بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اگه قصد داری از مخابرات بگیری برو مخابرات محلتو بهش بگو همون موقع زنگ میزنه برات خالیش میکنه
مشکل اینطوری نیست
اشتراکو کامل از خط برداشتن زنگ میزنم میگن کامل خالی کردیم منتهی تو سایت مخابرات که تست میکنم نوشته ADSLداره خط شما زنگ میزنم مخابراتهم میگنتا خط خالی نشه نمیشه کاری کرد از اینور سفارش دادم رزرو کردم مونده همونجا یعنی هیچ نمی دونم باید اصلا از کجا پیگیری کنم

دوستان چرا عیب از isp ها و مخابرات و وزارت ارتباطات میگیرید؟مگه نمیدونید اینها هیچ کاره هستند در بالا و پایین بردن سرعت ها؟ میدونید کی مقصر اصلیه؟؟؟؟؟؟؟؟

این:

بهش تلفن میزنن اینم میره کابل هارو پاره میکنه

85093678673531474265.jpg

مشکل اینطوری نیست
اشتراکو کامل از خط برداشتن زنگ میزنم میگن کامل خالی کردیم منتهی تو سایت مخابرات که تست میکنم نوشته ADSLداره خط شما زنگ میزنم مخابراتهم میگنتا خط خالی نشه نمیشه کاری کرد از اینور سفارش دادم رزرو کردم مونده همونجا یعنی هیچ نمی دونم باید اصلا از کجا پیگیری کنم

داداش الان چجوری پست میدی؟ شاتل پارس انلاین هم بیای بعد نیست

- - -ویرایش - - -

دوستان چرا عیب از isp ها و مخابرات و وزارت ارتباطات میگیرید؟مگه نمیدونید اینها هیچ کاره هستند در بالا و پایین بردن سرعت ها؟ میدونید کی مقصر اصلیه؟؟؟؟؟؟؟؟

این:

بهش تلفن میزنن اینم میره کابل هارو پاره میکنه

85093678673531474265.jpg
تو با مزه ای کجایی الان

گرفتی مارو داداش ایرانسل خوبه ؟

اره باو مثل اینکه از مبین نت خبر نداری؟
اصلا نمبینه سرعت دان 5 کیلو به زور میرسه.
منظورم اینه از هیچی بهتره
راستی من خط خواستم خالی کنم دو روزه کردن مال تو چجوری اینقدر شده؟؟؟؟؟؟؟

نت ماهواره ای بگیرید......

- - -ویرایش - - -

من 2 هفته پیش درخواست تخلیه خط دادم که برم از صبانت نت بگیرم.درخواست صبا نت برگشت خورده.شرکت قبلی هم گفته درخواست تخلیه دادیم.رفتم مخابرات میگه کابل رانژه نداریم تا 2-3هفته دیگه نمیتونیم تخلیه کنیم یا رانژه جدید کنیم

به نظرتون شرکتی که سرعت دانش خوب باشه پینگش پایین باشه با قیمت 512 مخابرات گیر میاد ؟ نامحدود ؟ :d
تهران هستم :d
اقا سرعت من از 70 رسیده 22 کیلو !!!
یعنی شرکتی نیست با این قیمت که سرعت و پینگش خوب باشه ؟
چون دیگه ماهیانه بیشتر از این نمیتونم برای نت هزینه کنم !!

ببین داداش شاتل 128 نامحدود هفته اول تا 300 کیلو دان میده ولی بعد کم میکنه رو 16
فقط طبق پروموشن 1 تا 2 هفته بهت حال میده میایی

میگم اینجور که شما میگید پس من باید همین شرکتی که هستم بمونم چون مثلا 256 نامحدود میده 46 تومن.اما دیگه سرعتش همیشه 100 هست و نه کم میشه نه زیاد

رفتم از یه شرکت adsl بگیرم گفت خططتون دارای فیبرنوریه ما نمیتونیم adsl بدیم مگر اینکه درخواست بدید بردارنش از رو خط:| رفتم مخابرات ممیگم اینو بردارید میگه نمیشه برداریمش:| فقط میتونی از مخابرات سرویس بگیری!!!!!
الان من چه غلطی بکنم؟
:d

حالا باز خوبه بتو میگن بیا ازخودمون بگیر به من میگن کلا بی خیال adsl شو برو وایمکس بگیر:d
خط ما هم فیبر نوریه
میگم شما رفتی مخابرات رفتی چی گفتی دقیقا؟؟
راستی شما کجا هستی ؟؟؟من کرجم
-----------
کسی میدونه باید چیکار کنیم؟؟
این فیبر لعنتی رو یه جوری ردش کنیم

دیروز تا الان تا میام تکون بخورم چراغ ای دی اس ال مودم میره و میاد...مقوله ای هستش. زنگ میزنیم میگن موووشکل از خط خونست....چطور چند ساله دووشواری نبود :-&:-&:-&:-&:-$

من از دیروز تا الان مشکلی با اندیشه نداشتم .... قطع و وصلی نداشته اما سرعتش طبق معمول بالا پایین میشه ....در زمینه ی مشکلت منم همین مشکل رو داشتم ...مشکل از سیم تلفن بود که پارگی داشت ...احتملا مشکل تو هم همینه ...سیم تلفنی که به اسپلیتر وصل کردی رو چک کن ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or