20 روز گذشته و اسیا تک هنوزخطمو خالی نگرده عملا گند زد به تابستونم ممنون
اگه قصد داری از مخابرات بگیری برو مخابرات محلتو بهش بگو همون موقع زنگ میزنه برات خالیش میکنه
20 روز گذشته و اسیا تک هنوزخطمو خالی نگرده عملا گند زد به تابستونم ممنون
مشکل اینطوری نیستاگه قصد داری از مخابرات بگیری برو مخابرات محلتو بهش بگو همون موقع زنگ میزنه برات خالیش میکنه
مشکل اینطوری نیست
اشتراکو کامل از خط برداشتن زنگ میزنم میگن کامل خالی کردیم منتهی تو سایت مخابرات که تست میکنم نوشته ADSLداره خط شما زنگ میزنم مخابراتهم میگنتا خط خالی نشه نمیشه کاری کرد از اینور سفارش دادم رزرو کردم مونده همونجا یعنی هیچ نمی دونم باید اصلا از کجا پیگیری کنم
تو با مزه ای کجایی الاندوستان چرا عیب از isp ها و مخابرات و وزارت ارتباطات میگیرید؟مگه نمیدونید اینها هیچ کاره هستند در بالا و پایین بردن سرعت ها؟ میدونید کی مقصر اصلیه؟؟؟؟؟؟؟؟
این:
بهش تلفن میزنن اینم میره کابل هارو پاره میکنه
![]()
وایمکس ایران ول پسر خالمو برا همین خرید انلاین قرض گرفتم برا 3 4 روز که فعلا شده 20 روزداداش الان چجوری پست میدی؟ شاتل پارس انلاین هم بیای بعد نیست
- - -ویرایش - - -
تو با مزه ای کجایی الان
وایمکس ایران ول پسر خالمو برا همین خرید انلاین قرض گرفتم برا 3 4 روز که فعلا شده 20 روز
گرفتی مارو داداش ایرانسل خوبه ؟ایول ایرانس منم دارم خوبه .
گرفتی مارو داداش ایرانسل خوبه ؟
اقا سرعت من از 70 رسیده 22 کیلو !!!به نظرتون شرکتی که سرعت دانش خوب باشه پینگش پایین باشه با قیمت 512 مخابرات گیر میاد ؟ نامحدود ؟ :d
تهران هستم :d
اقا سرعت من از 70 رسیده 22 کیلو !!!
یعنی شرکتی نیست با این قیمت که سرعت و پینگش خوب باشه ؟
چون دیگه ماهیانه بیشتر از این نمیتونم برای نت هزینه کنم !!
اقا سرعت من از 70 رسیده 22 کیلو !!!
یعنی شرکتی نیست با این قیمت که سرعت و پینگش خوب باشه ؟
چون دیگه ماهیانه بیشتر از این نمیتونم برای نت هزینه کنم !!
رفتم از یه شرکت adsl بگیرم گفت خططتون دارای فیبرنوریه ما نمیتونیم adsl بدیم مگر اینکه درخواست بدید بردارنش از رو خطرفتم مخابرات ممیگم اینو بردارید میگه نمیشه برداریمش
فقط میتونی از مخابرات سرویس بگیری!!!!!
الان من چه غلطی بکنم؟:d
دیروز تا الان تا میام تکون بخورم چراغ ای دی اس ال مودم میره و میاد...مقوله ای هستش. زنگ میزنیم میگن موووشکل از خط خونست....چطور چند ساله دووشواری نبود![]()