره ؟
سرعتاش تو ساعات رایگان چجوریه؟پینگ چطور؟

آخرین ویرایش:
خوب من الان 4 مگ محدود دارم شبا بجای اینکه سرعتم 512 باشه به 200 هم نمیرسه از خوده پشتیبانی هم پرسیدم گفت بیشتر از 1 به 15 هست

کلا از هر جا میخوای بگیری از شاتل و آسیاتک نگیر مگه اینکه بخوای پولتو دور بریزی

پس از کجا بگیرم آخه؟! سوال من دقیقا همینه!

کسی از عصر تلکام و پیشگامان داره ؟
سرعتاش تو ساعات رایگان چجوریه؟پینگ چطور؟

مال من تقریبا عصر تلکامه!!!:d
پینگش خوب نیست ینی در بهترین حالت میشه 190 و تو شرایط معمولیم 230ـه!
سرعتم یه روز واسم خوبه یه روز بد!(فقط شبانه اینجوریه!)
یه شب 5 گیگ دانلود کردم یه شب دیگه 1 2 گیگ بزور دانلود کرده بود!!

کسی از دوستان از وضعیت مخابرات تو منطقه 3 مخابراتی تهران ( شرق تهران ) اطلاعی داره که اوضاع چه جوریه !؟

خیلی مهمه که سرویس تو این منطقه چه وضعیتی داره واسم.. ممنون میشم..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or