بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اره.اما یه چیز خوبه تو یک سال که ازش گرفتم هیچوقت افت سرعت نداشت و بطور متوسط هر سه ماه 200 گیگ دانلود داشتم
:-o 200 گیگ ؟ پس خیلی خوبه . پینگش چطوره ؟
چه ips هست ؟ تو مشهد وجود داره ؟
البته فکر کنم فقط سرویس 512 ش اینجوری باشه که میگی ( یعنی از سرعت دانلود کم نکنه که اونم خیلی گرونه )

:-o 200 گیگ ؟ پس خیلی خوبه . پینگش چطوره ؟
چه ips هست ؟ تو مشهد وجود داره ؟
البته فکر کنم فقط سرویس 512 ش اینجوری باشه که میگی ( یعنی از سرعت دانلود کم نکنه که اونم خیلی گرونه )

نه شرکت محلی هست.اسمش علم نوین جنوب.من خطم نویز داره بدجور.نه همه سرویس هاش همینجوریه.سرعت کم نمیکنه.همون موقع ثبتنام کردم گفت سرعت دانلود اینها اینه و کم نمیشه.من 256 گرفتم روزی تا 6 گیگ هم دانلود میکردم.اما کلا تونستم 1000 گیگ دانلود کنم تو یک سال-البته حالا درخواست تخلیه زدم صبا نت ثبتنام کردم

- - -ویرایش - - -

مشکل اینجاست مخابرات دهن ادمو سرویس میکنه:d

یه ماه بگیر شاید خوب باشه

مثلا این دانلود 2 روزمه
407144_549713748414839_2103905679_n.jpg

آخرین ویرایش:
بچه های کسی میدونه وایمکس داتک اوضاعش چطوره ؟ من 5 ساله Adslــــشو دارم عالیه ولی وایمکسشو نمیدونم چطوره
چون فردا میخوام از مبین نت لغو اشتراک بدم بدلیل اینکه رسما بیخوده 2مگ هستم سرعت دانلودم از 10 کیلوبایت بیشتر نمیرع

دوستان الان میشه ISP معرفی کنید که بیشترین سرعت دانلود و نامحدود باشه البته میدونم همچین چیزی وجود نداره ولی از بین بد و بدتر هست دیگه!
یه چیزی باش بتونم باش آنلاین بازی کنم و تو روز 3,4 گیگ دانلود کنم

جایی داریم که سرویس های محدود خوب بدن ولی دانلود شبانه اس هم خوب باشه؟!
آسیاتک خوبه سرعتم نمیاره پایین! فقط بعضی شبا یه 2 3 ساعت به خاطر شلوغی خط ها سرعت میاد پایین بعد دوباره همون سرعت خودت تو روز میشه! از ساعت 1 تا 8 صبح هم رایگانه! سرعت 2 مگش 450 کیلوبایت سرعت میده
حالا خودتم یه زنگ بزن به 1544 بپرس ازشون! البته همه جا خوب سرویس نمیده مرکز مخابراطیتو بهشون بگو ببین سرعت درست حسابی میده یا نه! پینگشم با اروپا از 180 شروع میشه تا 250! که بیشتر رو 230 هست!
باز میگم همه جا خوب سرویس نمیده!!!! رفیقم گرفت واسه یه منطقه دیگه سرعتش 150 بود! صحبت کرد پولشو پس دادن ...

آسیاتک خوبه سرعتم نمیاره پایین! فقط بعضی شبا یه 2 3 ساعت به خاطر شلوغی خط ها سرعت میاد پایین بعد دوباره همون سرعت خودت تو روز میشه! از ساعت 1 تا 8 صبح هم رایگانه! سرعت 2 مگش 450 کیلوبایت سرعت میده
حالا خودتم یه زنگ بزن به 1544 بپرس ازشون! البته همه جا خوب سرویس نمیده مرکز مخابراطیتو بهشون بگو ببین سرعت درست حسابی میده یا نه! پینگشم با اروپا از 180 شروع میشه تا 250! که بیشتر رو 230 هست!
باز میگم همه جا خوب سرویس نمیده!!!! رفیقم گرفت واسه یه منطقه دیگه سرعتش 150 بود! صحبت کرد پولشو پس دادن ...
الان هم آسیاتک 1 مگ دارم سرعت 320 روزانه ولی شبانه 40 بعد جالبه زنگ زدم میگم چرا دانلود شبانه اینقدر کمه میگه مشکل پهنای باند مخابراتتون هست.! جالبه همه چیرو به پهنای باند ربط میدن. کلا بهشون میگن مشتری هرچی گفت بگین مشکل پهنای بانده.!!
حالا میخوام از آواگستر بگیرم به گفته خودشون 1 مگ نا محدود سرعت 100 الی 120 پینگ با اروپا حداکثر 200.! مخابرات هم که میگن داغونه خوب نیست!!

نابود بشه ایشالا زودتر این پارس آفلاین !! یعنی افتضاح شده توی ساعت رایگان به هیچ وجه نباید دیگه بیای سمتش اصلن نمیتونی ساعت رایگان بازی کنی دانلود بماند دیگه ، پینگ تست گرفتم با سرور توی تهران پینگم ۵۳۸ بود تازه شهرستان هم نیستم توی پایتخت هستم مثلا !! سرورهای خارجی دیگه اصلن فکرشم نمیتونم بکنم چی میشه ! :|

پینگ من که زیر 150 هست اکثر اوقات ( با 4.2.2.4 اکثرا 130 یا 120 هست ) ، وقتی سرعت آپلود و دانلودم میاد پایین، اینترنت روی بد ترین وضعیت ممکن قرار میگیره.یعنی رسما انگار پینگم روی 250 هست:|
ولی اوقاتی که سرعت دانلود و آپلود خیلی خوبه، اصلا انگار داری توی خارج بازی میکنی.نه لگی داره نه تاخیری.مخصوصا توی بازی شوتر مثل بتل3.اینجوری ها هم نیست که فقط و فقط به پینگ باشه!:)

جدیدا هم که کل کشور ر**ه، من باز هم پینگم 120 هست.ولی این پینگ 120 با پینگ 250 هیچ فرقی نمیکنه.همش هم به خاطر سرعت آپلود و دانلود هست که جدیدا مسئولین انگشت سبابه رو از توی اینترنت بیرون نمیارن:d
Speedtest.net - My Results

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or