شما قطعی لینک DSL داری یا چراغ اینترنت قطع میشه؟ روی مودم چراغ DSL و internet جدا هستن ؛ از تو منوی کانفیگ مودم هم اگه میتونی مقادیر SNR ـت رو پیدا کن و بگو چنده.
نه داداش چراغ هاش جدا هستن هي چراغ اينترنت قرمز مي شه بعد يهو قطع ميشه ٥ دقيقه وصل نيم ساعت قطع اون كاري هم كه گفتي بلد نيستم
دوستان سرویس های نامحدود مخابرات چنده ؟
اقا چرا انقدر پینگ ها داغونه برا همه همینطوره ؟؟؟
من قبلا 190 بود الان شده 400
دقیقا همین حس رو دارم . به نظرم آقای وزیر تمرکزش بیشتر رو همین اینترنت و *****ینگه به علاوه اینکه آقای روحانی هم قبل از انتخاب شدن به عنوان رئیس جمهور کلی درباره ی *****ینگ افراطی و خدمات و کیفیت اینترنت صحبت کرده بود به نظرم یه تحولی رو تو این بخش شاهد خواهیم بوددوستان فکر کنم دارن رو نت کار میکنن.تو سیستم *****ینگ تداخل ایجاد شده بعضی سایت از ***** در اومدن بعضی سایتها الکی ***** شدن .بعضی پینگ ها رفته بالا بعضی هاشون اومده پایین.فکر کنم میخان درستش کنن....
فعلا که این تحول ، شده دامن گیر پینگ و پینگ خیلی ها رو خراب کرده .دقیقا همین حس رو دارم . به نظرم آقای وزیر تمرکزش بیشتر رو همین اینترنت و *****ینگه به علاوه اینکه آقای روحانی هم قبل از انتخاب شدن به عنوان رئیس جمهور کلی درباره ی *****ینگ افراطی و خدمات و کیفیت اینترنت صحبت کرده بود به نظرم یه تحولی رو تو این بخش شاهد خواهیم بود