بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

بچه ها یه چیز خنده دار!!!!!!!
من صبا نت دارم-صبانت سایت bistnet.ir باز نمیکنه
اگه چیزشکن بزنی سایت نت مخابرات فارس باز میشه فقط !!!!
امروز درخواست تخلیه زدم از صبا-هم از نمایندگی شهرمون هم از تهران تماس گرفتن که چرا میخای تخلیه کنی یه هفته صبر کن قول میدیم درست بشه :|

- - -ویرایش - - -

سلام . داداش شما چه نوع سرویسی از مخابرات میگیری ما هم بریم همون رو بگیریم ؟ تو مشهد فک کنم از همه بهرترشون همین مخابراته ( فقط حیف که نامحدود نداره ) .

مخابرات فارس نامحدود داره :D سرعت 1 مگش نامحدود 55 تومن :D

بلاخره فسخ کردم! یک ماه ننگین تموم شد، آسیاشیت پهنای باندش فول فول شده منطقه ما! رفتم فسخ کنم دیدم داره باز قرارداد میبنده با 3 نفر دیگه!!!! وات د فاااااااااااکککک داره از این هم فول تر میکنه!!!! شهید صدوقی کرج نگیرید!!!!

دوستان من دارم از رسانه تهران میرم که وایرلس بگیر تست هاشو میزارم براتون ببینیم چجوری هست :d و یه سوال دیگخ میخوام یه adsl هم بگیرم بنظر شما عصر تلکام خوبه ؟

مسعود اینا اصلا کلا با تکنولوژی و پیشرفت مشکل دارن ! غارنشینن ! یه مشت ادم تعصبی و بیمار
اون اوایل که من نت داشتم و تازه اینا سرکار اومده بودند حتی سایت های +18 تمام و اکثرا باز بود !

دوستان من سرویس دومگ صبانت خریدم.دیروز وصل شد.سرعت دانلودش تا ساعت 2 شب 300 بود بعد 2 شب با سرور داخلی سرعتش 300 موند اما با سرورهای خارج شد 30-زنگ زدم گفت یه هفته صبر کن درست میشه چون تازه نمایندگی گرفتیم اینجوریه.... به نظر شما من درخواست تخلیه بدم یا نه؟

خدا به خریداراش صبر بده.
واقعا کدوم آدم سالمی میاد سرویس 8 مگابیت میخره با 3 گیگ محدودیت؟؟؟ بزار یه کم از ریاضی استفاده کنیم: 8 مگابیت میشه 1 مگابایت دانلود در ثانیه. 3 گیگ میشه 3000 مگابایت، یعنی شما میتونی محدودیت ماهانت رو تو 3000 ثانیه تموم کنی، 3000 ثانیه میشه 50 دقیقه، یعنی کمتر از یک ساعت :)) کافیه حواست پرت شه :))))

قبول داریم ولی کجای ایران پیدا میکنید سرویس 8 مگابیت نامحدود ؟! به منم بگید منم برم بخرم البته نه به قمیت خوب پدرشون !!! لااقل به طور کاملا کنترل شده میشه از این اینترنت استفاده کرد و جالب اینه که لااقل شاتل شبانه داره و میشه یه جورایی از شبانش هم نهایت استفاده بهینه رو کرد.
با سرعت 8 مگابیت و با وی پی ا*ن خیلی راحت میشه یوتیوب روی 720 فیلم های بسیار حجیم Stream کرد بدون کمترین Buffering .

خدا به خریداراش صبر بده.
واقعا کدوم آدم سالمی میاد سرویس 8 مگابیت میخره با 3 گیگ محدودیت؟؟؟ بزار یه کم از ریاضی استفاده کنیم: 8 مگابیت میشه 1 مگابایت دانلود در ثانیه. 3 گیگ میشه 3000 مگابایت، یعنی شما میتونی محدودیت ماهانت رو تو 3000 ثانیه تموم کنی، 3000 ثانیه میشه 50 دقیقه، یعنی کمتر از یک ساعت :)) کافیه حواست پرت شه :))))

- - -ویرایش - - -

دوستان من سرویس دومگ صبانت خریدم.دیروز وصل شد.سرعت دانلودش تا ساعت 2 شب 300 بود بعد 2 شب با سرور داخلی سرعتش 300 موند اما با سرورهای خارج شد 30-زنگ زدم گفت یه هفته صبر کن درست میشه چون تازه نمایندگی گرفتیم اینجوریه.... به نظر شما من درخواست تخلیه بدم یا نه؟

یه تست بگیر بزار ببینیم چطوریاس
speedtest . net

- - -ویرایش - - -

قبول داریم ولی کجای ایران پیدا میکنید سرویس 8 مگابیت نامحدود ؟! به منم بگید منم برم بخرم ! لااقل به طور کاملا کنترل شده میشه از این اینترنت استفاده کرد و جالب اینه که لااقل شاتل شبانه داره و میشه یه جورایی از شبانش هم نهایت استفاده بهینه رو کرد.

Good Luck with that
اگه گزاشتن از شبانش استفاده بهینه ببری من تا آخر عمرم 128 میگیرم تا زجر بکشم.

با سرعت 8 مگابیت و با وی پی ا*ن خیلی راحت میشه یوتیوب روی 720 فیلم های بسیار حجیم Stream کرد بدون کمترین Buffering
یه روز یوتوب گردی کنی با 720p فاتحه محدودیت ماهانه 3 گیگی خوندس.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or