بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

تصور شما از اینترنت این است که یک دوشاخه برق که دادن دست روحانی که هر وقت به زنه به برق همه چیز OK میشه؟!

چرا انقد همه اینجا قاتین :| یکی میخواد مسئولینو بکشه یکی میخواد روحانی انگوشتشو بکنه تو پریزو برق بگیرش!!
من که از دیروز هم سرعتم با خارج عادی شده هم پینگم تو دوتا 2 شده زیر 130 خیلیم عالییی گفتم شاید شما هم اینطوری شده باشید قتلو غارت نداره :)

چرا انقد همه اینجا قاتین :| یکی میخواد مسئولینو بکشه یکی میخواد روحانی انگوشتشو بکنه تو پریزو برق بگیرش!!
من که از دیروز هم سرعتم با خارج عادی شده هم پینگم تو دوتا 2 شده زیر 130 خیلیم عالییی گفتم شاید شما هم اینطوری شده باشید قتلو غارت نداره :)

عزیزم روحانی کاره ای نیست برا اینترنت خب امیدوارم سرعتت همیشه خب باشه اوکی

سرویس 2 مگابیت شاتل و دارای 8 ساعت رایگان در طول شبانه روز :

brffge2p5q85uwu6g.jpg

اون مواقعی هم که دانلود نداشتم خودم دانلود نکردم با اختیار.
حالا باید گفت واقعا GooD Luck With 8Mb/s دانلود بیش از 20 گیگابایت در 8 ساعت رایگان.

شما چقد خرجت شد تو این یه ماه؟

2883739156.png

آقا با این پینگ و اوضاع یکی بگه چرا من با برو بچ با مرام ایران لگ میزنم؟؟؟ با خارج بازی رله هستش با هموطنا حتی لود نمیکنه.....آی اس پی اندیشه سبز (information tec) .

من کسی را نمی خواهم بکشم یا انگشتش را بکنم توی پریز برق.تمام منظورم این بود جو الکی ندید که با اومدن این شازده همه چیز درست شده.فقط یک چیز میشه گفت "این قبری که دارین بالای سرش گریه می کنید مرده توش نیست."
مشکل اینترنت ایران از جای دیگست کلا زیرساخت های ارتباطات ایران مشکل داره من چندین سال است که در این زمینه فعالیت می کنم این را به خاطر این نمی گم که من بیشتر از شما می دونم یا سواد این کار را دارم فقط این مطلب را برای این می گم که افراد مختلفی که در این سازمان ها کار می کنند را خوب می شناسم و نوع Provide کردن اینترنت در ایران را می دونم چیه .اینکه سرعت شما بهتر شده داستان دیگری داره و هیچ ربطی به این شازده نداره.
در آخر هم از سرعت و پینگ پایین که داری لذت ببر چون ثبات نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or