بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

پینگ مخابرات امروز افتضاح شده! دیشب هم سای های خارجی باز نمیشد. خیر سرمون خواستیم یه دست بتل3 بزنیم:|
84680723.png
6meow746xa8t0u96g.jpg

ببخشید ولی چون تاپیکی پیدانکردم مجبورم اینجا بگم آقا من می خوام Dark souls رو CO-OP بازی کنم ولی می گه لازمه که در G4WL عضو شید عضو شدم گفت باید از طریق مارکت پلیس برید ولی حالا به این ارور برمی خورم !:|
32729318401794023497.png

ببخشید ولی چون تاپیکی پیدانکردم مجبورم اینجا بگم آقا من می خوام Dark souls رو CO-OP بازی کنم ولی می گه لازمه که در G4WL عضو شید عضو شدم گفت باید از طریق مارکت پلیس برید ولی حالا به این ارور برمی خورم !:|
32729318401794023497.png
عزیز این داره میگه به اینترنت کانکت نیستی!
شما از اینترنت اکسپلورر برو تو ستینگش اونجا تب آخر ریست رو بیزن که تمام تنظیمات پاک بشه بد امتحان کن! اگه بازم همین مشکلو داشت یعنی این که سرورش رو ***** کردن! با چیز پی ان امتحان کن!

عزیز این داره میگه به اینترنت کانکت نیستی!
شما از اینترنت اکسپلورر برو تو ستینگش اونجا تب آخر ریست رو بیزن که تمام تنظیمات پاک بشه بد امتحان کن! اگه بازم همین مشکلو داشت یعنی این که سرورش رو ***** کردن! با چیز پی ان امتحان کن!
چکاره ؟

آقا من چیز پی ان گرفتم بعد از مارکت پلیس وارد شدم ولی وقتی تو بازی می رم می گه که شما به g4wl وارد نشدید خواهش می کنم کمکم کنید ! خواهش خواهش

سلام به همگی
دوستان من 512 شاتل دارم ماهی 2 گیگ 14 تومن
اگه 2 مگش کنم سرعت دانلودم(تو زمان رایگان) و پینگم چه تغییری میکنه؟؟اونایی ک 2 مگ شاتل دارن راضی اند؟؟
اخه من هم اینترنتی زیاد بازی میکنم هم دانلودم بالاست
ممنون

امروز مخابرات یه نمه ترکید . ولی بعدش درست شد:دی

- - -ویرایش - - -

سلام به همگی
دوستان من 512 شاتل دارم ماهی 2 گیگ 14 تومن
اگه 2 مگش کنم سرعت دانلودم(تو زمان رایگان) و پینگم چه تغییری میکنه؟؟اونایی ک 2 مگ شاتل دارن راضی اند؟؟
اخه من هم اینترنتی زیاد بازی میکنم هم دانلودم بالاست
ممنون
پینگ که تغییر نمیکنه چون ربطی به سرعت نداره. سرعت دانلودتم 4برابر همونی که الان هست میشه :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or