بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

93843057170068956188.jpg

10598925177031418964.jpg

- - -ویرایش - - -

اصلا چیزی شبیه NAT یا چیزی شبیه اون توی تنظیمات مودمم نیست!!!

جناب آقای "COH master"، خونسردی خودتون رو حفظ کنین. من و همکارنم اینجا هستم تا به شما کمک کنیم :دی.
شما IP تون Dynamic هست، یعنی هربار که مودم رو Reconnect میکنی IP عوض میشه. همین عامل باعث میشه کلی کیفیت و پینگ و.. خط عوض بشه. یه چند بار مودم رو خاموش روشن بکن ببین تغییری میکنه یا نه. اگه نشد دوباره با پشتیبانی تماس بگیرید :دی.

جناب آقای "COH master"، خونسردی خودتون رو حفظ کنین. من و همکارنم اینجا هستم تا به شما کمک کنیم :دی.
شما IP تون Dynamic هست، یعنی هربار که مودم رو Reconnect میکنی IP عوض میشه. همین عامل باعث میشه کلی کیفیت و پینگ و.. خط عوض بشه. یه چند بار مودم رو خاموش روشن بکن ببین تغییری میکنه یا نه. اگه نشد دوباره با پشتیبانی تماس بگیرید :دی.

ممنون از شما و همکاران گرامی :d...آره آی پیم dynamice با هر بار دیسکانکت کردن یه پینگ عوض میشه....الان مشکل از آی اس پیه؟؟؟ مشکل لگ با ایران چطور؟؟ قبلا هم با همین آی پی dynam,ic مشکلی نداشتم به اینصورت. بازم دمتون گرم:bighug:

- - -ویرایش - - -

توی speedtest هم نمیشه با داخل تست کرد!! نتایج افتضاح

ممنون از شما و همکاران گرامی :d...آره آی پیم dynamice با هر بار دیسکانکت کردن یه پینگ عوض میشه....الان مشکل از آی اس پیه؟؟؟ مشکل لگ با ایران چطور؟؟ قبلا هم با همین آی پی dynam,ic مشکلی نداشتم به اینصورت. بازم دمتون گرم:bighug:
شما چند بار reconnect کن مودمو ببین بازم مشکل داری یا نه :دی.

شما چند بار reconnect کن مودمو ببین بازم مشکل داری یا نه :دی.

آره الان مدتیه که این مووشکلو:d دارم خاموش روشنو و ریکانکت و ریست جواب نداده.....نمیدونم مشکل از کجاست که حلش کنم....مشکل اصلیم الان همین داغون بودن ارتباط با داخله با نتی که نشه با ایران بدون لگ بازی کرد چه کنیم؟؟؟!!!! واسه آی پی استاتیک چه کار باید کرد؟؟ تماس با آی اس پی؟؟ خواهند داد عایا؟؟

آره الان مدتیه که این مووشکلو:d دارم خاموش روشنو و ریکانکت و ریست جواب نداده.....نمیدونم مشکل از کجاست که حلش کنم....مشکل اصلیم الان همین داغون بودن ارتباط با داخله با نتی که نشه با ایران بدون لگ بازی کرد چه کنیم؟؟؟!!!! واسه آی پی استاتیک چه کار باید کرد؟؟ تماس با آی اس پی؟؟ خواهند داد عایا؟؟
Static به درد نمیخوره.
آره شما زنگ بزن ISP مشکلت رو بگو، چون اگه پینگت با خارج خوبه ولی با داخل بده میتونن واست کاری بکنن :دی.

93843057170068956188.jpg

10598925177031418964.jpg

- - -ویرایش - - -

اصلا چیزی شبیه NAT یا چیزی شبیه اون توی تنظیمات مودمم نیست!!!
isp ایت چیه عزیز؟ پینگت بعضی وقت ها سکته می زنه با داخل ولی نباید مشکل خاصی باشه. فقط پینگ توی لگ بازی تاثیر نداره مسائل دیگه ای هم هست. همیشه این مشکل رو داری؟ با خارجی ها رونه رووهه یعنی بازی؟!

- - -ویرایش - - -

Static به درد نمیخوره.
آره شما زنگ بزن ISP مشکلت رو بگو، چون اگه پینگت با خارج خوبه ولی با داخل بده میتونن واست کاری بکنن :دی.
دوست من چرا گم راه می کنی جوون مردم رو! آخه ip static یا dynamic چه ربطی به پینگ تایم داره؟!!!

من آسیاتک دارم،512 نامحدود،خداییش راضیم.
سرعت دانلود : 50-60
پینگ 4.2.2.4 = 137-139
پشتیبانیشونم حرف نداره،قبلا پیشگامان داشتم،پشتیبانی افتضــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاح بود :wallbash:

آسیاشیت! دارم بال در میارم که آخر دورم 6 روز دیگس و فسخ میکنم!!!!

- - -ویرایش - - -

چی کار میکنی با نتت اینجوری شده؟؟ :d
کدوم منظقه کرجی؟؟؟
من کاری نمیکنم باش اون با من کار میکنه، از مرکز شهید صدوقی میگیرم. خوشبختانه 6 روز مونده تا قرارداد ننگین یک ماهم تموم شه

عجب آدمی هستی سهند! :| مخابرات به خاطر اون ضعفش که خودت میدونی به همه ISP ها میرزه.
پینگشم که پایین، سرعتم بالا.
@meti
:|

یه روز بیا با با مخابرات اینجا سرکن . بعدش به حرف من میرسی
من میگم 2ماهه نتونستم آنلاین بازی کنم

- - -ویرایش - - -

دوستان یه سوال:
من اینترنت مخابرات دارم اگه سرویسمو مثلا 512 یا یک مگ کنم پینگم بهتر میشه آیا؟

نه . پینگ ربطی به سرعت نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or