بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

آقا م این ماه 1 مگابیت نامحدود (مخابرات) گرفتم، مگه نباید سرعت دانلود 120 125 باشه؟ اما مثل 512 همون 65 70ـه. چشه؟ :| زنگ بزنم پشتبانی غر بزنم؟ :-/ :d

رنگ بزن خط رو به اصطلاح خودشون برات ریست کنن درست می شه

یکی از دوستای منم همین مشکل رو داشت 512 داشت 1 مگ کرده بود سرعتش نرفته بود بالا از آخر با این ریست کردن به اصطلاح خودشون درست شد

یه چیز جالبی که تو اکثر این پشتیبانی ISP ها هست وقتی که زنگ میزنی میگی مشکل دارم گوشیه تلفن رو میزارن رو کیبورد و تق تق تق
ادم تو اون لحظه فکر میکنه دیگه تموم شد 40 مگ با پینگ زیر 20 الان بهت تحویل میدن ...
اما وقتی تست میکنی به جاش یه میدل فینگر نمایان میشه:d

معلوم نیست چی شده من اسیاتک دارم 2 مگ الان دو روزه سرعت دانلودم روی 700 kb رفته b-)
ولی پینگ لعنتی زیره 400 نمیاد!!!
داستانی شده واسه ما از یه ور دانلود میکنم عشق میکنم از اون ور یه دست انلاین نمیشه زد!
موندم چیکار کنم!
2937895149.png

پینگ این روزا فک کنم ر/یده! منم مخابرات دارم پینگ دیروز رو 150 اینا بود با اروپا الان حول حوش 270 تا 325. گو/زیده! =))

فک کنم به بشار اسد ربط داره. :d

مخابرات استان خوزستان ( 1 مگ نامحدود )

13680539046218699499.png

داداش زیاد خوشحال نباش این موقته مال منم الان با 4.2.2.4 رو 100 پینگم اونم به خاطر اینکه پینگ تهرانیا پوکیده مال اونا رو که درست کنن مال ما میاد رو همین 300 400 همیشگی.....فرق میزارن در حد المپیک

داداش زیاد خوشحال نباش این موقته مال منم الان با 4.2.2.4 رو 100 پینگم اونم به خاطر اینکه پینگ تهرانیا پوکیده مال اونا رو که درست کنن مال ما میاد رو همین 300 400 همیشگی.....فرق میزارن در حد المپیک

فرق ؟!

من وسط تهرانم 1.5 ساله پینگ زیر 250 ندیدم ! :>

عزیز جان الان 6 ماهه که پینگ من همینه !!!

لعنت به این مخابرات دو خط 2مگ سرعت دانلود یکی 60 یکی 90 دزدای بی شرف)x

من دیگه کلا از مخابرات بریدم یعنی نمی دونم باید باهاش چی کار کنم.نه پشتیبانی جواب می ده.یعنی اصلا گوشی را برنمی داره.یا برمیداره می گه 30 دقیقه باید صبر کنید .
توی سایتشون هم که اعلام خرابی ADSL را می زنی ثبت نمی کنه می گه شما درخواست پهنای باند دادی نمیشه درخواست جدید بدی(من همچین کار نکردم اصلا)
به شکایات زنگ می زنم یک شنگولی برمیداره همش می گه به امیدخدا درست میشه شما یکم صبر کنید (حدود 2 ماه من دارم صبر می کنم)
به شکایات Email میزنیم کلا Deliver نمی شه و مدائم Failed میده.

این است زندگی ما با مخابرات لعنتی............:|
نتیجه اخلاقی => الکی اعصاب خودتون راخورد نکنید که با نت مخابرات به هیچ جا نمیشه رسید.

اینم نت شرکت ما (شاتل) :
2939189268.png

الانم تو دفتر دارم با این میام. سرعتش چطوره؟:دی
البته امروز تعطیل رسمیه اینجا تو دفتر هیچ کس جز خودم نیست:دی

آخرین ویرایش:
اینم نت شرکت ما (شاتل) :
2939189268.png

الانم تو دفتر دارم با این میام. سرعتش چطوره؟:دی
البته امروز تعطیل رسمیه اینجا تو دفتر هیچ کس جز خودم نیست:دی

پینگ 57 با تهران ؟ من به این میگم فاجعه :d

- - -ویرایش - - -

پینگ با تهران اینجوری باید باشه