بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

منم مشهدم.
چه سرویسی داری ؟ ساعت رایگان سرعتت چنده؟ پینگ چطوره؟
کدوم مرکز مخابراتی هستی؟ چند روزه برات رانژه کردن؟
الان از پیشگامان سرویس 512 3ماهه 9گیگ
اره داره سرعتش از ساعت 1تا3 50تا70ه از 3به بعد 150ه
پینگش هم بد بدش با 4.2.2.4 300ه و خوبش 151 که الان گرفتم
فرچی ام اگه شاتل منو 1هفته معطل نمیکرد 4-5 روزه کارتو راه میندازن

- - -ویرایش - - -

این کانکشن ها چیه میخرید هر کی کاسبی را انداخته برا خودش پینگ به این میگن با این باید بازی کنی 200 یا100 که بدرد نمیخوره
46470633969130014235.png
مگه شما از کجا میخرید؟!

شما از کجا سرویس میگیری؟!

isp استانی!!:d البته وضعیت مخابرات اینجا از اینم بهتره!!
تنها مشکلی که داره اینه که پینگ میانگین رو 240ـه!(با 4.2.2.4)

یه سوالی داشتم! شما سرعت نت شبانتون کمتر میشه؟ ما من که از ساعت 11 سرعت فیکس میشه رو 250!!

الان این پینگ من بدون هیچ کانکشنی هست که پایین بیاره و......اگه با شرکت های ایرانی پیش برید تا روزی که موهاتون سفید بشه وضعنتتون همینه چیکار میخوایی بکنید؟
من 6 گیگ گذاشتم رو دان پینگم اینه و اگرنه 3 و1 هم میشه
46470633969130014235.png

الان این پینگ من بدون هیچ کانکشنی هست که پایین بیاره و......اگه با شرکت های ایرانی پیش برید تا روزی که موهاتون سفید بشه وضعنتتون همینه چیکار میخوایی بکنید؟
46470633969130014235.png
شما نفست از جای گرم بلند میشه!!
اعتراض هم کردیم کسی جواب نداد ;)

46470633969130014235.png

میگم شما همون نیستی که دو ساعته رفته بودی آمریکا؟؟؟البته ببخشید اما از یه جا متوجه شدم که شما همونید این پینگی که شما گرفتی تو سرور نیس احیانا؟؟؟؟

حداقل با فوتوشاپ ورژن ویندوز رو درست میکردی من نمیدونم مشکلت چیه واقعا من رفیقم وین درس میخونه برام پینگ میزاره گاهی وقتا حتی اونا هم پینگ 2 یا 3 رو نمیبینن پینگش بهترین حالت 10-12 هست

46470633969130014235.png

بابا تا کی میخواین از سرور عکس بگیرید به جای نته خودتون جا بزنید؟
من با همین 4.2.2.4 میتونم با سرورم پینگ 1 بگیرم.میخوای؟
بابا این همونه که کریو مجانی میداد بن هم شده بود نمیدونم چرا دائم بن نمیشن چنین کاربرایی.

عزیزم چه کمبودی داری که دهن این تاپیک و هزاران بازدید کنندش رو سرویس کردی ؟ :| بزارین 4 تا پست درست و خبر بخونیم و 4 تا کمک به دیگران کنیم جای وقت طلف کردن و اسپم دادن و حرص خوردن .

بابا تا کی میخواین از سرور عکس بگیرید به جای نته خودتون جا بزنید؟
من با همین 4.2.2.4 میتونم با سرورم پینگ 1 بگیرم.میخوای؟
بابا این همونه که کریو مجانی میداد بن هم شده بود نمیدونم چرا دائم بن نمیشن چنین کاربرایی.
آخه چیکارش دارید؟؟؟؟ بزارید خوش باشه دیگه!!! چرا الکی اعصاب خودتونو خورد میکنید؟؟؟؟

من 1 ساله از اسیاتک گرفتم اونم چی 2 مگ! پینگ الان 4 ماهه زیره 400 نیومده!
انلاین بازی کردنو فراموش کردم دیگه.زنگ زدم میگه ما تعهدی راجب پینگ کاربر نداریم!
واقعن موندم از کودوم شرکت بگیرم که این کابوس تموم شه .. از رفقا اگه کسی واقعن از شرکت که ازش استفاده میکنه راضیبه بگه.

من 1 ساله از اسیاتک گرفتم اونم چی 2 مگ! پینگ الان 4 ماهه زیره 400 نیومده!
انلاین بازی کردنو فراموش کردم دیگه.زنگ زدم میگه ما تعهدی راجب پینگ کاربر نداریم!
واقعن موندم از کودوم شرکت بگیرم که این کابوس تموم شه .. از رفقا اگه کسی واقعن از شرکت که ازش استفاده میکنه راضیبه بگه.
آسیاتک که جدیدا به صورت رسمی ریده!!! قیمتاشو برده بالا سرعتاشو اورده پایین ولی خدایش سرعتش هنوز عالیه! اما چه فایده وقتی گرون کرده و پینگشم نابوده!
دوستان کرجی که مخابرات 1 مگ نامحدود دارن سرعت دانلودتون رو چنده؟؟؟ پینگتون چنده؟؟؟؟

دوستان تو منزل الان یه Adsl داتک داریم که از 6 سال پیش دارم و نامحدوده سرعت دانلودشم 20 بود که 1 هفته ای میشد رسیده بود به 60 (128 کیلوبایت نامحدود )
یه وایکمس مبین نت دارم که 1 مگ 2 مگش اصلآ با هم فرقی نداره پینگ افتضاخ .. تایم اوت داره همش ... و قطعی یک سره .. بعضی مواقع به 2 کیلوبایت هم میرسه سرعت دانلودش .. حالا موندم شرکت وایمکسمو عوض کنم یا برم یه خط اضافه بگیرم ADSL بگیرم
چون احساس میکنم ADSL ـــــی که الان دارم جز سرعت پایینش همه چیزش از وایمکس بهتره
البته چند وقت پیش رفتم واسه ثبت نام تلفن طرف گفت 50-50 هست که روی خط ADSL سوار بشه به خاطر این رفتم سراغ وایمکس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or