بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

7khrfdddiy8mjf64y1f.png

اقا سلام من یه سوال دارم از خدمتون :
شما نت رو از کجا میگیرید ؟
سرعت چنده ؟؟
تعرفه هاش چجوریه ؟

پارس آنلاین
1.2 میانگین
هر مگ 350 تومن و برای این لینک 3.5 ماهی می دیم . این برای شرکته نه خونه

آخرین ویرایش:
من میخوام از آسیا تک ADSL بگیرم ، میخواستم بدونم چطوریه خوبه؟ میخوام سرویس نامحدود برنزي 256 رو بگیرم چطوریه خوبه؟ سرعت دانلودش کسی میدونه چقدره؟

در ضمن من کرج - باغستان میشینم. الان هم از مخابرات دارم ، این 2 روزه سرعت بیش از حد اومده پایین و سایت ها رو به زور باز میکنه. الان هم 256 مخابرات دارم.

من میخوام از آسیا تک ADSL بگیرم ، میخواستم بدونم چطوریه خوبه؟ میخوام سرویس نامحدود برنزي 256 رو بگیرم چطوریه خوبه؟ سرعت دانلودش کسی میدونه چقدره؟

در ضمن من کرج - باغستان میشینم. الان هم از مخابرات دارم ، این 2 روزه سرعت بیش از حد اومده پایین و سایت ها رو به زور باز میکنه. الان هم 256 مخابرات دارم.

آسیا تک رو بیخیال شو...
من خودم 2 مگ نامحدود برنزی و طلایی رو داشتم.برنزی از همون اول سرعت دانلود کمتر از 130 بود و طلایی بعد از تموم شدن حجم میومد روی 130
الان هم 2 مگ محدود دارم شبا حداکثر 130
///////////////////
snr هر چی کمتر باشه بهتره؟

پس نظر شما چیه؟ به نظرتون از کجا بگیرم که هم قیمتش به صرفه باشه و هم سرعت خوبی داشته باشه؟
صبا نت و شبدیز چطور هستن؟ پارس آنلاین چی؟ من 4 سال پیش توی اهواز از پارس آنلاین داشتم خیلی خوب بود اما بعد که اومدم کرج سرعت افتضاح بود و من هم دیگه از مخابرات گرفتم ولی این چند وقته سرعت خیلی خراب شده و اصلا نمیشه تحمل کرد ، حالا چی پارس آنلاین چطوریه؟
الان خودتون از کجا میگیرید؟
////////////////////////////////////
snr فکر کنم نویز میشه ، که در نتیجه اگر کمتر باشه بهتره. البته اگر اشتباه نکنم.

پس نظر شما چیه؟ به نظرتون از کجا بگیرم که هم قیمتش به صرفه باشه و هم سرعت خوبی داشته باشه؟
صبا نت و شبدیز چطور هستن؟ پارس آنلاین چی؟ من 4 سال پیش توی اهواز از پارس آنلاین داشتم خیلی خوب بود اما بعد که اومدم کرج سرعت افتضاح بود و من هم دیگه از مخابرات گرفتم ولی این چند وقته سرعت خیلی خراب شده و اصلا نمیشه تحمل کرد ، حالا چی پارس آنلاین چطوریه؟
الان خودتون از کجا میگیرید؟
////////////////////////////////////
snr فکر کنم نویز میشه ، که در نتیجه اگر کمتر باشه بهتره. البته اگر اشتباه نکنم.

صبا نت رو امتحان.
من مشهدم یه مدت(8 ماه پیش) صبا نت داشتم 2 مگ سرعتش 250 کمتر نمیشد اما تمع کردم زنگ زدم اسیا تک گفت 4 مگ هم داریم رفتم صبانت رو تخلیه کردم وقتی اومدم از اون بگیرم گفت 4 مگ ماله محدود مون هست که روز ها دانلود تا 4 مگ بازه ...خشکم زد ...گفتم خوب بقیه شرکت ها هم همینجوری ان دیگه .
تازه آسیا تک خیلی گرون کرده.
البته قبلش زنگ بزن بپرس از بخش پشتیبانی بپرس نه فروش

ممنونم ولی من یکم مشکل قیمت دارم پس در نتیجه سرعت 4 مگ نمیونم ببرم ولی باز میخوام با پولم بهترین تعرفه رو از شرکت ها بگیرم.
شانس میگن نامحدودهای جاهای دیگه خیلی بده مثلا تا 20 گیگ میشه با سرعت 100 - 200 دانلود کرد اما بعدش می یاد پایین که با توجه به سرعت که اگه 256 باشه میشه حدود 30.

کسی از پارس آنلاین این تعرفه زیری رو داره؟ چطوره؟ سرعتش چطوره؟ شب چی؟ این هم بعد از یک مدت سرعتش می یاد پایین؟

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 18%, align: left"]POL-512-4G[/TD]
[TD="width: 16%, align: center"]512 Kbps
[/TD]
[TD="width: 16%, align: center"]256 Kbps[/TD]
[TD="width: 13%, align: center"]4 GB[/TD]
[TD="width: 13%, align: center"]99.5%[/TD]
[TD="width: 13%, align: center"]199,000 [/TD]
[TD="width: 11%, align: center"]Dynamic[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

سلام دوستان،
بهتون التماس میکنم جوابم رو بدید! دیگه دیوونه شدم انقد دنبال ISP گشتم! من کرج هستم و مخابرات عالی هستش، یعنی حرف نداره. حالا قراره واسه یه مدت برم شیراز، دنبال یه ISP خوب میگردم. واسه من فقط دانلود مهمه، یعنی میخوام مثل .. دانلود کنم:d اینجا، کرج نامحدود 1 مگ داشتم عالی بود. حالا میخواستم ببینم شیراز باید چی بگیرم. تعرفه های نامحدود چندتا شرکت رو که دیدم آقابزرگم خدابیامرز اومد جلو چشم!
ترجیحا میخوام نامحدود باشه، و سرعتش هم زیر 512 نباشه. قیمتش هم معقول باشه. البته اونطوری که من دیدم فک نکنم نامحدود گیرم بیاد! شبانه رایگان هم سرعتش قابل تحمل باشه، خوبه. فقط از اینا نباشه که 10 گیگ بگیری سرعتت بترکه.
واقعا ممنون میشم اگه بهم کمک کنید.
مرسی.

Sent from my LT26ii using Tapatalk 4 Beta

بین این همه بحث تخصصی من یه سوال ساده دارم دوستان :d
میخوام بین مبین نت (وایمکس) و آسیاتک یکیو انتخاب کنم ولی موندم کدوم رو انتخاب کنم.من شرق تهران هستم.فقط میخوام سرعتش در حد رو اعصاب نباشه هی قطع و وصل بشه و دانلود رایگانشم سرعتشو کم نکنن:-s
ممنون میشم راهنماییم کنین. کدوم بهتره ؟؟؟؟

بین این همه بحث تخصصی من یه سوال ساده دارم دوستان :d
میخوام بین مبین نت (وایمکس) و آسیاتک یکیو انتخاب کنم ولی موندم کدوم رو انتخاب کنم.من شرق تهران هستم.فقط میخوام سرعتش در حد رو اعصاب نباشه هی قطع و وصل بشه و دانلود رایگانشم سرعتشو کم نکنن:-s
ممنون میشم راهنماییم کنین. کدوم بهتره ؟؟؟؟

من نمی گم کدوم بهتره فقط می گم کدوم بدتره!!!!:d
آسیاتک بدتره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or