بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

آسیاتک سرویس 1 مگ محدود. پینگ هم توی بازی WoT میانگین 250 هست. ولی نمیدونم با سرور های بازی دیگه چرا خوب نیست.!
اینم تست با Speedtest تاریخش ماله همین امروزه.
2876817922.png

42059900216977799355.png

ترفندی که نیست.اما میدونم هر چی Max Rate بره بالاترData Rate هم میره بالاتر.چون انگار رو 8 مگ بستنش.اما چون خطم نمیکشه 3 مگش میتونم استفاده کنم.اینجور که معلومه.
Max rate ربطی به data rate نداره. Data rate سرعت پورت شماست که از طرف isp تعریف میشه. کیفیت خط شما خیلی خیلی زیاد پایینه و خیلی زیاد نویز دارید. Data rate هم نباید همچین رقمی باشه. اگه سرعت پورت شما 3 مگ هست باید 3072 باشه ، اگه 4 مگ بسته شده باید 4096 باشه. رقمای اینجوری که نمایش داده میشه واسه اینه که نویز دارید. به ispـتون بگید رسیدگی کنن.

سلام.دوستان یه اینترنت وایمکس خوب بهم معرفی میکنید که بشه باهاش انلاین بازی کرد. محلی که هستیم ADSL کابل کشی نشده و نمیتونم ازش استفاده کنم. قبلا مبین نت داشتم که اصلا خوب نبود، حداقل اینجا (گرگان). فک میکردم پارس خوب باشه که اینم مثل اینکه چرته ... به خدا تو کفه یه دست جی تی زدن درست و حسابی موندم.

آخرین ویرایش:
خوب گویا اسم محمود واعظی بعنوان وزیر ارتباطات قطعی شده! کسی از دوستان در موردش آمار داره؟! امید یا ... !!!!|-)

این یارو تو کار امور خارجه و روابط بین الملل بوده
از سال 58 تا 65 هم مدیر عامل مخابرات بود
کلاََ امیدی بهش نیست

خوب گویا اسم محمود واعظی بعنوان وزیر ارتباطات قطعی شده! کسی از دوستان در موردش آمار داره؟! امید یا ... !!!!|-)
نه تنها امیدی نیست بلکه نت وضعش بدتر خواهد شد !!
فقط امیدوارم این خبر صحت نداشته باشه!! و وزیر ارتباطات شخص دیگری باشه!! اگه این بابا باشه رسما هممون = donkey

دوست عزیز تاریخ تست هاتو نگاه کن و ساعتاشونو بعد بیا الکی تبلیغ کن!!!! :|

لطفا تست های واقعی بزارید!
دوست عزیز اولا تست ها واقعیه و اون یکی که تاریخش ماله قبله رو خب قبلا گرفتم دیگه! بهترین حالت بود! نه تبلیغه و نه دروغ! شما دوست نداری داداش من نگاه نکن:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or