اقا سلام من یه سوال دارم از خدمتون :
شما نت رو از کجا میگیرید ؟
سرعت چنده ؟؟
تعرفه هاش چجوریه ؟
من میخوام از آسیا تک ADSL بگیرم ، میخواستم بدونم چطوریه خوبه؟ میخوام سرویس نامحدود برنزي 256 رو بگیرم چطوریه خوبه؟ سرعت دانلودش کسی میدونه چقدره؟
در ضمن من کرج - باغستان میشینم. الان هم از مخابرات دارم ، این 2 روزه سرعت بیش از حد اومده پایین و سایت ها رو به زور باز میکنه. الان هم 256 مخابرات دارم.
پس نظر شما چیه؟ به نظرتون از کجا بگیرم که هم قیمتش به صرفه باشه و هم سرعت خوبی داشته باشه؟
صبا نت و شبدیز چطور هستن؟ پارس آنلاین چی؟ من 4 سال پیش توی اهواز از پارس آنلاین داشتم خیلی خوب بود اما بعد که اومدم کرج سرعت افتضاح بود و من هم دیگه از مخابرات گرفتم ولی این چند وقته سرعت خیلی خراب شده و اصلا نمیشه تحمل کرد ، حالا چی پارس آنلاین چطوریه؟
الان خودتون از کجا میگیرید؟
////////////////////////////////////
snr فکر کنم نویز میشه ، که در نتیجه اگر کمتر باشه بهتره. البته اگر اشتباه نکنم.
امروز منم اسیر این تایم اوتا شدم و پینگمم رفته رو 1000!!چه خبره آخه؟ من هر 5 6 دقیقه 10 ثانیه نتم میره تو کما هیچی باز نمی کنه هیچی رد نمیشه! تو بازی این یعنی بدبختی مطلق.

بین این همه بحث تخصصی من یه سوال ساده دارم دوستان :d
میخوام بین مبین نت (وایمکس) و آسیاتک یکیو انتخاب کنم ولی موندم کدوم رو انتخاب کنم.من شرق تهران هستم.فقط میخوام سرعتش در حد رو اعصاب نباشه هی قطع و وصل بشه و دانلود رایگانشم سرعتشو کم نکنن![]()
ممنون میشم راهنماییم کنین. کدوم بهتره ؟؟؟؟