بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان آسیاتک پینگش چطوره ؟ کسانی که دارن از پینگ ، سرعت دانلود روزانه و شبانه راضی هستن ؟ راستی قطعی که نداره ؟ من میخوام 2 مگ بگیرم .

الان هم شاتل دارم ، پینگش افتضاحه ! سرعت شبانه هم که داغون !

سلام دوستان من نمی دونم سوالم رو کجا بپرسم برا همین اینجا سوال می کنم شرمنده اگه سوالم بی مورد است:
مودم رو وقتی روی pppoe تنظیم می کنم و یوزر و پسورد هم درست وارد می کنم ولی چراغ اینترنت مودم روشن نمیشه یعنی اینترنت قطعه ولی وقتی تنظیمات مودم رو روی بریج می ذارم و توی ویندوز کانکشن درست می کنم اینترنت برام وصل میشه. (از مخابرات سرویس دارم).
با تشکر

[h=1]دستور ۱۰۰روزه وزیر ارتباطات برای افزایش ظرفیت اینترنت کشور به ۱۰۰گیگابیت[/h]

معاون نظارت راهبردی و برنامه‌ریزی ارتباطات زیرساخت کشور در شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: وزیر ارتباطات دستور داد تا ظرفیت اینترنت کشور در عرض ۱۰۰ روز به ۱۰۰ گیگابیت بر ثانیه افزایش یابد.

محمدعلی آریانیان در گفت‌وگو با فارس، اظهار داشت: وزارت ارتباطات برنامه‌ 100 روزه‌ای برای افزایش پهنای باند اینترنت کشور دارد.

وی گفت: با توجه به دستور وزیر جدید ارتباطات در عرض 100 روز 60 درصد به ظرفیت اینترنت کشور اضافه خواهد شد.

معاون نظارت راهبردی و برنامه‌ریزی ارتباطات زیرساخت کشور در شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: در عرض 100 روز پهنای باند کشور به 100 گیگابیت بر ثانیه خواهد رسید.

هم‌اکنون 10 گیگ به ظرفیت پهنای باند کشور اضافه شده و در عرض 100 روز این افزایش ظرفیت تکمیل خواهد شد.

دستور ۱۰۰روزه وزیر ارتباطات برای افزایش ظرفیت اینترنت کشور به ۱۰۰گیگابیت

معاون نظارت راهبردی و برنامه‌ریزی ارتباطات زیرساخت کشور در شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: وزیر ارتباطات دستور داد تا ظرفیت اینترنت کشور در عرض ۱۰۰ روز به ۱۰۰ گیگابیت بر ثانیه افزایش یابد.

محمدعلی آریانیان در گفت‌وگو با فارس، اظهار داشت: وزارت ارتباطات برنامه‌ 100 روزه‌ای برای افزایش پهنای باند اینترنت کشور دارد.

وی گفت: با توجه به دستور وزیر جدید ارتباطات در عرض 100 روز 60 درصد به ظرفیت اینترنت کشور اضافه خواهد شد.

معاون نظارت راهبردی و برنامه‌ریزی ارتباطات زیرساخت کشور در شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: در عرض 100 روز پهنای باند کشور به 100 گیگابیت بر ثانیه خواهد رسید.

هم‌اکنون 10 گیگ به ظرفیت پهنای باند کشور اضافه شده و در عرض 100 روز این افزایش ظرفیت تکمیل خواهد شد.
به جای اینکه 60% به پهنای باند اضافه کنن ، 60% از پینگ کم کنن خیلی بهتره :|:d

سلام
امروز رادیو میگفت مخابرات قراره از اول آبان سرویس های نامحدود رو بردارن و به جاش سرویس با محدودیت ولی سرعت بالاتر ارائه بدن............
یعنی مثل شهرستان ها .... محدودیت که تموم شد, بیش تر از اون استفاده کنی میاد رو قبض تلفن...
کسی خبر رو شنیده و یا اطلاعاتی داره؟

پ.ن: تو دنیا از لحاظ سرعت و فـــیلترینگ تقریبا آخریم
دلمون فقط به این نامحدود خوش بود که این رو هم دارن بر میدارن...

سلام دوستان.برای یکی از دوستانم که تو آمل زندگی می کنه می خوام راهنماییش کنم نت خوب بگیره . کجا رو پیشنهاد می دید.ترجیحا سرعت بالا میخواد از ۲مگ به بالا باشه و پینگ هم زیاد اهمیت نداره واسش.
ممنون

شاتل هر کاری میکنه که سر شما کلاه بزاره .

آخه من دو تا خط دارم که رو یکی شاتل داشتم بعد دیدیم قطع و وصل زیاد میشه خلاصه پیگیری کردیم دیدیم مشکل از مخابراته:|بعد حالا دقیقا برای اون یکی خطم هم همین مشکل پیش اومده درست بعد از این که دانلود زیاد کردم حالا موندم نکنه کاره شاتله:-?

دوستان آسیاتک پینگش چطوره ؟ کسانی که دارن از پینگ ، سرعت دانلود روزانه و شبانه راضی هستن ؟ راستی قطعی که نداره ؟ من میخوام 2 مگ بگیرم .

الان هم شاتل دارم ، پینگش افتضاحه ! سرعت شبانه هم که داغون !

آهای کسی اینجا هست ؟ :-/ :دی

آهای کسی اینجا هست ؟ :-/ :دی
من الان 2 سالی میشه اسیا تک دارم .. الانم سرعتم 2 مگه حجم هم ماهی 10 گیگ میگیرم 6 ماهه.
سرعت دانلودم با منیجر رو 700 kb هستش .. شبانه روی 150 .. از 2 تا 9 هم مجانیه.
پینگ هم معمولن روی 300 واسه بازی عالی نیست ولی خداییش سرعت دانلودش عالیه.

من الان 2 سالی میشه اسیا تک دارم .. الانم سرعتم 2 مگه حجم هم ماهی 10 گیگ میگیرم 6 ماهه.
سرعت دانلودم با منیجر رو 700 kb هستش .. شبانه روی 150 .. از 2 تا 9 هم مجانیه.
پینگ هم معمولن روی 300 واسه بازی عالی نیست ولی خداییش سرعت دانلودش عالیه.
مرسی دوست من .
من شنیدم قطعی زیاد داره ، درسته ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or