بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

بگو فقط شهره ما این بخشنامه اومده؟
والا مشهد که همچین خبری نیست من 3 هفته بعد از رانژه تخلیه کردم

گفت سیستم رایانه ای مخابرات کلا عوض شده ما نمیتونیم تا سه ماه بعد از رانژه تخلیه کنیم حتی اون شرکتی که ازش نت میگیری نتشو قطع کنه رو خط شما ما باز نمیتونیم حتی همون شرکت دوباره وصل کنیم به خطتتون.

امروز چرا اینترنت مخابرات اینجوری شده؟
هر 10 دقیقه یه بار قطع میشه.باید مودم رو ریست کنیم تا درست بشه. بعضی وقتها هم فقط یکی 2 تا سایت رو باز میکنه(مثل فارس)
کسی همچین مشکلی داره؟

من صبانت هستم.مجبوری باید بمونم.

اما یه چیز خوب که داره پشتیبانیشه :)) زنگ میزنه پینگ میپرسه-سرعت میپرسه-تو فیس چت میکنه میگه مشکلی نداره؟ :)) پیامک میده :))

خاموش و روشن کردن مودم (تغییر IP) برای تغییر پینگ الکیه یا واقعا بعضی موقع ها جواب میده؟ :d

واقعا تغیر میکنه!!
من تو دوتا 2 موقع پیک کردن هیرو پینگم بالا باشه مثلا 300 مودمو خاموش روشن میکنم 90% مواقع میشه 130 اینا

واقعا تغیر میکنه!!
من تو دوتا 2 موقع پیک کردن هیرو پینگم بالا باشه مثلا 300 مودمو خاموش روشن میکنم 90% مواقع میشه 130 اینا

exactly!:d من از مخابرات نت دارم! وقتی که دیسکانکت ، ریکانکت میکنم! پینگم میاد روی 120!:d حالا دیگه ISP های دیگه رو نمیدونم وضعشون چجوریه! ممکنه تاثیر داشته باشه برای همه ی شرکتا!

خواهش میکنم بچه ها استقبال زیاد شده بعضی ها هم سایت اموزش نتوونستن وا کنن میدونم الان مال منم اینطور شد فقط سریع بسازید ماله من سرعتش واقعا بالاست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or