بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

میخوان شرکتهایی که ابزار *****ینگ رو به ایران میدن روتحریم کنن ای بخندیم =))
یکار خوب میکنن همینه

واقعا عالی از اول هیچی باید بهشون نمیدادن

- - -ویرایش - - -

آره دیگه وقتی زدن همین 3قطره چـ* اینترنتی که الان هست رو هم قطع کردن اون موقع بیشتر میخندین ! :|

مگه میتونن؟میدونی ماهی چقدر دارن میگیرن؟
مگه هنده

همون 180 تومنی رو می خوای بگیری ؟ ( ببخشید قیمت رو اشتباه گفتم دققا یادم نبود تقریبی گفتم 500 که اشتباه در اومد )
سرویس نامحدود دیگه ای ندارن ؟ مثلا یک مگی دو مگی ؟ ( چون تو تهران و ... هست )
منم الان شاتل دارم به معنای واقعی کلمه پینگش اشغاله حالا بماند سرعتش و ... می خوام ماه بعد رو مخابرات بگیرم ترجیحا نامحدود گفتم اگه تو مشهد سرویس مید نامحدود بگیرم اگر نه که محدود .

خیلی دلم میخواد بگیرم...اما میزارم تو مهر عوض میکنم الان همون آسیا تک رو محدودش رو میگرم .
همین الان رفتم یه لیست تعرفه ها نگاه کردم همش عوض شده.
طرح الماس رو فقط 3 ماهه میده به قیمت 572400 تومن تنها طرح نامحدود و جالبی قضیه اینه که تو قسمت توضیحات نوشته 1 تا 7 صبح رایگان
و اینکه تمام طرح هاش رو زده 3 ماهه .
مثل اینکه فردا باید برم امور مشترکین درباره سرعت و این قضیه 3 ماهه سوال کنم....شما هم برو سوال کن بعد بیا اینجا بگو
راستی کدوم مرکز مخابراتی هستین؟

خدایش الان دارم با مخابرات پست میدم من خودم صبانت دارم.. الان که اومدم با مخابرات بازی کنم هر چقدر تیر میزدم به یارو نمیخورد همش می مردم... !! بعد اومدم پینگ گرفتم دیدم پینگ یاهوم 500 هست..
ولی با صبانت با این که خیلی خوب نیست ولی 100 برابر از مخابرات کثافت بهتره.

خدایش الان دارم با مخابرات پست میدم من خودم صبانت دارم.. الان که اومدم با مخابرات بازی کنم هر چقدر تیر میزدم به یارو نمیخورد همش می مردم... !! بعد اومدم پینگ گرفتم دیدم پینگ یاهوم 500 هست..
ولی با صبانت با این که خیلی خوب نیست ولی 100 برابر از مخابرات کثافت بهتره.
من توی این سایت به هر کی می گم مخابرات اوضاعش برای بازی داغون کسی گوش نمی ده همه میان می گن نه خیلی عالیه و اصلا لگ نداریم :d من چندین منطقه از تهران را تا حالا مخابراتش را چک کردم همشون از دم مثل هم بودن حالا این دوستانی که از مخابرات انقدر راضی هستند چی می گن یا از کدام مخابرات هستند من موندم؟پینگ من با 4.2.2.* بیشتر از 120 نمیشه اما بهیچ وجه نمی توانم آنلاین بازی کنم.

سلام دوستان من وايمكس ايرانسل دارم پيگش خوبه ولي امروز تو بازي ها جوين مي شم پينگم دو خط سه خط مي شه ها ولي بدجور لگ دارم كسي مي دونه مشكل از چيه؟؟؟

سلام دوستان من وايمكس ايرانسل دارم پيگش خوبه ولي امروز تو بازي ها جوين مي شم پينگم دو خط سه خط مي شه ها ولي بدجور لگ دارم كسي مي دونه مشكل از چيه؟؟؟

بستگی داره کجا باشی خوب ساپورت بشه یا نه معمولا خارج از نقشه خودشون اینجوریه

آسیاشیت، یه ساعت پیش!

چی کار میکنی با نتت اینجوری شده؟؟ :d
کدوم منظقه کرجی؟؟؟

09491818736036771941.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or