به جای اینکه 60% به پهنای باند اضافه کنن ، 60% از پینگ کم کنن خیلی بهترهدستور ۱۰۰روزه وزیر ارتباطات برای افزایش ظرفیت اینترنت کشور به ۱۰۰گیگابیت
معاون نظارت راهبردی و برنامهریزی ارتباطات زیرساخت کشور در شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: وزیر ارتباطات دستور داد تا ظرفیت اینترنت کشور در عرض ۱۰۰ روز به ۱۰۰ گیگابیت بر ثانیه افزایش یابد.
محمدعلی آریانیان در گفتوگو با فارس، اظهار داشت: وزارت ارتباطات برنامه 100 روزهای برای افزایش پهنای باند اینترنت کشور دارد.
وی گفت: با توجه به دستور وزیر جدید ارتباطات در عرض 100 روز 60 درصد به ظرفیت اینترنت کشور اضافه خواهد شد.
معاون نظارت راهبردی و برنامهریزی ارتباطات زیرساخت کشور در شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: در عرض 100 روز پهنای باند کشور به 100 گیگابیت بر ثانیه خواهد رسید.
هماکنون 10 گیگ به ظرفیت پهنای باند کشور اضافه شده و در عرض 100 روز این افزایش ظرفیت تکمیل خواهد شد.
:dممکنه شاتل برای اینکه جلو دانلود طرف رو بگیره نت رو هی قطع و وصل کنه؟:d
شاتل هر کاری میکنه که سر شما کلاه بزاره .
بعد حالا دقیقا برای اون یکی خطم هم همین مشکل پیش اومده درست بعد از این که دانلود زیاد کردم حالا موندم نکنه کاره شاتله
دوستان آسیاتک پینگش چطوره ؟ کسانی که دارن از پینگ ، سرعت دانلود روزانه و شبانه راضی هستن ؟ راستی قطعی که نداره ؟ من میخوام 2 مگ بگیرم .
الان هم شاتل دارم ، پینگش افتضاحه ! سرعت شبانه هم که داغون !
من الان 2 سالی میشه اسیا تک دارم .. الانم سرعتم 2 مگه حجم هم ماهی 10 گیگ میگیرم 6 ماهه.آهای کسی اینجا هست ؟![]()
![]()
مرسی دوست من .من الان 2 سالی میشه اسیا تک دارم .. الانم سرعتم 2 مگه حجم هم ماهی 10 گیگ میگیرم 6 ماهه.
سرعت دانلودم با منیجر رو 700 kb هستش .. شبانه روی 150 .. از 2 تا 9 هم مجانیه.
پینگ هم معمولن روی 300 واسه بازی عالی نیست ولی خداییش سرعت دانلودش عالیه.