kimsungbabak
کاربر سایت
داخل ایرانی؟
من تو استانبول توی یه مسافر خونه داغون سرعت دانلودم 1.3 مگ بر ثانیه هست
:d گویا نامحدود هم هستش چون تا الان یه 30-40 گیگ بازی استیم رو دانلود کردم.داخل ایرانی؟
:d گویا نامحدود هم هستش چون تا الان یه 30-40 گیگ بازی استیم رو دانلود کردم.بعد از 1 ماه از اولین روزی که سرویس واست وصل شده..برمیگرده به حالت اول...اقا من نامحدود شاتل دارم
اولش سرعتم مثل همون eco 128 بود که داشتم یعنی 260 دانلود میکرد
بعد از 2 هفته بدون اینکه چیزه زیادی دانلود کنم سرعت شد 150 اینا بعد یه 7 8 گیگ دانلود کردم تو یه روز سرعت الان اومده رو 60 !!!
این همون قضیه ی پروموشن و ایناس دیگه نه؟؟؟ کی درس میشه و برمیگرده به همون 260 ؟
از شرکت های دیگه چی پیشنهاد میدید که سرعت دانلودش خوب باشه و قیمتش هم ماهی 30 تومن بیشتر نشه (نامحدود)؟
این مسخره بازی های شاتل (پروموشن و اینا ) خیلی اذیت میکنه تازه منم واقعا زیاد دانلود نمیکنم.
حالا اومدم اینجا که از شما دوستان عزیز کمک بگیرم؛ اگه ممکنه یه شرکت خصوصی خوب معرفی کنید بهم که ازش سرویس بگیرم. ترجیحا نامحدود، سرعتش هم 512 دیگه کمتر نباشه، بیشتر از ماهی 30 تومن هم نمیتونم هزینه متحمل بشم. ممنون میشم اگه یه شرکت خوب معرفی کنید. شبانه رایگان هم باشه خوبه، فقط بعد از دانلود زیاد سرعتش نپوکه:dسلام دوستان؛
من از کرج اومدم شیراز، حالا میخوام اینترنت بگیرم اینجا؛ کرج از مخابرات میگرفتم، اینجا هم شنیدم مخابرات خوبه. حالا وقتی میخوام ثبت نام اینترنتی بکنم واسه اینترنت مخابرات، میگه پورت خالی موجود نمی باشد! کلی خورد تو ذوقم! حالا اومدم اینجا که از شما دوستان عزیز کمک بگیرم؛ اگه ممکنه یه شرکت خصوصی خوب معرفی کنید بهم که ازش سرویس بگیرم. ترجیحا نامحدود، سرعتش هم 512 دیگه کمتر نباشه، بیشتر از ماهی 30 تومن هم نمیتونم هزینه متحمل بشم. ممنون میشم اگه یه شرکت خوب معرفی کنید. شبانه رایگان هم باشه خوبه، فقط بعد از دانلود زیاد سرعتش نپوکه:d
مرسی.
Sent from my LT26ii using Tapatalk 4
مرسی بابت پاسخ.همچین چیزی پیدا میشه اصلا!!!!!!؟
اگه باشه 100% از هموناست که نهایت سرعتش میشه 30kb/s!!
ویرایش: نت خودم از یکی از نمایندگیای اینه! نمی دونم نامحدود داشته باشه یا نه! یا حتی اونجا هم هستش یا نه!!!:d
http://www.asretelecom.net/
همچین چیزی پیدا میشه اصلا!!!!!!؟
اگه باشه 100% از هموناست که نهایت سرعتش میشه 30kb/s!!
ویرایش: نت خودم از یکی از نمایندگیای اینه! نمی دونم نامحدود داشته باشه یا نه! یا حتی اونجا هم هستش یا نه!!!:d
عصر تلکام | صفحه اصلی
از چی برای استریم استفاده می کنی ؟ بعضی مواقع بعضی پورت های ضد هیتلر ها کند میشه یا سرعت به طور موقت با خارج افت شدید می کنه شاید برای این هست و کاریش هم نمیشه کرد.کسایی که مخابرات تهران دارن شما هم روزا سرعت استریم ویدیوهای انلاین براتون پایینه؟البته سایتهای خارجی چون اپارات خوبه. مثل سایت چیزتوب! راه حلی براش نیست بغیر از دانلود؟
شما چه سرویسی داری؟راضی هستی؟