بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

خوشبختانه از اوایل این هفته به این طرف وضعیت شاتل در اینجا بسیار بهتر شده و ثبات بسیار خوبی داره مثلا دیگه ظهر و بعد از ظهر پینگ تغییر نمی کنه و بالا نمیره و سرعت https بسیار بالا اومده و به راحتی کل سرعت رو دریافت می کنم.
مشکل لگ خیلی بهتر شده و پینگ هم روی 170 با بتلفیلد 3 ثابت شده.
وضعیت تا به اینجا خیلی مناسب هست.

خوشبختانه از اوایل این هفته به این طرف وضعیت شاتل در اینجا بسیار بهتر شده و ثبات بسیار خوبی داره مثلا دیگه ظهر و بعد از ظهر پینگ تغییر نمی کنه و بالا نمیره و سرعت https بسیار بالا اومده و به راحتی کل سرعت رو دریافت می کنم.
مشکل لگ خیلی بهتر شده و پینگ هم روی 170 با بتلفیلد 3 ثابت شده.
وضعیت تا به اینجا خیلی مناسب هست.

خوش به حالت سطح توقع رو پایین آوردی. شخصا پینگ 170 با بتلفیلد رو فاجعه میدونم! :|

خوش به حالت سطح توقع رو پایین آوردی. شخصا پینگ 170 با بتلفیلد رو فاجعه میدونم! :|
من با پینگ 300 اگر لگ و کندی نباشه راحت کل گیم رو جمع می کنم این پینگ که شاهکاره :دی ولی برای شماها که پینگ 2 رقمی دارید باید هم 170 بد باشه.

من آسیاتک دارم،512 نامحدود،خداییش راضیم.
سرعت دانلود : 50-60
پینگ 4.2.2.4 = 137-139
پشتیبانیشونم حرف نداره،قبلا پیشگامان داشتم،پشتیبانی افتضــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاح بود :wallbash:

من آسیاتک دارم،512 نامحدود،خداییش راضیم.
سرعت دانلود : 50-60
پینگ 4.2.2.4 = 137-139
پشتیبانیشونم حرف نداره،قبلا پیشگامان داشتم،پشتیبانی افتضــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاح بود :wallbash:

داداش آسیاتک نه ، آسیاشیت !:|
بعدم من کاری به پشتیبانی ندارم ولی این پیشگامانی که دارم حرف نداره هم از لحاظ پینگ هم سرعت فقط بعضی وقت ها گیر داره که خب اونم کلا کشوری هست;)

داداش آسیاتک نه ، آسیاشیت !:|
بعدم من کاری به پشتیبانی ندارم ولی این پیشگامانی که دارم حرف نداره هم از لحاظ پینگ هم سرعت فقط بعضی وقت ها گیر داره که خب اونم کلا کشوری هست;)
داداش شاید به منطقه ربط داره،ولی من اصلا از پیشگامان راضی نبودم،خداییش خیلی اذیتم کرد ، از وقتی آسیا گرفتم تازه معنی نت و بازی انلاین رو فهمیدم :d

داداشای گلم خداییش یکی جواب بده : چرا من به ایرانیها لگ دارم؟؟؟ مشکل از NATe ؟ کسی میدونه چطور میشه Nat مودم TP link مدل 8811 TDرو اوپن کرد؟؟
isp ایت چیه عزیز؟ پینگت مشکل داره خوب حتما! برای چی بازی ای می خوای پورت باز کنی؟

هههههههه شوخی می کنی::((
45568588108800593267.jpg

خیلی دلم میخواد بگیرم...اما میزارم تو مهر عوض میکنم الان همون آسیا تک رو محدودش رو میگرم .
همین الان رفتم یه لیست تعرفه ها نگاه کردم همش عوض شده.
طرح الماس رو فقط 3 ماهه میده به قیمت 572400 تومن تنها طرح نامحدود و جالبی قضیه اینه که تو قسمت توضیحات نوشته 1 تا 7 صبح رایگان
و اینکه تمام طرح هاش رو زده 3 ماهه .
مثل اینکه فردا باید برم امور مشترکین درباره سرعت و این قضیه 3 ماهه سوال کنم....شما هم برو سوال کن بعد بیا اینجا بگو
راستی کدوم مرکز مخابراتی هستین؟
اره منم که چند وقت پیش سوال کرده بودم همه سه ماهه ها رو میگفت . نا محدوشم فک کنم همین سه ماهه بود . مرکز مخابراتی رو نمیدونم ولی ما تو منطقه ی 6 بلوار کوثر شمال هستیم .
حالا زنگ میزنم میپرسم .

isp ایت چیه عزیز؟ پینگت مشکل داره خوب حتما! برای چی بازی ای می خوای پورت باز کنی؟
نه دادا نت فیکسه بدون تایم اوت.......با خارج مشکلی ندارم اما با هر ایرانی اصلا نمیشه بازی کرد.....واسه COH میخوام

- - -ویرایش - - -

نه دادا نت فیکسه بدون تایم اوت.......با خارج مشکلی ندارم اما با هر ایرانی اصلا نمیشه بازی کرد.....واسه COH میخوام

کمممممممممممممممممک الان باید چیکار کرد؟؟؟ مودم رو عوض کنم؟؟ آی اس پی؟؟ واسه من اندیشه سبزه اما پهنای باند مخابرات (Information Tec

- - -ویرایش - - -

کمممممممممممممممممک الان باید چیکار کرد؟؟؟ مودم رو عوض کنم؟؟ آی اس پی؟؟ واسه من اندیشه سبزه اما پهنای باند مخابرات (Information Tec

این برای باز کردن پورت هات:
Port Forwarding the TP-Link TD-8810 Router for Company of Heroes

در مورد لگ هم شما با 4.2.2.4 و 8.8.8.8 یه دستو تریس بگیر عکس بزار تا بهت بگم
cmd رو باز کن بزن:
tracert 4.2.2.4
tracert 8.8.8.8

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or