بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

آقا م این ماه 1 مگابیت نامحدود (مخابرات) گرفتم، مگه نباید سرعت دانلود 120 125 باشه؟ اما مثل 512 همون 65 70ـه. چشه؟
yahoo_22.gif
زنگ بزنم پشتبانی غر بزنم؟
yahoo_7.gif
yahoo_4.gif

لعنت به این مخابرات دو خط 2مگ سرعت دانلود یکی 60 یکی 90 دزدای بی شرف
yahoo_14.gif

زیاد به حرف دوستان توجه نکن دوست عزیز برای اینکه بتونی از کله پهنای باندت استفاده کنی 2 الی 3 فایل همزمان بزار واسه دانلود

e e چرا سرعت دانلود اومد پایین نزارید رو دانلود چند تا فایل برا دانلود LOL

آخرین ویرایش:
نت واقعا ر**ه . میگن اسرائیلی ها حمله سایبری کردن :| مملکتی که با 1 حمله سایبری نتش اینطوری به فاک رفته و هنوز برنگشته ... !

خودشون تررررررررررر می زنن به این تررررررررررررررر نت بعد میندازن گردن این و اون. حمله سایبری و اینام همش افسانه است. برادر اسد فعلاً تو هچل گیر افتاده و ملت غیور و همیشه در صحنه باید با پینگ های افتضاح و سرعت دانلود ر*دمان با برادران سوری همدردی کنن.

پینگ 57 با تهران ؟ من به این میگم فاجعه :d

- - -ویرایش - - -

پینگ با تهران اینجوری باید باشه

البته من انتظار ندارم شاتل سرویس خوب بده :-j
اوه faster than 97% IR :دی ما به همون 40-50 درصدم راضییم:دی
اینجا طرف شرق تهران بود که صبح گذاشتم:دی
می دونم زیاد خوب نیست ولی من به همینش راضیم:دی لاقل می شه باهاش آنلاین بازی کرد:دی ادامه پست رو ببینید می فهمید چرا:دی
خب الان نت خودم تو خونه (کرج) :دی دستمال کاغذی بیارید اشکاتون رو پاک کنید بعد دیدنش:دی :
2939879442.png

=)) کندتر از 97 درصد آی آر:))
خدمتی نوین از مخابرات استان البرز:دی مناسب برای بازی های مهیج تحت وب:دی

اوه faster than 97% IR :دی ما به همون 40-50 درصدم راضییم:دی
اینجا طرف شرق تهران بود که صبح گذاشتم:دی
می دونم زیاد خوب نیست ولی من به همینش راضیم:دی لاقل می شه باهاش آنلاین بازی کرد:دی ادامه پست رو ببینید می فهمید چرا:دی
خب الان نت خودم تو خونه (کرج) :دی دستمال کاغذی بیارید اشکاتون رو پاک کنید بعد دیدنش:دی :
2939879442.png

=)) کندتر از 97 درصد آی آر:))
خدمتی نوین از مخابرات استان البرز:دی مناسب برای بازی های مهیج تحت وب:دی

تبریک میگم شما تونستین بین قرون وسطی و حال یک شکاف زمانی ایجاد کنین :d

تبریک میگم شما تونستین بین قرون وسطی و حال یک شکاف زمانی ایجاد کنین :d
ما رکورد زدیم:دی GRADE: منفی F :دی

گفته بودم دیگه:دی یه فیلم سینمایی اچ دی بخوای باهاش دانلود کنی از زمان فیلم برداری اون فیلم بیشتر طول می کشه:دی
اینو ببینید شکرگذار باشید:دی
خب از دوستان کسی شرکت خوب و منصف؟ سراغ داره تو کرج اینترنت خوب (همون آشغال:دی) بده ممنون می شم معرفی کنه:دی فقط قطعی نشه و پاسخگو هم باشند:دی ببینم دفعه بعد چه رکوردی می زنم تو سطح استان:دی

دوستان چه خبر شده تو این نت مملکت! پینگ ها داغون~x( دل مون یه پینگ مخابرات خوش بود اونم رفته به گ*****. معلوم دارن چی میکنن امروز تست پینگ گرفتم یهو دیدم پینگ با باکو آذربایجان یهو از 250 روز های قبل اومده شده 85!!!!!! خطوط ارتباطی ایران مگه از باکو میگذره؟!

یه چیز جالبی که تو اکثر این پشتیبانی ISP ها هست وقتی که زنگ میزنی میگی مشکل دارم گوشیه تلفن رو میزارن رو کیبورد و تق تق تق
ادم تو اون لحظه فکر میکنه دیگه تموم شد 40 مگ با پینگ زیر 20 الان بهت تحویل میدن ...
اما وقتی تست میکنی به جاش یه میدل فینگر نمایان میشه:d

اغا به همین برکت قسم من با موبایل زنگ زدم isp گفتم نتم مشکل داره گفت خطت نویز دارم گفتم نداره گفتم چرا من دارم صداشو میشنوم :|گفتم من با موبایل تماس گرفتم نه تلفن خونه!

سلام
من بابل هستم .میخوام نت بگیرم .بنظرتون کدوم شرکت بهتره؟مخابرات ؟یا ...
این 1مگ مخابرات نامحدود سرعت دانلودش چقدره؟ ماهیانه43 تومنه؟
کسی نداره این سرویس رو؟
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or