بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان برای من که پینگم عالی شده برای شما چطور؟ فکر کنم پینگ ها داره درست میشه
پینگ قبلا با 4.2.2.4 = 180
حالا با 4.2.2.4 = 130
قبلا با 8.8.8.8 = 300
حالا =130

2925105042.png

آخرین ویرایش:
شما قطعی لینک DSL داری یا چراغ اینترنت قطع میشه؟ روی مودم چراغ DSL و internet جدا هستن ؛ از تو منوی کانفیگ مودم هم اگه میتونی مقادیر SNR ـت رو پیدا کن و بگو چنده.

نه داداش چراغ هاش جدا هستن هي چراغ اينترنت قرمز مي شه بعد يهو قطع ميشه ٥ دقيقه وصل نيم ساعت قطع اون كاري هم كه گفتي بلد نيستم

نه داداش چراغ هاش جدا هستن هي چراغ اينترنت قرمز مي شه بعد يهو قطع ميشه ٥ دقيقه وصل نيم ساعت قطع اون كاري هم كه گفتي بلد نيستم

تو قسمت آدرس مرورگر بنویس 192.168.1.1 بعد یوزر پس هر دو بزن admin
از اینجا به بعد ممکنه فرق کنه!
میری تو قسمت Diagnostic بعد ADSL اونجا پیداش میکنی!

دوستان سرویس های نامحدود مخابرات چنده ؟

استان به استان فرق داره قیمت ها....... فارس 1 مگ نامحدود 55 / 2 مگ نامحدود 105

- - -ویرایش - - -

اقا چرا انقدر پینگ ها داغونه برا همه همینطوره ؟؟؟
من قبلا 190 بود الان شده 400

برعکس من همیشه 180 بودم حالا شده 130

من به تعریف جدیدی از پینگ 4.2.2.4 روی خطم رسیدم ، خواستم برا شما هم بگم که آگاهی‎تون بالاتر بره
پینگ 4.2.2.4 مخابرات تشکیل شده از Time out هایی که تعدادی Reply from را در خود جای داده ، حالا بریم مولتی پلیر :d

دوستان فکر کنم دارن رو نت کار میکنن.تو سیستم *****ینگ تداخل ایجاد شده بعضی سایت از ***** در اومدن بعضی سایتها الکی ***** شدن .بعضی پینگ ها رفته بالا بعضی هاشون اومده پایین.فکر کنم میخان درستش کنن....

دوستان فکر کنم دارن رو نت کار میکنن.تو سیستم *****ینگ تداخل ایجاد شده بعضی سایت از ***** در اومدن بعضی سایتها الکی ***** شدن .بعضی پینگ ها رفته بالا بعضی هاشون اومده پایین.فکر کنم میخان درستش کنن....
دقیقا همین حس رو دارم . به نظرم آقای وزیر تمرکزش بیشتر رو همین اینترنت و *****ینگه به علاوه اینکه آقای روحانی هم قبل از انتخاب شدن به عنوان رئیس جمهور کلی درباره ی *****ینگ افراطی و خدمات و کیفیت اینترنت صحبت کرده بود به نظرم یه تحولی رو تو این بخش شاهد خواهیم بود

پینگ من که ساعتی کار میکنه یه 20 دقیقه خوبه یه یک ساعتی میره رو هوا دوباره یه یک ساعت خوبه بعدش دوباره میره رو هوا تایم اوت هم به همین صورته !!!

دقیقا همین حس رو دارم . به نظرم آقای وزیر تمرکزش بیشتر رو همین اینترنت و *****ینگه به علاوه اینکه آقای روحانی هم قبل از انتخاب شدن به عنوان رئیس جمهور کلی درباره ی *****ینگ افراطی و خدمات و کیفیت اینترنت صحبت کرده بود به نظرم یه تحولی رو تو این بخش شاهد خواهیم بود
فعلا که این تحول ، شده دامن گیر پینگ و پینگ خیلی ها رو خراب کرده .
من با چند نفر دیگه هم صحبت کردم ، از شنبه ، پینگش بصورت افتضاحی دراومده .
نمیدونم چرا بلد نیستن کیفیت نت رو خوب کنن ، چرا گند میزنن بش ؟
از قدیم گفتن : کاری رو بلد نیستی ، شروعش نکن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• mla
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or